łamAga Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 A jak nie to na fb napisz, przynajniej tam nie zgubie i z tel na poczci spisze ;) Użytkownik Małgonia nie może otrzymywać nowych wiadomości :stop: Quote
*Magda* Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Hejka :laugh2_2: to była dluga nieobecność :nonono2: :P Aż jeden dzień :eviltong: Quote
łamAga Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Nowe dogo :loveu: Wysłalam na fb ;) coraz bardziej mnie wqurwia to dogo niech któras zalozy nam nowe forum tylko dla nas :D bo ja nie umiem :P Quote
Małgonia Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Twoja przechowalnia 0% twojej przestrzeni (50 wiadomości) Teraz powinno dojśc coś. :D Quote
łamAga Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Aż jeden dzień :eviltong: aż o jeden za dużo :P i jeszcze mi "powiedz" ze dogo Ci działą normalnie :P Małgonia teraz to już za późno :P Quote
łamAga Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 a to tak w temacie nowego dogo .... Quote
marta1624 Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Nie narzekaj, zawsze może być gorzej :D Ja myślę że w końcu się dogo u stabilizuje, a my się przyzwyczaimy ;) Quote
*Magda* Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 A ja myślę, że jak nadal tak będzie, to dogo umrze śmiercią tragiczną :siara: Quote
łamAga Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Dlatego trzeba sobie znaleźć miesjce jakieś fajne , gdzie bedziemy wszystkie :P Quote
*Magda* Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 To jak takie znajdziesz, to daj znać :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 czekam aż ktoś się zlituje i założy nam forum " dla normalnych inaczej " :D bo ja nie potrafię zakładać forum , ja moge dać wolny czas jedynie :P Quote
marta1624 Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Forum dla świrniętych sklerotyczek :p Quote
Aleksa. Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Zaglądam na nudnych wykładach z fizjologii :p ulubiony temat babki to rozmnażanie xd Quote
łamAga Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Hejka laski ;) multicytat ani cytat nie działa więć nie bede się bawiła w przepisywanie :P Ola rozmnażanie jest bardzo fajnym tematem , zwłaszcza w mojej sytuacji :P A teraz siedze i mam mega ale to mega stresa :eek2: pewnie nie pamiętacie z jakiego powodu ale ja bym też będąc wami nie pamiętała :P jak będę po to napiszę :P Czy ja muszę miec taki charakter że byle pierdoła to ja mam stresa co najmniej jak bym się miała spotkać z prezydentem Polski w obecności tysiąca kamer :eek2: Jak zaczne rodzić to się pewnie tak zestresuję że o bólu zapomnę :P wiem wiem , marzycielka ze mnie ;) Quote
Oscar Patric Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 hej Aga :) Ja mam podobnie,też z byle dupereli się stresuję Quote
łamAga Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 hej Aga :) Ja mam podobnie,też z byle dupereli się stresuję Hejka ;) czyli obie mamy nie fajnie ;) Ja jestem już po tym stresującym wydarzeniu ale wiem czy cokolwiek napisze bo dzisiaj dogo nawala jeszcze bardziej :huh: Quote
łamAga Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 No więc do rzeczy ;) Dzisiaj miałam wizyte położnej , kojec oczywoscie nie skonczony wiec Sebek i tesciowa ewakuowali sie z domu na spacerek , musze przyznac ze bardzo sympatyczna ta babka , dzisiaj rozmawiała ze nną nie o laktacji jak mi sie wydawało ze bedzie a o porodzie , kilka rzeczy w sumie nawet mi pomoglo z tych co powiedziala bo nigdy nie rodziłam więc nie miałam o takich rzeczach pojecia ;) Spytała o wage dziecka wiec jej powiedziałam że mój lekarz nie chce mi takich informacji udzielić , spytała o nazwisko lekarza i powiedziała " aaaaaaa no i płci pani tez nie poda " , wytłumaczyła mi że mój lekarz dosyć nasłuchał sie w szpitalach pretensji rodzących ( nie koniecznie w swoim kierunku ) o źle podaną wagę lub płeć żę dla zasady takie onformace zatrzymuje dla siebie .... Ale zbadała mi brzuch i powiedziała że na 99% dziecko jest tak jak mi powiedział ułożone pośladkowo dlatego mam taki ucisk na żebra bo dziecko chcąć się rozciągnąć wpycha mi głowke w żebra .... ale uspokoiła mnie że jej dziecko tez tak było ułożone a w 38 tygodniu się obróciło i rodziła naturlnie ;) Natepna wizyta bedzie o laktacji , ciekawe czy bedzie mnie naciskała na karmienie piersią ;) Quote
marta1624 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Aguś, ja sklerotyka więc nie jestem pewna o co chodzi... Masz wizytę położnej? :) EDIT: Trafiłam! Coś jednak pamiętam :p Quote
łamAga Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Aguś, ja sklerotyka więc nie jestem pewna o co chodzi... Masz wizytę położnej? :) EDIT: Trafiłam! Coś jednak pamiętam :p O widzisz , jednak nie masz takiej złej pamięci :D Nastepna wizyta 31wszego ;) już chyba będe się mniej stresowała bo widac ze równa babka i że nie ma nic do zwierząt , specjalnie wyprowadzilismy koty na dwór i zostawilismy drzwi otwarte , mialy taki dzien dobroci , a te mendy jak tylko położna przyjechała to hyc do domu , Pepsi rozłożyła sie na parapecie i obserwowała a Ibri ten paskud nawet wskoczyła na stół a pozniej sie ocierała o połozna która stwierdziła ze fajne duze koty i ze ktos w rodzinie ma jeszcze wiekszego ktory wazy 10 kg ale ten to potrafi ugryźć i pytała czy nasze nie gryzą hehe dobrze że psow nie widziała :D Quote
*Magda* Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Aguś, ja nie straszę, ale dzidzia się może obrócić nie tak jakby się chciało, nawet kilka godzin przed porodem i wtedy będzie cesarka :peace: Quote
łamAga Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Oby się obróciła ale w ta właściwą strone :P Quote
*Monia* Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 No widzisz, i po co się stresowałaś :P. Jak taka fajna położna to jakoś te wizyty przeżyjesz, a i dobrze z kimś pogadać o ewentualnych wątpliwościach :) Quote
Recommended Posts