Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Aga.

Nie da rady przejść do "pierwszego nieprzeczytanego postu" w wątkach a ja nie wiem na czym u kogo skończyłam czytanie :bigcry:

Także miłego dnia życzę i idę się próbować połapać o co chodzi w super nowym extra forum...

da się, na górze nad pierwszyp wyswietlanym postem masz "idz do pierwszego nieprzeczytango" czy coś w ten desen

jak wyswietlasz, nie jak odpowiadasz

pod warunkiem że masz w tym temacie jakiś nieprzeczytany post, czyli jeśli ogladałas bez czytania watek to juz traktuje cie jako ze czytałas

Posted

Nie no mnie ogólnie też wkurzyło brak dogo bo jakoś tak dziwnie nie móc z wami pogadać ale nie robiłam z tego afery , a wiadomo jak ktoś ma bazarki , adopcje itd i nie ma jak zakonczyć czy się dostać do nich to pretensje są zrozumiałe ;)

Posted

a ja myslałam, że dogo wciąż nie działa. wszystkie zapisane strony w moich zakładkach nie działają a to chyba się linki pozmieniały...

Ja pewnie też bym tak dalej myslala gdybym na fb nie doczytala że zmieniają oprogramowanie , rano weszlam i nadal nie działało dogo ale wchodziłam z ulubionych , weszłam od nowa z wyszukiwarki i patrze dogo jest :D

Posted

Hej laseczki ;)

a Ty Magda niedobra jestes ze ani troche nie tesknilas  :( :P

Ja wlasnie wróciłąm do domu , jak co sdobote bylam w lumpku i tak jak weszlam tak wyszłam , taka lipa była  :lookarou: tylko w rossmanie majty poporodowe kupiłam  :megagrin: chusteczki nawilzane bo promocja była  :razz: no i wode Jan , normalnie obkupilam sie ze hej  :megagrin:

Posted

taaaaa juz dzisiaj nic w siebie nie wleje , wypiłam 2 L wody niegoazowanej , dwie kawy , i szklanke melisy , zaraz chyba pęknę  :P

na tesknote zawsze sie czas znajdzie  :peace:

Sebek wzial mi laptopa zeby pod tv w pokoju obok podlaczyc i oglada mecz a ja zaraz cholery dostane piszac na jego zjebane...j klawiaturze w komputerze  :pissed:

Posted

Oj tam trzeba trochę pocierpieć dla męża :D

juz sie i tak duzo poswiecam ;P

Nie mam czasu żyć, a co dopiero tęsknić :eviltong:

Podkreślają Wam się błędy w wyrazach??

mi tak ;)

nie wiem o co chodzi z tłem ale zmienilam na zielone a i tak nic nie widze takiego :P