łamAga Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 [quote name='magdabroy']Hej Agnieszko R. :diabloti: U mnie dziś było 25'C w cieniu :multi: Theoś biegał w koszuleczce i spodenkach jak w środku lata :p Aguś, tylko z tym basenem, to niech się wstrzyma, tak do około 3 miesiąca ;)[/QUOTE] Hello ;) Tak tak , ja sądze że się wstrzymają nawet dłużej :) kombinezon niby na 3-6 miesięcy ale myśle że do roku spokojnie będzie mógł go założyć :lol: [quote name='magdabroy']Aga, mam dla Ciebie coś fajnego :grins: [IMG]http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201409/1409669669_ybb09f_600.jpg[/IMG] I już nie łam się, że jesteś niska ;)[/QUOTE] buhahahhaha , szkoda tylko że drabiny wymyslili :eviltong: Quote
łamAga Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Macie na dzień dobry Stasia :loveu: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/IR7mGfoTJjELYQrQiBYxbbSM-BtM7kaxOe4dWC2It5w=w640-h480-no[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-PiQ8dPlLUDA/VAwcNcMNa4I/AAAAAAAAC6E/FJFQZNu97CQ/w440-h587-no/10609516_789801824375664_5835898223660311430_n.jpg[/IMG] ;) Quote
vege* Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Ale Staś ma gęste włoski :loveu: Ja takie miałam, moja siostra była łysa jak kolano :evil_lol: Zadam głupie pytanie, po co dziecku się te skarpety na dłonie zakłada? :lol: Quote
Pani Profesor Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 żeby się nie podrapało paznokciami ;) tak myślę Quote
*Magda* Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='Pani Profesor']żeby się nie podrapało paznokciami ;) tak myślę[/QUOTE] Dobrze myślisz ;) Ja bym ciachała już te paznokcie, a nie męczyła dziecka w lato w noszeniu "niedrapek" ;) Cześć Aga :) Quote
łamAga Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 [quote name='marta1624']Jakie malutkie rączki :loveu:[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Jak ślicznie śpi :loveu:[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']Uwielbiam takie Maluszki :)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='marta.k9080']heeeeeeeeeeeeeeeeeeej:loveu:[/QUOTE] Hello :loveu: wreszcie wróciłaś :lol: [quote name='vege*']Ale Staś ma gęste włoski :loveu: Ja takie miałam, moja siostra była łysa jak kolano :evil_lol: Zadam głupie pytanie, po co dziecku się te skarpety na dłonie zakłada? :lol:[/QUOTE] Mój brat też takie miał :lol: a ja jakie miałam to nawet nie wiem , nie pytalam mamy :lol: Pani Profesor i Magda poniżej odpowiedziały na pytanie o łapkach :lol: [quote name='Pani Profesor']żeby się nie podrapało paznokciami ;) tak myślę[/QUOTE] dokładnie ;) [quote name='magdabroy']Dobrze myślisz ;) Ja bym ciachała już te paznokcie, a nie męczyła dziecka w lato w noszeniu "niedrapek" ;) Cześć Aga :)[/QUOTE] Już mu położna obciachała ale tak to zrobiła że się drapie jeszcze bardziej i dalej go męczą łapkami :roll: Właśnie wróciłam od Stasia :loveu: ale go słodko na spacer ubrali , aż wam później pokaże :lol: Quote
łamAga Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Tak ładnie wyglądałem na spacerku :loveu: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/J865rCtKNgMBAQEK4anJRxvUHItI_BtGTeMEaag8JYw=w640-h480-no[/IMG] Quote
marta1624 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='magdabroy']Jaki niebieski smerf :loveu:[/QUOTE] To samo pomyślałam :loveu: Quote
*Magda* Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Przyszła, wrzuciła zdjęcie i zniknęła :mad: A potem płacze, że pustki na dogo :mad: Quote
łamAga Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Musiałam iść się wykąpać i ogolić bo jutro ide pokazywac tyłek panu doktorowi :evil_lol: qurwa jak ja nie lubie tych wizyt , po porodzie pójde tylko na kontrolę i tyle mnie będą oglądac przez najbliższy rok ! :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='dOgLoV']Musiałam iść się wykąpać i ogolić bo jutro ide pokazywac tyłek panu doktorowi :evil_lol: qurwa jak ja nie lubie tych wizyt , po porodzie pójde tylko na kontrolę i tyle mnie będą oglądac przez najbliższy rok ! :evil_lol:[/QUOTE] Mi się wydaje że on nie tyłek chce oglądać :D I co tam, po co się golić :diabloti: Quote
łamAga Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 W ogóle dzisiaj zaczęłam już pomału kupować całą "wyprawkę" dla dziecka i jetem przerażona ile na to kasy idzie :evil_lol: ale oczywiście musiałam kupić 5 par skarpetek których pewnie i tak nie wynosi bo od 0-3 miesięcy są i komplecik na zime czapke i rękawiczki :evil_lol: i to coś do jedzenia owoców i ciasteczek , uj że potrzebne bedzie od 4rtego miesiąca :evil_lol: ale jak już zaczęłam oglądać polówki takie małe od 0-3 miesięcy to mnie Sebastian wyprowadził ze sklepu :evil_lol: wiadomo że mym tego ani razu nie założyła bo to na krótki rękaw a jak się dzidzia urodzi to będzie zima a latem bedzie już miał pól roku , ale fajne to juz chciałam kłaść do koszyka :evil_lol: ja się muszę na prawde leczyć :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 [quote name='marta1624']Mi się wydaje że on nie tyłek chce oglądać :D I co tam, po co się golić :diabloti:[/QUOTE] Dobra dobra , On już swoje widzi , szkoda tylko że ja nie widzę jak sie ogolić i musze sie lusterkiem wspomagać :splat::roflt: Quote
*Magda* Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Aguś, jak Fabian nie będzie ulewał, to dużo ciuszków nie zużyjesz ;) Ale jak będzie "rzygał", to będziesz go przebierać kilka razy dziennie, więc nie nadąży pralka prać :diabloti: A teraz na poważnie, to krótki rękaw też się przyda ;) Jak będzie ciepło w domu, to jak najbardziej dzieciak będzie potrzebował krótkich rękawków :) Quote
łamAga Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 [quote name='magdabroy']Aguś, jak Fabian nie będzie ulewał, to dużo ciuszków nie zużyjesz ;) Ale jak będzie "rzygał", to będziesz go przebierać kilka razy dziennie, więc nie nadąży pralka prać :diabloti: A teraz na poważnie, to krótki rękaw też się przyda ;) Jak będzie ciepło w domu, to jak najbardziej dzieciak będzie potrzebował krótkich rękawków :)[/QUOTE] Dzisiaj się właśnie śmiałam bo brat sobie położył Stasia na gołej klacie i się pizgał " patrz jak cycka szuka " , a ja mu mówię " TY uważaj bo zaraz się zdenerwuje i Cię ochaftuje " na co Paulina że Stasiowi się nie ulewa , za chwile słysze jak brat pizga , wychodzi z pokoju a cała klata w mleku :evil_lol: kurcze bo się jutro jeszcze wybiore do tesco :evil_lol: tylko nie wiem wlasnie czy my nie mamy krótkich rękawków dużo , bo wszystko jest u Pauliny , będzie mi stopniowo dawała wszystko , teraz już mam naszykowane do zabrania te wszystkie lompki najmniejsze bo Staś się w nie nie dopina zwłaszcza jak jest pieluszkowany ;) Quote
marta1624 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='dOgLoV']Dobra dobra , On już swoje widzi , szkoda tylko że ja nie widzę jak sie ogolić i musze sie lusterkiem wspomagać :splat::roflt:[/QUOTE] Haha chciałabym to widzieć :roflt: Znaczy...ekhm... Może nie :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 To nie szalej, jak bratowa da Ci ciuszki po Stasiu ;) Quote
łamAga Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 [quote name='marta1624']Haha chciałabym to widzieć :roflt: Znaczy...ekhm... Może nie :diabloti:[/QUOTE] uwierz mi , nie chciała byś :eviltong: Quote
marta1624 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='dOgLoV']uwierz mi , nie chciała byś :eviltong:[/QUOTE] Spodziewam się :D Ale jakie poświęcenie, ja bym olała depilację :D Gin widział nie tyle :D Quote
Recommended Posts