łamAga Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='Angi']u mnie na osiedlu tez jest mco ;>[/QUOTE] Ale taki wychodzący ? :cool3: Quote
angineuuka Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 na dworze go widziałam, ale przypięty:cool3: Quote
łamAga Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='Angi']na dworze go widziałam, ale przypięty:cool3:[/QUOTE] ueee tak byś sobie go mogła uprowadzić :eviltong: Quote
łamAga Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 Moja bratowa jednak zdecydowała sie jechać juz do szpitala bo się bała że ze Stasiem zacznie sie cos dziac i nie zauwazy , lekarz ją zbadał , Stasiu waży 3900 wiec Paulina juz jest zeschizowana jak Ona takiego kolosa urodzi hehe rozwarcie ma na 2 cm więc jeden cm więcej niż wczoraj , poza tym wszystko w porządku , więc teraz czekajmy za wiadomością że się zaczęło dziać :multi: i za mms-em ze Stasiem :loveu: Quote
łamAga Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 Ja cały czas siedze z telefonem koło nogi i czekam na info :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 dawaj, Stasiek, na kogoś ten dług publiczny trzeba rozdzielać! Quote
łamAga Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='Pani Profesor']dawaj, Stasiek, na kogoś ten dług publiczny trzeba rozdzielać![/QUOTE] Myślę że do poniedziałku się wykluje ;) Quote
łamAga Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 Macie filmik jak Kinia czesze Edka :evil_lol: Sami ocencie jak Ona mówi mając 3,5 roku :roll: dla mnie to jest troszkę niepokojące :roll: [video=youtube_share;nc8Uzex0388]http://youtu.be/nc8Uzex0388[/video] Quote
*Magda* Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Cześć Aga :) [url]https://lh3.googleusercontent.com/-WFnXiKwS33s/U_c3yTPNmpI/AAAAAAAACtE/PMl8F8mBY8Q/w640-h426-no/DSC08782.JPG[/url] zagryzają Neronka :placz: Quote
angineuuka Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 [QUOTE] Sami ocencie jak Ona mówi mając 3,5 roku :roll: dla mnie to jest troszkę niepokojące :roll:[/QUOTE] w sensie? ;P Quote
łamAga Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='magdabroy']Cześć Aga :) [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-WFnXiKwS33s/U_c3yTPNmpI/AAAAAAAACtE/PMl8F8mBY8Q/w640-h426-no/DSC08782.JPG[/URL] zagryzają Neronka :placz:[/QUOTE] Musiała go troche spróbować :evil_lol: [quote name='Angi']w sensie? ;P[/QUOTE] No w sensie że Marysia jest młodsza i wiersze recytuje a Ona nie potrafi powiedziec nawet poprawnie jednego zdania :roll: Quote
marta1624 Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Ale Edek cierpliwy :D Mowy nie ocenie, siostrzenica kol ma 3 latka i mówi w miarę poprawnie (na tyle, na ile ją widuję ;)). Ale nie znam się na tym ;) Quote
*Monia* Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Może Staś już jutro zdecyduje się wyjść, na pewno do poniedziałku się wyrobi :cool3: Mowy nie ocenię bo nie mogę z głosem oglądać. Mój chrześniak bardzo słabo mówił do pójścia do szkoły, teraz idzie do 2 klasy i też wybitnie wyraźnie nie mówi :shake: Kłaki - fuuuuuj :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Hej Aguś :) Byłam dziś na poczcie, więc możesz wypatrywać listonosza ;) Quote
agaga21 Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 [quote name='dOgLoV']Macie filmik jak Kinia czesze Edka :evil_lol: Sami ocencie jak Ona mówi mając 3,5 roku :roll: dla mnie to jest troszkę niepokojące :roll: [video=youtube_share;nc8Uzex0388]http://youtu.be/nc8Uzex0388[/video][/QUOTE] faktycznie mówi słabo(porównuję moją lenę, która jest młodsza i mówi dużo lepiej) . specjalistą nie jestem, ale wydaje mi się, że to wszystko się wyrówna. myślę, że w tym wieku nie ma się jeszcze czym martwić. Quote
*Magda* Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Jak mi się dziś uda (albo nie zapomnę :oops:), to nagram Wam jak mówi mój 6 letni chrześniak ;) Dla mnie to on mówi po chińsku :crazyeye: Ja go w ogóle nie rozumiem :shake: Moja koleżanka chodziła z nim do logopedy i ten stwierdził, że nie ma u niego żadnych nieprawidłowości ;) Lekarzem nie jestem, ale jak dla mnie to w tym wypadku lekarz się pomylił :roll: Quote
*Monia* Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Przy moim chrześniaku też się logopeda pomylił, bo moim zdaniem dziecko 8-letnie prawie mówiące np. 'szysko' zamiast wszystko powinno mieć w jakiś sposób mowę ćwiczoną żeby zacząć mówić wyraźnie, samo się nie naprawi :roll: Hej Aga. Gdzie jesteś jak Cię nie ma? ;) Jak Staś-uparciuch? Quote
łamAga Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 Hejka ;) od wczoraj byłam u mamy na służbie a Stasiu jak się nie chce urodzić tak nie chce , jutro będzie znajomy lekarz Pauliny mamy i obiecał że da Paulinie jakiegoś czopka jak się nie zacznie nic dziać no ale musimy czekać :lol: brat lata od domu do szpitala i od szpitala do domu :lol: i tak jakoś pusto w domu a brakuje tylko jednej osoby która w dodatku mieszka tam dopiero od kilku miesięcy :evil_lol: jak człowiek sie szybko przyzwyczaja do nowych okoliczności :lol: W lumpku niestety nic nie kupiłam , komletnie nic , kurteczek niestety nie było :shake: a na małe chłopięce rzeczy nawet nie patrzyłam :evil_lol: Magda zalezy na jaki adres wysłałaś :evil_lol: bo jak na mój to nie musze nawet patrzec i wiem że jedzie listonosz zanim pojawi sie na naszej ulicy :evil_lol: a jak na mojej mamy to na pewno mnie poinformuje zaraz jak cos przyjdzie :calus: Quote
łamAga Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Aga ;) Ale Staś uparty :D[/QUOTE] Hejka ;) No uparty uparty :lol: ale za kilka dni na pewno do nas zawita :lol: Quote
*Monia* Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Staś czeka na dogodny moment :lol: To mało udane miałaś zakupy ;). Patrz na większe chłopięce :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) No uparty uparty :lol: ale za kilka dni na pewno do nas zawita :lol:[/QUOTE] W końcu musi zawitać :D Quote
łamAga Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 [quote name='*Monia*']Staś czeka na dogodny moment :lol: To mało udane miałaś zakupy ;). Patrz na większe chłopięce :diabloti:[/QUOTE] Taaa jak kady chyba straci nadzieje ze w ogole sie urodzi :lol: No bardzo mało udane , zła byłam bo nawet dresowych spodni na siebie nie dostałam , w miescie byłam w poszukiwaniu butów , jakiś zwykłych adidasów i też lipa , to chyba nie mój dzień :mad: Wolałam w ogóle nie patrzec bo na bank by mnie cos skusiło małego :evil_lol: [quote name='marta1624']W końcu musi zawitać :D[/QUOTE] Ja myślę że jutro albo pojutrze najpóźniej nas powita :lol: Quote
Recommended Posts