Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo śmieszne :P

Ja nie wiem czy u mnie w szpitalu dają znieczulenie ale nie sądze raczej ....

:P

Dowiedz się ;). Moja ciotka miała rodzić bez znieczulenia trzecie dziecko (jak dwoje poprzednich) ale w trakcie dzwoniła do wujka żeby płacił bo nie wytrzyma ani minuty dłużej. Zapłacił, a okazało się że i tak by dostała bo łożysko jej się nie odkleiło. Przepłacili ;)

No ja w okres też tabletki :( Może nie całe paczki, ale dwie sztuki, i cały dzień w łóżku. Podobno po porodzie mniej boli, ale wolę nie sprawdzać :grins:

Jak dostanę to powiem czy mniej boli, póki co jeszcze się nie dowiedziałam :mdrmed:

A ja tylko tamponów używam, i dobrze mi z tym  bo w podpaskach czuję się jak dziecko w pampersie ;)

Posted

:P

Dowiedz się ;). Moja ciotka miała rodzić bez znieczulenia trzecie dziecko (jak dwoje poprzednich) ale w trakcie dzwoniła do wujka żeby płacił bo nie wytrzyma ani minuty dłużej. Zapłacił, a okazało się że i tak by dostała bo łożysko jej się nie odkleiło. Przepłacili ;)

Jak dostanę to powiem czy mniej boli, póki co jeszcze się nie dowiedziałam :mdrmed:

A ja tylko tamponów używam, i dobrze mi z tym  bo w podpaskach czuję się jak dziecko w pampersie ;)

Na pewno wiem ze daja nieczulenie do szycia ale czy w czasie porodu to musze spytać bratowej ;)

Pewnie w tym momencie było jej wszystko jedno i każdą cene by dała za to zeby mniej bolało heh

Moja bratowa karmi i też miała nie dostać a dwa dni temu dostała okres , dzwoniła do położnej , ta kazała jej iść do ginekologa , ciekawe co jej powie ....

Ja też sie tak czuje , ale z tamponem z kolei czuje sie dziwnie i żołądek mnie boli , nie wiem moze to zbieg okolicznosci ale tak mam ;)

Posted

Jeju ja mialam tak bolesne i obfite okresy ze masakra. Na ketonalu jezdzilam, zgieta w pól, nogi zacisniwte bo mialam wrażenie ze sie leje, nie wspomne juz o innych objawach które kończyły sie w wc.

po ciąży mam juz okres mega nieregularny ale nic nie boli :D

znajomej z pracy bolesy okres po ciąży wrocil po 20atach

Posted

Poplakalam soe ze smiechu na te wasze Podlasie;D ale to za dużo wina... Ale takie dibre
pól butelki mi wystarczylo, co za czasu, kiedyś cala butelke obalilam i prosto szlam.

Posted

Poplakalam soe ze smiechu na te wasze Podlasie;D ale to za dużo wina... Ale takie dibre
pól butelki mi wystarczylo, co za czasu, kiedyś cala butelke obalilam i prosto szlam.

Pijok :P