łamAga Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 [quote name='marta1624']Aga, to tylko onek :D A tak w sumie to masz dobrze że twoje psiaki lubią dzieci (tak po zdjęciach myślę ;)). A koty jak z dziećmi?[/QUOTE] Tak dzieci uwielbiają , Kinga ( córka szwagierki) z Neronem robi co chce , czesto sobie robi zabawkę z jego ogona a na Qwendi to sie nawet moze położyć , a koty są takie bardziej na dystans , od Kini uciekają bo ona zamiast sie piórkiem z nimi bawić to wali im nim po głowie bo nie wie co się z tym robi , w ogóle jak ktoś do nas przychodzi to koty raczej idą sobie gdzieś do innego pokoju i sobie śpią ;) Quote
marta1624 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 To koty będą unikać ;) Ale grunt że nie będziesz mieć problemów w relacji dziecko- zwierzyna ;) Quote
*Monia* Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Super że wszystko ok i wizytę przeżyłaś :multi:. Jak jeszcze raz się będziesz stresować to przyjadę Ci w tyłek nakopać :mad: Quote
Baski_Kropka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 OOo temat dla mnie. Ja też mam cień o kształcie ONka :P Dex wszędzie za mną łazi :P Nawet jak w WC jestem to musi zajrzeć co ciekawego robię i trzeba go wyganiać :mad: Wiecie, bo a nuż jakieś żarcie się dla niego znajdzie albo ktoś go podrapie po zadku :P Quote
Ty$ka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 O, mój też kiedyś za mną wszędzie łaził, ale na szczęście teraz się odwykujemy i wysłany na miejsce, grzecznie leży ;) Jednak cień psa, cóż urok owczarka :D Cześć Aga. Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='marta1624']To koty będą unikać ;) Ale grunt że nie będziesz mieć problemów w relacji dziecko- zwierzyna ;)[/QUOTE] Kotów nie będę nawet do pokoju dziecka wpuszczała bo będę się bała że Ibri nasika do łóżeczka , a jak Ibri nie bedzie wchodziła to Pepsi tez nie bo to nie sparawiedliwe by bylo :evil_lol: [quote name='*Monia*']Super że wszystko ok i wizytę przeżyłaś :multi:. Jak jeszcze raz się będziesz stresować to przyjadę Ci w tyłek nakopać :mad:[/QUOTE] Też sie mega ciesze że mam to za sobą :multi: masz to jak w banku , nawet sama tyłek do kopania nastawie :evil_lol: [quote name='Angi']dobry pani :D[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='Baski_Kropka']OOo temat dla mnie. Ja też mam cień o kształcie ONka :P Dex wszędzie za mną łazi :P Nawet jak w WC jestem to musi zajrzeć co ciekawego robię i trzeba go wyganiać :mad: Wiecie, bo a nuż jakieś żarcie się dla niego znajdzie albo ktoś go podrapie po zadku :P[/QUOTE] Do łazienki / kibelka u nas pcha sie Qwendi , no bo tam przecież wisi taki apetyczny papier do tyłka :evil_lol: [quote name='Ty$ka']O, mój też kiedyś za mną wszędzie łaził, ale na szczęście teraz się odwykujemy i wysłany na miejsce, grzecznie leży ;) Jednak cień psa, cóż urok owczarka :D Cześć Aga.[/QUOTE] Hejka ;) czasami takie łażenie jest miłe ale czasami mocno wqurwia :evil_lol: [quote name='marta1624']Hejka Agulejka :D[/QUOTE] Hejka ;) ale u nas gora , masakra , 28 stopni i zero wiaterku , na dworze nie da się wyłazić :roll: Quote
3 x Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='Ty$ka']O, mój też kiedyś za mną wszędzie łaził, ale na szczęście teraz się odwykujemy i wysłany na miejsce, grzecznie leży ;) Jednak cień psa, cóż urok owczarka :D Cześć Aga.[/QUOTE] a tyle razy mówiłam, że owczarki to samo zuo ;) [quote name='dOgLoV'] Do łazienki / kibelka u nas pcha sie Qwendi , no bo tam przecież wisi taki apetyczny papier do tyłka :evil_lol:[/quote] u nas zagląda Prodziak pewnie sprawdza czy czego nam nie trzeba ;) Fred jak się można spodziewac nawet nie drgnie jak idziemy do kibla ;) [quote name='dOgLoV'] czasami takie łażenie jest miłe ale czasami mocno wqurwia :evil_lol: [/QUOTE] czasmi bez łażenia wkurzają a niektóre tybcie to nawet i często ;) Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='3 x']a tyle razy mówiłam, że owczarki to samo zuo ;) u nas zagląda Prodziak pewnie sprawdza czy czego nam nie trzeba ;) Fred jak się można spodziewac nawet nie drgnie jak idziemy do kibla ;) czasmi bez łażenia wkurzają a niektóre tybcie to nawet i często ;)[/QUOTE] To u nas Qwendi łazi tylko wtedy kiedy widzi że kuchnia jest otwarta i można coś z niej do jedzenia zaiwanić albo własnie kibel , wtedy kradnie papier i go zjada :stupid: a tak to jak by jej nie było , leży i śpi całymi dniami :lol: Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Zjada papier :-o Weź ty nakarm ją od czasu do czasu :diabloti: Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='marta1624']Zjada papier :-o Weź ty nakarm ją od czasu do czasu :diabloti:[/QUOTE] A jak chusteczki pochłania :evil_lol: kiedyś na wystawie chciała kolesiowi z kieszeni wyciągnąć bo mu z lekka wystawała :evil_lol: A tam , teraz dużo owadów , sama niech się nakarmi :eviltong: Quote
3 x Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='dOgLoV']To u nas Qwendi łazi tylko wtedy kiedy widzi że kuchnia jest otwarta i można coś z niej do jedzenia zaiwanić albo własnie kibel , wtedy kradnie papier i go zjada :stupid: a tak to jak by jej nie było , leży i śpi całymi dniami :lol:[/QUOTE] u nasz Prodzyn chyba sprawdza czy aby sie nie ewakuujemy przez szacht wentylacyjny ;) on jeszcze tak ma (mam nadzieję, że mu minie) że jak któreś z nas idzie np do kibla to lezie za nami, do innego pokju tez leci doprzedpokoju, zeby miec nas na oku a czasami ma nas w dupiu i nigdzie nie leci czasem tylko łypnie na nas spode łba z mina "i dzie kutwa znów leziesz?" ;) Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='3 x']u nasz Prodzyn chyba sprawdza czy aby sie nie ewakuujemy przez szacht wentylacyjny ;) on jeszcze tak ma (mam nadzieję, że mu minie) że jak któreś z nas idzie np do kibla to lezie za nami, do innego pokju tez leci doprzedpokoju, zeby miec nas na oku a czasami ma nas w dupiu i nigdzie nie leci czasem tylko łypnie na nas spode łba z mina "i dzie kutwa znów leziesz?" ;)[/QUOTE] Myślę że mu to minie i będzie miał na wszystko wyje....ne jak Fred , Qwendi nawet głowy nie podniesie żeby zobaczyć gdzie idziemy , chyba że zostawi się ją na podwórku i wie ze nikogo nie ma w domu , to sie zaczyna , znowu nam zjada brame , naslini przy tym wszedzie i obrzera po kawałku sztachetki :mad: Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE] Dobry ale za ciepły :lol: Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Aga nie karmisz jej to i sztachetki zjada :D Połap jej sama tych much :D Quote
Guest wolfheart Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 u nas też:roll: z tym,że słońce nie jest tak bardzo agresywne jak tydzień temu :) Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='marta1624']Aga nie karmisz jej to i sztachetki zjada :D Połap jej sama tych much :D[/QUOTE] Nie chce mi sie , niech lepiej ten płot po kawałku zjada :eviltong: [quote name='marta.k9080']u nas też:roll: z tym,że słońce nie jest tak bardzo agresywne jak tydzień temu :)[/QUOTE] a u nas jest strasznie duszno , siedze na tapczanie i się normalnie wytapiam :roll: Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 U mnie też duszno i co chwilę grzmi. A deszczu niet :D Aga to droga karma, takie sztachetki? Jak wychodzi cenowo? :D :diabloti: Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='marta1624']U mnie też duszno i co chwilę grzmi. A deszczu niet :D Aga to droga karma, takie sztachetki? Jak wychodzi cenowo? :D :diabloti:[/QUOTE] Hmmm jak by sie zastanowić to chyba by wyszło dużo drożej niż karma :evil_lol: plus moja praca , bo sama te deski malowałam :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='dOgLoV']Hmmm jak by sie zastanowić to chyba by wyszło dużo drożej niż karma :evil_lol: plus moja praca , bo sama te deski malowałam :evil_lol:[/QUOTE] To lepiej zmień dietę bo zbankrutujesz :D Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='marta1624']To lepiej zmień dietę bo zbankrutujesz :D[/QUOTE] No to niech żre papierówki co spadły i gruszki , nie będzie trzeba zbierać :evil_lol: Qurwa od wczoraj chodzą za mną ciepłe lody z biedronki , poszłam dzisiaj po nie , specjalnie , i nie ma :roll: Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Chodź do mnie, jest pełno :D A u mnie pełno śliwek leży, i jabłek ;) Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='marta1624']Chodź do mnie, jest pełno :D A u mnie pełno śliwek leży, i jabłek ;)[/QUOTE] ciepłych lodów ?? :cool3:ooo śliwke bym sobie zjadła :loveu: Quote
Recommended Posts