Małgonia Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 mnie nie znajdziecie :evil_lol: A kto by chciał :diabloti: :loveu: Quote
łamAga Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 A to juz Cie nie szukam... ;p dla chcącego nic trudnego :D ja duzo osob z dogo znalazlam wchodząc do znajomych innych osób z dogo :D Quote
3 x Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Hej Aga. Nie da rady przejść do "pierwszego nieprzeczytanego postu" w wątkach a ja nie wiem na czym u kogo skończyłam czytanie :bigcry: Także miłego dnia życzę i idę się próbować połapać o co chodzi w super nowym extra forum... da się, na górze nad pierwszyp wyswietlanym postem masz "idz do pierwszego nieprzeczytango" czy coś w ten desen jak wyswietlasz, nie jak odpowiadasz pod warunkiem że masz w tym temacie jakiś nieprzeczytany post, czyli jeśli ogladałas bez czytania watek to juz traktuje cie jako ze czytałas Quote
marta1624 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Hejka Aguś ;) Mnie wkurzyło brak dogo bo nie miałam danych do przelewu u taks :/ Ale na FB mi napisali :D Quote
łamAga Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Nie no mnie ogólnie też wkurzyło brak dogo bo jakoś tak dziwnie nie móc z wami pogadać ale nie robiłam z tego afery , a wiadomo jak ktoś ma bazarki , adopcje itd i nie ma jak zakonczyć czy się dostać do nich to pretensje są zrozumiałe ;) Quote
marta1624 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Ja się na FB dowiedziałam nr konta, ale dopiero wczoraj ;) Quote
łamAga Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Ja się na FB dowiedziałam nr konta, ale dopiero wczoraj ;) lepiej późno niż wcale :unsure: hejka :) hello ;) Quote
agaga21 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 a ja myslałam, że dogo wciąż nie działa. wszystkie zapisane strony w moich zakładkach nie działają a to chyba się linki pozmieniały... Quote
łamAga Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 a ja myslałam, że dogo wciąż nie działa. wszystkie zapisane strony w moich zakładkach nie działają a to chyba się linki pozmieniały... Ja pewnie też bym tak dalej myslala gdybym na fb nie doczytala że zmieniają oprogramowanie , rano weszlam i nadal nie działało dogo ale wchodziłam z ulubionych , weszłam od nowa z wyszukiwarki i patrze dogo jest :D Quote
angineuuka Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 a ja myslałam, że dogo wciąż nie działa. wszystkie zapisane strony w moich zakładkach nie działają a to chyba się linki pozmieniały... tak, widac ze sie zmienily. Quote
*Magda* Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Aguś, a ja za Wami nie tęskniłam, bo i tak nie miałam czasu :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 E, to ma to to polubione, nie zauywazylam nic na tablicy :( zyłam w niewiedzy! :D teraz was odnajde ;p ja tam nawet pisałam do załamanych dogociot :p Quote
wiki4 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Rany, człowiek raz na ruski rok wchodzi na DGM, a tu takie zmiany :D Tradycyjnie wpadam się przywitać :loveu: Quote
łamAga Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Hej laseczki ;) a Ty Magda niedobra jestes ze ani troche nie tesknilas :( :P Ja wlasnie wróciłąm do domu , jak co sdobote bylam w lumpku i tak jak weszlam tak wyszłam , taka lipa była :lookarou: tylko w rossmanie majty poporodowe kupiłam :megagrin: chusteczki nawilzane bo promocja była :razz: no i wode Jan , normalnie obkupilam sie ze hej :megagrin: Quote
*Magda* Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 To teraz się możesz uchlać tą wodą :diabloti: Nie tęskniłam, bo nie miałam na to czasu :eviltong: Quote
łamAga Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 taaaaa juz dzisiaj nic w siebie nie wleje , wypiłam 2 L wody niegoazowanej , dwie kawy , i szklanke melisy , zaraz chyba pęknę :P na tesknote zawsze sie czas znajdzie :peace: Sebek wzial mi laptopa zeby pod tv w pokoju obok podlaczyc i oglada mecz a ja zaraz cholery dostane piszac na jego zjebane...j klawiaturze w komputerze :pissed: Quote
marta1624 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Oj tam trzeba trochę pocierpieć dla męża :D Quote
*Magda* Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 na tesknote zawsze sie czas znajdzie :peace: Nie mam czasu żyć, a co dopiero tęsknić :eviltong: Podkreślają Wam się błędy w wyrazach?? Quote
łamAga Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Oj tam trzeba trochę pocierpieć dla męża :D juz sie i tak duzo poswiecam ;P Nie mam czasu żyć, a co dopiero tęsknić :eviltong: Podkreślają Wam się błędy w wyrazach?? mi tak ;) nie wiem o co chodzi z tłem ale zmienilam na zielone a i tak nic nie widze takiego :P Quote
marta1624 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Nie mam czasu żyć, a co dopiero tęsknić :eviltong: Podkreślają Wam się błędy w wyrazach?? Mi nie ;) Aga nie poznaję cię już :D Quote
Recommended Posts