Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka laski ;)

multicytat ani cytat nie działa więć nie bede się bawiła w przepisywanie :P

Ola rozmnażanie jest bardzo fajnym tematem , zwłaszcza w mojej sytuacji :P

A teraz siedze i mam mega ale to mega stresa  :eek2:  pewnie nie pamiętacie z jakiego powodu ale ja bym też będąc wami nie pamiętała :P jak będę po to napiszę :P

Czy ja muszę miec taki charakter że byle pierdoła to ja mam stresa co najmniej jak bym się miała spotkać z prezydentem Polski w obecności tysiąca kamer  :eek2:

Jak zaczne rodzić to się pewnie tak zestresuję że o bólu zapomnę :P wiem wiem , marzycielka ze mnie ;)

Posted

hej Aga :)

Ja mam podobnie,też z byle dupereli się stresuję

Hejka ;)

czyli obie mamy nie fajnie ;)

Ja jestem już po tym stresującym wydarzeniu ale wiem czy cokolwiek napisze bo dzisiaj dogo nawala jeszcze bardziej :huh:
Posted

No więc do rzeczy ;)

Dzisiaj miałam wizyte położnej , kojec oczywoscie nie skonczony wiec Sebek i tesciowa ewakuowali sie z domu na spacerek , musze przyznac ze bardzo sympatyczna ta babka , dzisiaj rozmawiała ze nną nie o laktacji jak mi sie wydawało ze bedzie a o porodzie , kilka rzeczy w sumie nawet mi pomoglo z tych co powiedziala bo nigdy nie rodziłam więc nie miałam o takich rzeczach pojecia ;)

Spytała o wage dziecka wiec jej powiedziałam że mój lekarz nie chce mi takich informacji udzielić , spytała o nazwisko lekarza i powiedziała " aaaaaaa no i płci pani tez nie poda " , wytłumaczyła mi że mój lekarz dosyć nasłuchał sie w szpitalach pretensji rodzących ( nie koniecznie w swoim kierunku ) o źle podaną wagę lub płeć żę dla zasady takie onformace zatrzymuje dla siebie ....

Ale zbadała mi brzuch i powiedziała że na 99% dziecko jest tak jak mi powiedział ułożone pośladkowo dlatego mam taki ucisk na żebra bo dziecko chcąć się rozciągnąć wpycha mi głowke w żebra .... ale uspokoiła mnie że jej dziecko tez tak było ułożone a w 38 tygodniu się obróciło i rodziła naturlnie ;)

Natepna wizyta bedzie o laktacji , ciekawe czy bedzie mnie naciskała na karmienie piersią ;)

Posted

Aguś, ja sklerotyka więc nie jestem pewna o co chodzi... Masz wizytę położnej? :)

EDIT: Trafiłam! Coś jednak pamiętam :p

O widzisz , jednak nie masz takiej złej pamięci :D

Nastepna wizyta 31wszego ;) już chyba będe się mniej stresowała bo widac ze równa babka i że nie ma nic do zwierząt , specjalnie wyprowadzilismy koty na dwór i zostawilismy drzwi otwarte , mialy taki dzien dobroci , a te mendy jak tylko położna przyjechała to hyc do domu , Pepsi rozłożyła sie na parapecie i obserwowała a Ibri ten paskud nawet wskoczyła na stół a pozniej sie ocierała o połozna która stwierdziła ze fajne duze koty i ze ktos w rodzinie ma jeszcze wiekszego ktory wazy 10 kg ale ten to potrafi ugryźć i pytała czy nasze nie gryzą hehe dobrze że psow nie widziała :D