marta1624 Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Ehh to jak zwykle wiedzą lepiej ci "wyżsi" a nie użytkownicy/mieszkańcy :shake: Quote
kalyna Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 U nas parę lat temu taka jakby trąba przeszła... w wiadomościach mówili, ze jesteśmy odcięci od świata :cool3: w parku to prawie wszystkie drzewa tak wyglądały, na cmentarzu też i pomniki połamało... dachy pozrywało.. prądu nie było... długo sprzątali to pobojowisko... :shake: Quote
*Magda* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Hej Aga :) Kaszanka już z krwi zrobiona? :evil_lol: Quote
justysiek Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Aguś a znasz już płeć dziecka?ja też sporo rzeczy kupowałam sobie w lupku, bo sa za grosze a niektóre jak nowe. Quote
Małgonia Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Lumpy sa najlepsze, dac za sukienke czy cos innego 5zł a 50 zł to różnica, tym bardziej dla malenstwa co za 2 tyg juz z ubranka wyrosnie :) Quote
*Monia* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Cześć :) Kiedy będzie wiadomo kto tam w brzuchu siedzi? Te wszystkie malutkie ubranka są takie ładne, ale zdecydowanie za szybko maluchy z nich wyrastają i nie ma sensu kupować za nie wiadomo ile bo niektóre ze 2 razy założy i "do kartonu" ;). Ja już mam uzbierane prawie 2 kartony ciuszków po Mani i czekam aż się w rodzinie maluch urodzi :lol: Quote
łamAga Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 [quote name='marta1624']Ehh to jak zwykle wiedzą lepiej ci "wyżsi" a nie użytkownicy/mieszkańcy :shake:[/QUOTE] dokładnie :roll: [quote name='kalyna']U nas parę lat temu taka jakby trąba przeszła... w wiadomościach mówili, ze jesteśmy odcięci od świata :cool3: w parku to prawie wszystkie drzewa tak wyglądały, na cmentarzu też i pomniki połamało... dachy pozrywało.. prądu nie było... długo sprzątali to pobojowisko... :shake:[/QUOTE] u nas o tyle dobrze ze centrum ta traba ominęła , tylko kilka domów ucierpiało no i te lasy :roll: [quote name='magdabroy']Hej Aga :) Kaszanka już z krwi zrobiona? :evil_lol:[/QUOTE] hejka ;) Tak tak , już pewnie zbadana nawet jest :eviltong: [quote name='justysiek']Aguś a znasz już płeć dziecka?ja też sporo rzeczy kupowałam sobie w lupku, bo sa za grosze a niektóre jak nowe.[/QUOTE] Jeszcze właśnie nie wiadomo i nic w zasadzie nie kupuje bo nie wiem jakiego koloru , jak już to patrze na razie na takie ciuszki neutralne ;) [quote name='Panna Cotta']Lumpy sa najlepsze, dac za sukienke czy cos innego 5zł a 50 zł to różnica, tym bardziej dla malenstwa co za 2 tyg juz z ubranka wyrosnie :)[/QUOTE] dokładnie , a takie ciuszki idzie tam wyszukać że ja byłam szczesliwa jak sie okazało że brat bedzie miał chłopca bo w koncu moge wybierac ubranka dla chłopców które w lumpkach są mega słodkie :loveu: [quote name='unikatowydiament']hej Aguś:)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']heja :p[/QUOTE] hej laseczki ;) [quote name='*Monia*']Cześć :) Kiedy będzie wiadomo kto tam w brzuchu siedzi? Te wszystkie malutkie ubranka są takie ładne, ale zdecydowanie za szybko maluchy z nich wyrastają i nie ma sensu kupować za nie wiadomo ile bo niektóre ze 2 razy założy i "do kartonu" ;). Ja już mam uzbierane prawie 2 kartony ciuszków po Mani i czekam aż się w rodzinie maluch urodzi :lol:[/QUOTE] Teoretycznie na kolejnej wizycie (23.06) powinno byc już widać , ale jeżeli mi teraz nie powie to na kolejnej czyli za miesiąć to już na pewno będe wiedziała , chyba że się dzidzia tak odwróci że nic nie pokaże no to już lipka będzie hehe Quote
*Magda* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 [quote name='*Monia*']Cześć :) Kiedy będzie wiadomo kto tam w brzuchu siedzi? Te wszystkie malutkie ubranka są takie ładne, ale zdecydowanie za szybko maluchy z nich wyrastają i nie ma sensu kupować za nie wiadomo ile bo niektóre ze 2 razy założy i "do kartonu" ;). Ja już mam uzbierane prawie 2 kartony ciuszków po Mani i czekam aż się w rodzinie maluch urodzi :lol:[/QUOTE] Ja już 6 karton zaczęłam zbierać ;) A zaznaczam, że na pierwsze miesiące, miałam dużo ciuszków od moich bratowych :) [quote name='dOgLoV']Teoretycznie na kolejnej wizycie (23.06) powinno byc już widać , ale jeżeli mi teraz nie powie to na kolejnej czyli za miesiąć to już na pewno będe wiedziała , chyba że się dzidzia tak odwróci że nic nie pokaże no to już lipka będzie hehe[/QUOTE] Oby pokazało tak definitywnie jak mój Theoś :diabloti: Quote
łamAga Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Moja siostra to miała duzo ciuszków których nawet raz nie założyła bo nie zdążyła , a na chłopca mi nie kazą kupować małych ciuszków bo bratowa mówi ze akurat będe miała po Stasiu :loveu: dzisiaj własnie prasowała jego małe ciuszki , a wierzgał dzisiaj tak że normalnie w szoku byłam jakich kształtów Pauliny brzuch przybierał :evil_lol: No oby , ale moze byc obrażony i nic nie pokaże ;) Quote
3 x Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 [quote name='magdabroy']Ja już 6 karton zaczęłam zbierać ;) A zaznaczam, że na pierwsze miesiące, miałam dużo ciuszków od moich bratowych :) Oby [B]pokazało [/B]tak definitywnie jak mój Theoś :diabloti:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Moja siostra to miała duzo ciuszków których nawet raz nie założyła bo nie zdążyła , a na chłopca mi nie kazą kupować małych ciuszków bo bratowa mówi ze akurat będe miała po Stasiu :loveu: dzisiaj własnie prasowała jego małe ciuszki , a wierzgał dzisiaj tak że normalnie w szoku byłam jakich kształtów Pauliny brzuch przybierał :evil_lol: No oby , ale moze byc [B]obrażony[/B] i nic nie pokaże ;)[/QUOTE] czy po wcześniejszych uzgodnieniach nie powinnyście używać formy żeńskiej? :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 [quote name='3 x']czy po wcześniejszych uzgodnieniach nie powinnyście używać formy żeńskiej? :diabloti:[/QUOTE] Moje dziecko mieszka kilka km od Holandii, więc może kochać obie płci :diabloti: Quote
łamAga Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 No fakt bo to miała być żona dla Theosia , ale zawsze może być Theosia mężem ja tam tolerancyjna jestem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 [quote name='dOgLoV']No fakt bo to miała być żona dla Theosia , ale zawsze może być Theosia mężem ja tam tolerancyjna jestem :evil_lol:[/QUOTE] A może to Theoś będzie mężem :evil_lol: [quote name='marta1624']Ja czuję że będzie dziewczynka ;)[/QUOTE] Ja też :p Quote
łamAga Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 [quote name='marta1624']Ja czuję że będzie dziewczynka ;)[/QUOTE] Ja też tak czuję , Marysia też powiedziała że będzie dziewczynka , a dzieci niby czuja takie sprawy ;) [quote name='magdabroy']A może to Theoś będzie mężem :evil_lol: Ja też :p[/QUOTE] myślę że jak co to będą się zmieniac :evil_lol: Ty zanim byłam w ciazy to mi kazałaś dziewczynke robić :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja też tak czuję , Marysia też powiedziała że będzie dziewczynka , a dzieci niby czuja takie sprawy ;) Ty zanim byłam w ciazy to mi kazałaś dziewczynke robić :eviltong:[/QUOTE] Coś w tym musi być, bo Tymek chciał, żebyśmy mieli chłopaka :) I pamiętam, że jak poznałam płeć, to zaraz po Bogdanie, Tymkowi powiedziałam, że będzie miał kuzyna :p Ja Ci kazałam, ale co zrobiłaś, to się dowiemy jesienią ;) Quote
marta1624 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Aga miałaś dziewczynkę robić ale mogłaś z przekoru zrobić chłopaka :D Quote
łamAga Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 [quote name='magdabroy']Coś w tym musi być, bo Tymek chciał, żebyśmy mieli chłopaka :) I pamiętam, że jak poznałam płeć, to zaraz po Bogdanie, Tymkowi powiedziałam, że będzie miał kuzyna :p Ja Ci kazałam, ale co zrobiłaś, to się dowiemy jesienią ;)[/QUOTE] dzieci potrafią przepowiadać takie rzeczy ;) dowiemy się moze i za tydzień , ale wątpie w to ;) [quote name='Angi']bo to ma być dziołcha :eviltong:[/QUOTE] Ma byc dziecko a jakiej płci to tam mało ważne :eviltong: [quote name='marta1624']Aga miałaś dziewczynkę robić ale mogłaś z przekoru zrobić chłopaka :D[/QUOTE] ja tam nic nie robiłam :eviltong: byłam zaskoczona ta ciążą jak matka kiedy dowiaduje się że jej syn jest gejem :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 [quote name='dOgLoV'] ja tam nic nie robiłam :eviltong: byłam zaskoczona ta ciążą jak matka kiedy dowiaduje się że jej syn jest gejem :eviltong:[/QUOTE] Ale porównanie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 [quote name='Angi']wiatropylna jesteś? :p[/QUOTE] A ona nam próbuje wmówić jakąś alergię na pyłki :diabloti: Quote
łamAga Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 [quote name='magdabroy']Ale porównanie :evil_lol:[/QUOTE] nic na poczekaniu nie mogłam wymyslić ale na fakcie miałam takie oczy :crazyeye: jak 3 testy pokazywały ciąże a i tak byłam pewna ze gin mi powie ze sie pomyliły ;) Quote
Recommended Posts