Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie robisz dużo błędów ortograficznych :evil_lol:

Ty też bo jak Cię cytuje to wszystko u Ciebie jest podkreślone :D

a tak poważnie to teraz na pewno bo nie wiem kiedy mam błąd jak wszystko podkreśla :P

Posted

Mi tam nic nie podkreśla :P

Może Twój komp to jeden wielki błąd ortograficzny :megagrin:

Mój komp to jeden wielki błąd techniki , jak by mi szkoda dogo nie było to bym dawno go wywaliła przez okno  :lmaa:

Posted

Hello ;) 

a dla mnie KFC i MC donalds mają dziwne żarcie , wole nasz Ostrowski The Best Bar  :loveu:  ale póki co to i tak musze zadowolic sie tak jak Angi pisze "made in (doktor)hałs"  :megagrin: 

co za uje nie chca mi dac w orange sms-ów nielimitowanych  :lmaa: 

Posted

Tyle tracę, nie jem w fastfoodach :P 

Aga, możemy sobie piątke przybić- jestem kaleką :evil_lol:. Chyba sobie palec wybiłam, bo jakiś taki siny i spuchnięty. Popsułam go w domu i na spacerze poprawiłam, haha. 

Posted

Ja nie lubię KFC i McDonald, w macu jadam tylko McFlurry, ewentualnie shake'i :P Wolę domowe jedzonko, które sama sobie zrobię i wiem chociaż co mam na talerzu ;)

Posted

Hej Aga :)

A ja mam w Orange z tysiąc smsów, facebooka i darmowe rozmowy w sieci, umowa mi się we wrześniu skończyła i nawet nie dzwonią z ofertami bo nic nie mają ciekawszego za 50zł miesięcznie  :evil_lol: