Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Po co , niech domową robote se weźmie , 5 klientów na dzien a w przerwach na dogo :diabloti:[/QUOTE]

Dobra myśl :D

[QUOTE] [COLOR=#000000]A potem pieluchy, karmienie, kąpanie, nocne wstawanie...Wszystko przed Tobą [/COLOR]:diabloti: [/QUOTE]

Ty to umiesz pocieszyć :D

Posted

[quote name='magdabroy']A potem pieluchy, karmienie, kąpanie, nocne wstawanie...Wszystko przed Tobą :diabloti:[/QUOTE]
Nie strasz Jej, wcale nie jest źle z tym wstawaniem i pieluchami. Chyba że się zaśnie zamiast pieluchy zmienić i następnym razem plama na dziecięcych plecach taka że wszystko trzeba przebrać :evil_lol:. Ale fakt, czas zasuwa tak że nawet się nie obejrzysz a już kilka miesięcy zleciało...

Posted

[quote name='3 x']weźmiesz Torę, Bodziana i Teosia na PDT i będziesz zbierać kasę ;)

to jeszcze koguta weźmiesz na PDT ;)
dożywotnie [I]of koz[/I]
zebyś miała stałe źródło dochodów ;)[/QUOTE]

Aleś to wykombinowała :D
Ty masz wprawę w zbieraniu kasy, to będę korzystać z Twoich usług :cool3:

[quote name='dOgLoV']Po co , niech domową robote se weźmie , 5 klientów na dzien a w przerwach na dogo :diabloti:[/QUOTE]

A jaką robotę masz na myśli? :mad:

[quote name='*Monia*']Nie strasz Jej, wcale nie jest źle z tym wstawaniem i pieluchami. Chyba że się zaśnie zamiast pieluchy zmienić i następnym razem plama na dziecięcych plecach taka że wszystko trzeba przebrać :evil_lol:. Ale fakt, czas zasuwa tak że nawet się nie obejrzysz a już kilka miesięcy zleciało...[/QUOTE]

Tak mi się przysnąć nie udało :eviltong:
Ale czasem były ciężkie dni/noce ;)

Posted

[quote name='marta1624']Co się czepiasz- Bogdan pan domu (jego zdaniem :D) to niech utrzymuje rodzinę :evil_lol:[/QUOTE]

Wiesz, ja bym tak chciała :)
Ale, niestety w dzisiejszych czasach, to nierealne :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Wiesz, ja bym tak chciała :)
Ale, niestety w dzisiejszych czasach, to nierealne :shake:[/QUOTE]

Niestety wiem :shake: Pocieszające jest to że nie ty jedna ;)

Posted

Ja bym chyba wykitowała siedząc cały czas w domu :eviltong:
Od połowy kwietnia w szkole pojawiałam się sporadycznie do połowy maja, mam wakacje i już mam ich dość :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Niestety wiem :shake: Pocieszające jest to że nie ty jedna ;)[/QUOTE]

Jakoś trzeba się dostosować ;)

[quote name='Naklejka']Ja bym chyba wykitowała siedząc cały czas w domu :eviltong:
Od połowy kwietnia w szkole pojawiałam się sporadycznie do połowy maja, mam wakacje i już mam ich dość :diabloti:[/QUOTE]

Wiesz, mając małe dziecko, dom do remontu i zwierzaki, to zawsze jest co robić ;)
A jak już się nudzę, to siadam na dogo :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakoś trzeba się dostosować ;)

Wiesz, mając małe dziecko, dom do remontu i zwierzaki, to zawsze jest co robić ;)
A jak już się nudzę, to siadam na dogo :diabloti:[/QUOTE]

Zbyt często się nie nudzisz :evil_lol:

Jak ma się budowę to też mało czasu, polecam jako dieta :D

Posted

No ale nie mam tyle kontaktów z ludzmi, nie ma codziennej rutyny, jest lenistwo. Wstaję kiedy chcę, wychodzę po zakupy kiedy mi się zachce, to samo ze spacerami, jakiś obiad zrobię, coś porobię w internetach, pooglądam TV, poczytam i jakoś dzień leci.
A w szkole zawsze coś się dzieje, trzeba się pouczyć ( a wtedy domowe obowiązki są nadzwyczajnie ciekawe), można powygłupiać się z ludzmi, poplotkować. Łatwiej też się zgrać, by wyskoczyć na imprezę w weekend. W wakacje drogi się zawsze nam rozchodzą troszkę.
A teraz nowa szkoła, więc w ogóle będzie interesująco :evil_lol:

eee, chyba potrzebuję rutyny i poczucia jakiegoś obowiązku innego niż psy, czy pomoc w domowych obowiązkach :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']
Tak mi się przysnąć nie udało :eviltong:
Ale czasem były ciężkie dni/noce ;)[/QUOTE]
Mi na początku też się nie udawało, a teraz już 2 razy mi się zdarzyło zasnąć zanim malucha przebrałam :oops:
Już kolek i płaczu nocnego nie pamiętam :lol:. Za to teraz mała postanowiła że będzie się gapić na mnie zamiast spać i podczytuje przy okazji co piszę :evil_lol:
Dopiero zobaczyłam że już środek nocy jest :mdleje:. W takim razie miłego poranka, bo my to do 9 nie wstaniemy na pewno :p

Posted

[quote name='dOgLoV']A tutaj dwa zdjęcia Kissielka :loveu:

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-eJQewo5g4Uw/U5V3LzTp61I/AAAAAAAABSs/X9PFxkE17mE/w640-h426-no/DSC07857.JPG[/url]

[url]https://lh4.googleusercontent.com/-7owJtgmmWHM/U5V3MFpFWTI/AAAAAAAABSo/Fhy8NAF49ZI/w640-h426-no/DSC07858.JPG[/url][/QUOTE]
Śliczne fotki Kisielka :loveu: