*Magda* Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Białą bym zjadła :loveu: Albo z oreo :loveu: Biała to nie czekolada :mad: :pissed: Quote
angineuuka Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Ślimaki planowałam wcześniej :p tzn albo ślimaki albo patyczki. Stanęło na Slimkach. Quote
marta1624 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Biała to nie czekolada :mad: :pissed: Oj tam, lubię trochę słodkiej (aż do zamulenia :p) Ślimaki planowałam wcześniej :p tzn albo ślimaki albo patyczki. Stanęło na Slimkach. Patyczki pewnie też dojdą, tylko później :D Quote
Aleksa. Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Angi, chcesz znowu mi wysłać liścik ? :laugh2_2: :grins: :happy1: Quote
marta1624 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Angi, chcesz znowu mi wysłać liścik ? :laugh2_2: :grins: :happy1: Uważaj bo ci ślimaka wyśle, bo gdzieś (i kiedyś :D) chce wysyłać :p Quote
*Magda* Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Jak te ślimaki są jadalne, to mi może wysłać :megagrin: Quote
marta1624 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Ale głodomory :D jak jednego wyśle to się nie najecie :p Quote
angineuuka Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 To co biorę to niby jadalne, ale wam nie wyślę :p Quote
*Monia* Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Angi u mnie pełno tych brązowych ślimaków, wysłać Ci? :grins: Fajowe te ślimole wielkie :mdrmed: Mi się kiedyś biała żaba zamarzyła, i na złość jak już się zdecydowałam nigdzie jej nie było. Nawet nie wiem jak toto się zwie, ale koniecznie chciałam mieć. W zamian dostałam chomika :placz: :placz: Quote
*Magda* Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Angi bierze ślimaki i będzie handlować, bo z tego co czytam, to osięgają w PL ceny 4euro/kg, a za granicą nawet 8euro/kg :eviltong: Quote
marta1624 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 A to takie buty, na ślimakach chce zarabiać na resztę zwierzyńca :p Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Hejka ;) Widzę że temat ślimaków się rozkręcił :D Ja miałam okazje spróbować kiedyś takiego ślimola ale nie dałam rady :P czy tylko mi dogo nie dziala tak jak powinno ? :( A teraz pytanie dla młodych mam :D Co brałyście do szpitala ? tzn co znajdowało sie w torbie ? :D mam spakowaną ale cły czas wydaje mi sie że nie mam wszystkiego - 3 koszule nocne - porannik - klapki pod prysznic - papcie - 3 szt pieluch tetrowych - stanik do karmienia - wkladki laktacyjne - gacie wielorazowe - wkładki poporodowe - nakładki silikonowe na sutki - smoczek - pampersy - kubek , talerzyk , sztucce - chusteczki nawilżane - sudokrem - bepanten no i żel pod prysznic , szczoteczka i pasta ale to na samym koncu sobie włożę do torby .... Quote
vege* Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Ja co prawda nie młoda mama, ale dołożyłabym jeszcze do tego ręcznik i szampon do włosów ;) Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Aaaa no mam 3 ręczniki ;) no i szampon też ale nie weim czy go wykorzystam bo bratowa mówiła ze na pewno nie bede myslala o myciu głowy nawet jak do domu wróce bo sie nie schyle hehe Quote
vege* Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 No i ja bym chyba sobie jakąś książkę wzięła gdybym sama siedziała i nie miała co robić :p Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 No i ja bym chyba sobie jakąś książkę wzięła gdybym sama siedziała i nie miała co robić :p Ja mam nadzieje ze do szpitala pojade już rodząc wiec czytac nie będe miała kiedy :P zreszta chyba nawet jak bym miała czekac na skurcze to bym sie za cholere nie skoncentrowała na książce :P Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Porannik , podomka jak kto woli :P weszlam na dogo przez wszystkie przeglądarki i co ? i dupa , nigdzie mi nic nie działa , dlaczego :( Quote
angineuuka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 I tak nie wiem co to o jest, jednak Google mówi mi ze to po prostu... szlafrok. :p Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 oooooooo własnie , szlafrok , ja tam jakos zawsze mowilam porannik :P Quote
Małgonia Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 u mnie tez sie na to szlafrok mówi ;p Aga a jakies dziwne reklamy Ci nie wyskakuja? Moze wirusa masz. Monia tez podobno jakiegos ma, ale jak to tez z reklamami to ja wiem jak usunac :D Quote
Recommended Posts