Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja bratowa jednak zdecydowała sie jechać juz do szpitala bo się bała że ze Stasiem zacznie sie cos dziac i nie zauwazy , lekarz ją zbadał , Stasiu waży 3900 wiec Paulina juz jest zeschizowana jak Ona takiego kolosa urodzi hehe rozwarcie ma na 2 cm więc jeden cm więcej niż wczoraj , poza tym wszystko w porządku , więc teraz czekajmy za wiadomością że się zaczęło dziać :multi: i za mms-em ze Stasiem :loveu:

Posted

Macie filmik jak Kinia czesze Edka :evil_lol:

Sami ocencie jak Ona mówi mając 3,5 roku :roll: dla mnie to jest troszkę niepokojące :roll:

[video=youtube_share;nc8Uzex0388]http://youtu.be/nc8Uzex0388[/video]

Posted

[quote name='magdabroy']Cześć Aga :)

[URL]https://lh3.googleusercontent.com/-WFnXiKwS33s/U_c3yTPNmpI/AAAAAAAACtE/PMl8F8mBY8Q/w640-h426-no/DSC08782.JPG[/URL] zagryzają Neronka :placz:[/QUOTE]

Musiała go troche spróbować :evil_lol:

[quote name='Angi']w sensie? ;P[/QUOTE]

No w sensie że Marysia jest młodsza i wiersze recytuje a Ona nie potrafi powiedziec nawet poprawnie jednego zdania :roll:

Posted

Może Staś już jutro zdecyduje się wyjść, na pewno do poniedziałku się wyrobi :cool3:
Mowy nie ocenię bo nie mogę z głosem oglądać. Mój chrześniak bardzo słabo mówił do pójścia do szkoły, teraz idzie do 2 klasy i też wybitnie wyraźnie nie mówi :shake:
Kłaki - fuuuuuj :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Macie filmik jak Kinia czesze Edka :evil_lol:

Sami ocencie jak Ona mówi mając 3,5 roku :roll: dla mnie to jest troszkę niepokojące :roll:

[video=youtube_share;nc8Uzex0388]http://youtu.be/nc8Uzex0388[/video][/QUOTE]
faktycznie mówi słabo(porównuję moją lenę, która jest młodsza i mówi dużo lepiej) . specjalistą nie jestem, ale wydaje mi się, że to wszystko się wyrówna. myślę, że w tym wieku nie ma się jeszcze czym martwić.

Posted

Jak mi się dziś uda (albo nie zapomnę :oops:), to nagram Wam jak mówi mój 6 letni chrześniak ;)
Dla mnie to on mówi po chińsku :crazyeye: Ja go w ogóle nie rozumiem :shake:
Moja koleżanka chodziła z nim do logopedy i ten stwierdził, że nie ma u niego żadnych nieprawidłowości ;)
Lekarzem nie jestem, ale jak dla mnie to w tym wypadku lekarz się pomylił :roll:

Posted

Przy moim chrześniaku też się logopeda pomylił, bo moim zdaniem dziecko 8-letnie prawie mówiące np. 'szysko' zamiast wszystko powinno mieć w jakiś sposób mowę ćwiczoną żeby zacząć mówić wyraźnie, samo się nie naprawi :roll:

Hej Aga. Gdzie jesteś jak Cię nie ma? ;) Jak Staś-uparciuch?

Posted

Hejka ;)

od wczoraj byłam u mamy na służbie a Stasiu jak się nie chce urodzić tak nie chce , jutro będzie znajomy lekarz Pauliny mamy i obiecał że da Paulinie jakiegoś czopka jak się nie zacznie nic dziać no ale musimy czekać :lol: brat lata od domu do szpitala i od szpitala do domu :lol: i tak jakoś pusto w domu a brakuje tylko jednej osoby która w dodatku mieszka tam dopiero od kilku miesięcy :evil_lol: jak człowiek sie szybko przyzwyczaja do nowych okoliczności :lol:

W lumpku niestety nic nie kupiłam , komletnie nic , kurteczek niestety nie było :shake: a na małe chłopięce rzeczy nawet nie patrzyłam :evil_lol:

Magda zalezy na jaki adres wysłałaś :evil_lol: bo jak na mój to nie musze nawet patrzec i wiem że jedzie listonosz zanim pojawi sie na naszej ulicy :evil_lol: a jak na mojej mamy to na pewno mnie poinformuje zaraz jak cos przyjdzie :calus:

Posted

[quote name='*Monia*']Staś czeka na dogodny moment :lol:
To mało udane miałaś zakupy ;). Patrz na większe chłopięce :diabloti:[/QUOTE]

Taaa jak kady chyba straci nadzieje ze w ogole sie urodzi :lol:

No bardzo mało udane , zła byłam bo nawet dresowych spodni na siebie nie dostałam , w miescie byłam w poszukiwaniu butów , jakiś zwykłych adidasów i też lipa , to chyba nie mój dzień :mad:

Wolałam w ogóle nie patrzec bo na bank by mnie cos skusiło małego :evil_lol:

[quote name='marta1624']W końcu musi zawitać :D[/QUOTE]

Ja myślę że jutro albo pojutrze najpóźniej nas powita :lol: