łamAga Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Ale będziemy Cię prosić o foty :) fot bedzie podejrzewam dużo tylko czy będe miała czas je wstawiać ;) Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Nie będziesz miała wyjścia :evil_lol: wiem :D ale chyba nie bedzie tak źle z czasem ;) tak myślę :) Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Wpadniesz w jakiś Wasz rytm i będzie ok ;) Quote
Małgonia Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Ja mam czas, Monia ma czas,Madzia ma czas to i Ty go znajdziesz!!:) Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Już my cię przypilnujemy :grins: nie wątpie :D Wpadniesz w jakiś Wasz rytm i będzie ok ;) pewnie tak , troche gorzej bedzie jak pojde do pracy ale jakoś to ogarnę :D Quote
Aleksa. Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 To u was w rodzinie będzie jak u mnie. ;D ja mam ciocie z marca, a ja jestem z sierpnia :D Quote
*Magda* Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ja mam czas, Monia ma czas,Madzia ma czas to i Ty go znajdziesz!! :) Troszkę mi go jednak brakuje :eviltong: pewnie tak , troche gorzej bedzie jak pojde do pracy ale jakoś to ogarnę :D Jak pójdziesz do pracy, to będziesz miała jak ja, czyli za krótka doba :evil_lol: Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ja nie mam dziecka i pracy a i tak doba za krótka :D Quote
łamAga Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Ja mam czas, Monia ma czas,Madzia ma czas to i Ty go znajdziesz!! :) Myslę że znajdę czas , zwlaszcza na poczatku , chyba ze dzidia bedzie mi na cycku caly czas wisiec to nie bede miała jak pisać :P To u was w rodzinie będzie jak u mnie. ;D ja mam ciocie z marca, a ja jestem z sierpnia :D To już w ogól fajnie :D Dobry dzień Hejka ;) Troszkę mi go jednak brakuje :eviltong: Jak pójdziesz do pracy, to będziesz miała jak ja, czyli za krótka doba :evil_lol: Ale jakos czas na dogo znajdujesz wiec u mnie chyba nie bedzie gorzej :D Ja nie mam dziecka i pracy a i tak doba za krótka :D pracy niby nie masz ale jednak masz :D Quote
łamAga Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Jak Aguś samopoczucie? :) A dziękuję nie najgorzej ;) troche mnie plecy bolą ale nic poza tym ;) Jeszcze chyba trochę pochodzę ;) Ale dzien mulący jest , pogoda taka jakaś nijaka , rano lało , teraz nie pada ale jest tak dziwnie jakoś .... Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 No, u mnie też kiepska pogoda :( Wieczorem idę na cmentarz, zapalić znicza, to chyba zimówkę założę :( Quote
łamAga Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Tez pójdziemy wieczorem , nie lubie chodzić jak jest taki tłok .... Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 No ja też :( I wyścig kto ładniejszy znicz da :pissed: Albo kto więcej, porażka :/ Quote
łamAga Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 No ja też :( I wyścig kto ładniejszy znicz da :pissed: Albo kto więcej, porażka :/ Już nie mówiąc o rewii mody :D Quote
Aleksa. Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 A ja zamiast na cmentarz poszłam a spacer O! ;) wczoraj wieczorem byłam u babci na grobie, a do innych pojadę kiedy indziej ;) Quote
*Magda* Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 A u mnie 19'C i słońce :) Chyba mam wiosnę, a nie jesień :evil_lol: Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 U mnie bywało lepiej w poprzednich dniach, no ale dzisiaj też bez tragedii :) Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 U nas to dzisiaj katastrofa. O 12 ciemno jak o 16 :( pogoda do duszy zupełnie. Quote
Recommended Posts