Mała Nika Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Super Pepsiakowa :loveu: Ona jest czarna czy niewybarwiona szylkreta? I chyba ma taki sam problem z futrem co moja Biśka, strączkowanie;/ i szczerze na to to najlepiej puder... A jakbyś spróbowała jej grzbiet żabkami pospinać co by małą unieruchomić? zawsze coś mogłabyś zdziałać Quote
łamAga Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='Mała Nika']Super Pepsiakowa :loveu: Ona jest czarna czy niewybarwiona szylkreta? I chyba ma taki sam problem z futrem co moja Biśka, strączkowanie;/ i szczerze na to to najlepiej puder... A jakbyś spróbowała jej grzbiet żabkami pospinać co by małą unieruchomić? zawsze coś mogłabyś zdziałać[/QUOTE] dziekujemy :loveu: Pepsia jest czarna klasycznie pręgowana ;) całkiem mozliwe :roll: na szczęście jej się nie kołtuni tak jak Ibri bo Ibri to w ogole ma bardzo delikatne futerko i jak tylko sie zmoczy to już się filcuje :roll: taki puder suchy do włosów ? Najlepiej jest jak Sebastian ją trzyma a ja czesze ale i wtedy obrywam niezłe ciosy , a jak ją kąpiemy to już w ogóle , ostatnio mi się tak w szyje wbiła ze jej wytargać nie moglam :mad: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [IMG]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/07/6b43bc308758b31614a66bb6c0877307_original.jpg?1405676220[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [url]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/07/6b43bc308758b31614a66bb6c0877307_original.jpg?1405676220[/url] Quote
łamAga Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='marta.k9080'][URL]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/07/6b43bc308758b31614a66bb6c0877307_original.jpg?1405676220[/URL][/QUOTE] dokładnie :loveu: jedzenie jest bardziej zajebiste :evil_lol: Quote
Mała Nika Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='dOgLoV']dziekujemy :loveu: Pepsia jest czarna klasycznie pręgowana ;) całkiem mozliwe :roll: na szczęście jej się nie kołtuni tak jak Ibri bo Ibri to w ogole ma bardzo delikatne futerko i jak tylko sie zmoczy to już się filcuje :roll: taki puder suchy do włosów ? Najlepiej jest jak Sebastian ją trzyma a ja czesze ale i wtedy obrywam niezłe ciosy , a jak ją kąpiemy to już w ogóle , ostatnio mi się tak w szyje wbiła ze jej wytargać nie moglam :mad:[/QUOTE] Puder może być dla dzieci, ale z tych typowych dla zwierząt polecam Trixie [URL]http://www.e-petshop.pl/trixie-szampon-suchy-dla-psow-100g-p-2196.html[/URL] Fajnie działa właśnie na strączkowanie, a jak piszesz że Ibri się kołtuni to też jak najbardziej polecam, ten sam problem mam z rudym. Puder generalnie bardzo fajna sprawa ;) A te zakleszczanie to jest coś mniej więcej takiego [URL]http://www.sadistic.pl/jak-unieszkodliwic-kota-za-pomoca-spinacza-vt82937.htm[/URL] kota nie boli a masz czas aby spokojnie albo obciąć pazury lub właśnie wyczesać ;) Quote
łamAga Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 O kurcze , jak długo mam kota to ten trick ze spinką widzę pierwszy raz :crazyeye: dzięki za rady :loveu: Quote
marta1624 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ja też nutellę dzisiaj dorwałam ;) I to gdzie- w biedronce :crazyeye: Quote
marta1624 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='magdabroy']Ja mam nutellę zawsze w domu :diabloti:[/QUOTE] Przeprowadzam się do ciebie :D Quote
marta1624 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='magdabroy']I to duży słoik :razz:[/QUOTE] Jakbym przyjechała to byś zbankrutowała, ja uwielbiam nutellę :loveu: Quote
*Magda* Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='marta1624']Jakbym przyjechała to byś zbankrutowała, ja uwielbiam nutellę :loveu:[/QUOTE] Ja też :loveu: Quote
marta1624 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='magdabroy']Ja też :loveu:[/QUOTE] A dupa rośnie :diabloti: Quote
agaga21 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='Mała Nika'] A te zakleszczanie to jest coś mniej więcej takiego [URL]http://www.sadistic.pl/jak-unieszkodliwic-kota-za-pomoca-spinacza-vt82937.htm[/URL] kota nie boli a masz czas aby spokojnie albo obciąć pazury lub właśnie wyczesać ;)[/QUOTE] wooow! świetny patent! Quote
łamAga Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='marta1624']Ja też nutellę dzisiaj dorwałam ;) I to gdzie- w biedronce :crazyeye:[/QUOTE] Własnie mi wczoraj bratowa mówiła ze jest w biedronce a ja w szoku bo nigdy mi sie tam w oczy nie rzuciła :lol: [quote name='magdabroy']Ja mam nutellę zawsze w domu :diabloti:[/QUOTE] ja nie mam nigdy , ale wczoraj kupiłam i mam :evil_lol: [quote name='agaga21']wooow! świetny patent![/QUOTE] dzisiaj będę testowała jak znajde taką spinkę , gdzieś u mamy taką widziałam dzisiaj poszukam , a jutro jedziemy do kalisza po rodowód Qwendi to wstapimy do galerii po tej suchy szampon moze wreszcie beda jakos wygladac :lol: Quote
*Monia* Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Hej :) Ciekawe czy na psy działa, przydało by mi się dla Hexy na czas czesania :lol: Jak tam cotygodniowe zakupy? :cool3: Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Hej, naprawdę tego patentu nie znałaś? :lol: Tak btw. Sebek nie może się zająć pielęgnacją kotełłów? :D Quote
łamAga Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Agulek ;)[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='*Monia*']Hej :) Ciekawe czy na psy działa, przydało by mi się dla Hexy na czas czesania :lol: Jak tam cotygodniowe zakupy? :cool3:[/QUOTE] Na psy to pewnie nic nie działa :evil_lol: zakupy sie udały , kupiłam dwie pary śpiochów 3 pary spodenek , kurteczke , dwie koszule , dwie czapeczki i śliniaczek i siostra jeszcze kupiła takie body grubsze z uszami renifera :evil_lol: jutro pofocę bo oczywiscie zapomniałam a bede u mamy na obiedzie to porobie fotki :evil_lol: miałam pełną reklamówke a zapłaciłam 12,50 :evil_lol: brat mi już podał adres gdzie leczą uzależnienia :evil_lol: a sam sie cieszył jak dziecko bo kupiłam body całe w piłki nożne , a mój brat jest piłkarzem więc był wniebowzięty :diabloti: [quote name='Ty$ka']Hej, naprawdę tego patentu nie znałaś? :lol: Tak btw. Sebek nie może się zająć pielęgnacją kotełłów? :D[/QUOTE] poważnie pierwsze widziałam na tym filmiku , ciekawe czy na nasze zarazy to poskutkuje :lol: Sebek mi tylko mówi "nie mam czasu " , dzisiaj sama czesałam Qwendi bo portki już na szczescie zaczeły jej wylazić , ale Qwendi to lezy spokojnie i można ją czesać , od czasu do czasu jak ją zaswedzi to mnie zacznie lizać ;) a z kotami spróbuje tego patentu i tez moze wreszcie je jakoś wyczesze ale najpierw natrę je obie porządnie tym suchym szamponem i to pewnie bedzie najgorsze bo pamietam jak mielismy do nich taki puder na pchły to srasznie sie broniły żeby ich tym nie nacierać .... Quote
łamAga Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka (cieeeeeeepło mi:roll:)[/QUOTE] Hello :lol: Ja siedze i czuje jak mi po szyi pot cieknie :roll: Quote
łamAga Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='marta.k9080']jeju nienawidzę tego:shake:[/QUOTE] Ja też brrrrrr :shake: ale i atk lepsze to niż w pracy w roboczych grubych ciuchach pracujesz a tu pot Ci ścieka z pleców z czoła dosłownie wszędzie :shake: Quote
Recommended Posts