*Monia* Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Nam dziadek 3 lata temu postanowił urozmaicić święta i zmarł tuż przed, pogrzeb w Wigilię 200 kilometrów od nas. Zostałam bez rodziców na kolację wigilijną, na szczęście mam drugich dziadków prawie na miejscu ale i tak to nie było to. Nie jestem fanką świąt, ale to taka rodzinna tradycja, prawie zawsze jest tak samo i każde święta są okazją do utrzymania wszystkich przy jednym stole przez dłuższy czas :) Quote
Guest wolfheart Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 głowa do góry dziołchy ;) pewnie,że zamartwianie się nic nie pomaga,ale moja babcia mieszkała z nami od zawsze,czyli całe moje 24lata i nie widzę jakoś świąt w tym roku :lookarou: Quote
angineuuka Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 pewnie,że zamartwianie się nic nie pomaga,ale moja babcia mieszkała z nami od zawsze,czyli całe moje 24lata i nie widzę jakoś świąt w tym roku :lookarou: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 hejka ;) A co Wy tak smutacie tutaj :lmaa: ja sie na te świeta tez w ogóle nie ciesze ale świeta szybko mijają więc za chwile bedzie po świętach ;) Dzisiaj pół dnia spedziłam u mamy , podciełam włosy , pofarowałam i wróciłam ale fotki nie mam , chcialam sobie zrobić ze Stasiem ale mi na galerię uciekł i nie zdążył wrócić :nonono2: a ciocia Paulinka dzisiaj mogła się Fabiankiem zająć , Stasia dała swojej mamie na spacer , ja miałam włosy farbowane więc ciocia lulała , przewijała , paznokietki nawet mu obcięła :megagrin: i była w szoku jaki On malutki i leciutki jest :megagrin: Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 no wiesz ja byłam u "fryzjera" a Fabian u "kosmetyczki" :P Quote
marta1624 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ale wam dobrze :D I jeszcze zapewne za darmo :D Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 oczywiscie ze za darmo :laugh2_2: Quote
marta1624 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 O i w gratisie opiekunka.... Ale ci dobrze :D Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Za dobrze Fabiankowi, za dobrze :mad::D Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 O i w gratisie opiekunka.... Ale ci dobrze :D Ale ja też chwilke się Stasiem zajęłam jak bratowa sie szykowała do wyjścia :D A Sebek był z psami na spacerze , zrobił fotki ale do d...y wiec dodałam tylko jedno na nk bo wiecej nie ma co ogladac hehe Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Hmmm, może skrzynka zapchana.. juz coś usunęłam Nadal się nie da :lookarou: Quote
Aleksa. Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Nadal się nie da :lookarou: hmm, dziwne :/ teraz już wszystko do zera skasowałam :/ Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 hmm, dziwne :/ teraz już wszystko do zera skasowałam :/ To nowe dogo jest dziwne , mi pokazywało że nie mogę do Magdy napisać pw a Magda dostała wiadomość ode mnie .... Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 hmm, dziwne :/ teraz już wszystko do zera skasowałam :/ Spróbuję jeszcze raz ;) To nowe dogo jest dziwne , mi pokazywało że nie mogę do Magdy napisać pw a Magda dostała wiadomość ode mnie .... Właśnie :megagrin: Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Teraz wysłałam do "Lunki" i tez mi wyskoczyło że nie mogę wysłać , ciekawe czy dostała :D Quote
Aleksa. Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Nowe dogo ahh :D Aga, a dasz tutaj fotkę ? :D bo nie wiem nawet jaki mam login na NK :D Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Nowe dogo ahh :D Aga, a dasz tutaj fotkę ? :D bo nie wiem nawet jaki mam login na NK :D za chwile pomniejsze i dodam ale na prawde nie ma co oglądać , są ziarniste bo Sebastian za duże ISO użył i w ogóle dziwne jakieś , musze sie na spacer kiedyś wybrać to porobię , On nie ma cierpliwosci do robienia zdjęć i robi na odpierd...l :P Quote
Recommended Posts