vege* Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Jakoś nie mogę się do nich przyzwyczaić, ale w końcu będę musiała :P Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Ja używam od czasu do czasu jak np jedziemy na wystawe a akurat dostane okres wtedy uzywam ale jak jestem na miejscu to ich nie używam ;) Quote
vege* Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 No ja jak jestem na jakiejś imprezie wesele czy coś takiego i mam sukienkę na sobie to jestem zmuszona używać ich :p Quote
angineuuka Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Mnie tam w czasie okresu prawie nic nie boli, czasem nawet nie wiem ze go dostane :p Quote
*Monia* Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Bardzo śmieszne :P Ja nie wiem czy u mnie w szpitalu dają znieczulenie ale nie sądze raczej .... :P Dowiedz się ;). Moja ciotka miała rodzić bez znieczulenia trzecie dziecko (jak dwoje poprzednich) ale w trakcie dzwoniła do wujka żeby płacił bo nie wytrzyma ani minuty dłużej. Zapłacił, a okazało się że i tak by dostała bo łożysko jej się nie odkleiło. Przepłacili ;) No ja w okres też tabletki :( Może nie całe paczki, ale dwie sztuki, i cały dzień w łóżku. Podobno po porodzie mniej boli, ale wolę nie sprawdzać :grins: Jak dostanę to powiem czy mniej boli, póki co jeszcze się nie dowiedziałam :mdrmed: A ja tylko tamponów używam, i dobrze mi z tym bo w podpaskach czuję się jak dziecko w pampersie ;) Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 :P Dowiedz się ;). Moja ciotka miała rodzić bez znieczulenia trzecie dziecko (jak dwoje poprzednich) ale w trakcie dzwoniła do wujka żeby płacił bo nie wytrzyma ani minuty dłużej. Zapłacił, a okazało się że i tak by dostała bo łożysko jej się nie odkleiło. Przepłacili ;) Jak dostanę to powiem czy mniej boli, póki co jeszcze się nie dowiedziałam :mdrmed: A ja tylko tamponów używam, i dobrze mi z tym bo w podpaskach czuję się jak dziecko w pampersie ;) Na pewno wiem ze daja nieczulenie do szycia ale czy w czasie porodu to musze spytać bratowej ;) Pewnie w tym momencie było jej wszystko jedno i każdą cene by dała za to zeby mniej bolało heh Moja bratowa karmi i też miała nie dostać a dwa dni temu dostała okres , dzwoniła do położnej , ta kazała jej iść do ginekologa , ciekawe co jej powie .... Ja też sie tak czuje , ale z tamponem z kolei czuje sie dziwnie i żołądek mnie boli , nie wiem moze to zbieg okolicznosci ale tak mam ;) Quote
Małgonia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Jeju ja mialam tak bolesne i obfite okresy ze masakra. Na ketonalu jezdzilam, zgieta w pól, nogi zacisniwte bo mialam wrażenie ze sie leje, nie wspomne juz o innych objawach które kończyły sie w wc. po ciąży mam juz okres mega nieregularny ale nic nie boli :D znajomej z pracy bolesy okres po ciąży wrocil po 20atach Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ja tamponu nie używałam ani razu, jakoś się nie przemogłam ;) Dlatego np jak basen, to w "te" dni odpada :/ Quote
Małgonia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ka to tylko tampony. Szczególnie latem. No i nie mam wrazenia ze kranu nie zakręciłam:D znaczy to sprzed ciąży, teraz jest spoko Quote
*Magda* Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Okresy, porody....i 4 strony nadrabiana :mad: Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Oj tam , już niedługo temat bedzie za mną :P Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Chyba zacznę tampony używać :D Chociaż podlaski strasznie mi nie przeszkadzają, oprócz basenu ;) Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Hahaha słownik nie używa podpasek, to nie zna :p Quote
*Magda* Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Chyba miało być ser z podlaski :megagrin: :evil_lol: Quote
Małgonia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Sie usnialam, ja wyżej jak kranu napisalam Iranu:D tez slownik sobie zmienil... Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Biedna Marta wszystkie wysmiały jej słownik :D Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 No nie, będę plakusiać :( :( :( :diabloti: Quote
Małgonia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Poplakalam soe ze smiechu na te wasze Podlasie;D ale to za dużo wina... Ale takie dibre pól butelki mi wystarczylo, co za czasu, kiedyś cala butelke obalilam i prosto szlam. Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Poplakalam soe ze smiechu na te wasze Podlasie;D ale to za dużo wina... Ale takie dibre pól butelki mi wystarczylo, co za czasu, kiedyś cala butelke obalilam i prosto szlam. Pijok :P Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ja tu płacze a te się śmieją :eviltong: Małgonia, nie pij lepiej więcej bo literki już zmieniasz gorzej niż mój słownik :diabloti: Quote
Recommended Posts