Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Witam się i o zdrowie pytam ;)[/QUOTE]

hejka ;)

a całkiem całkiem , tylko nie wyspana jestem , dzisiaj chyba o 21 pójde spać :lol:

Posted

[quote name='marta1624']Przynajmniej odeśpisz :D[/QUOTE]

się nie smiej , ostatnie kilka dni wstaje o 7dmej bo musze sie z Qwendi ewakuowac do rodziców a pół nocy sie wierce i spac nie mogę to se chociaż dłuzej polerze :eviltong:

Posted

Mój brat ma bzika na puncie swojej łysiny :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']
a całkiem całkiem , tylko nie wyspana jestem , dzisiaj chyba [B]o 21 pójde spać[/B] :lol:[/QUOTE]

Też mam taki zamiar :p

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

a całkiem całkiem , tylko nie wyspana jestem , dzisiaj chyba o 21 pójde spać :lol:[/QUOTE]
Ja też chodzę nie wyspana chociaż w ciąży nie jestem. Marzy mi się pospać tak do oporu ale na razie to nie wykonalne. Aga, Ty śpij, póki dzieci ani szczeniaków nie masz ;)

Posted

[quote name='agaga21']Ja też chodzę nie wyspana chociaż w ciąży nie jestem. Marzy mi się pospać tak do oporu ale na razie to nie wykonalne. Aga, Ty śpij, póki dzieci ani szczeniaków nie masz ;)[/QUOTE]

Ja ostatnio jestem tak zabiegana, że padam do łóżka i zasypiam w sekundę :roll:
Jak wrócę do pracy, to doba będzie za krótka :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja ostatnio jestem tak zabiegana, że padam do łóżka i zasypiam w sekundę :roll:
Jak wrócę do pracy, to doba będzie za krótka :roll:[/QUOTE]

nie wracaj
praca to samo zuo ;)

Posted

[quote name='marta1624']No wiesz z Qwendi chodzisz? A Neron to co :mad:[/QUOTE]

neron jest spokojny na posesji nie zjada nikogo a za to wariuje poza nią więc niech siedzi tam gdzie jest spokojny :eviltong:

[quote name='agaga21']Ja też chodzę nie wyspana chociaż w ciąży nie jestem. Marzy mi się pospać tak do oporu ale na razie to nie wykonalne. Aga, Ty śpij, póki dzieci ani szczeniaków nie masz ;)[/QUOTE]

Żeby tak szło , ostatnio nawet udaje mi sie w miarę szybko zasnąć ale budzie sie 5-6 i już spac nie mogę , tak sobie tylko dzymam po kilka minut i się co chwilę budzę :shake:

[quote name='*Monia*']Witam się przed południem :)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='magdabroy']Ja ostatnio jestem tak zabiegana, że padam do łóżka i zasypiam w sekundę :roll:
Jak wrócę do pracy, to doba będzie za krótka :roll:[/QUOTE]

pewnie o dogo to zapomnisz :roll:

Posted

[quote name='marta1624']Mąż zarabia :D[/QUOTE]

A hipotekę to kto spłaci?

[quote name='dOgLoV']
pewnie o dogo to zapomnisz :roll:[/QUOTE]

[quote name='marta1624']Nie zapomni, jak by mogła :mad:[/QUOTE]

Nie zapomnę, ale obawiam się, że będę wpadać rzadko :oops:

Posted

[quote name='magdabroy']Ciebie też to czeka :eviltong: I to szybciej niż Ci się wydaje :evil_lol:[/QUOTE]

eheeee na bank , właśnie dzisiaj z Pauliną gadałyśmy jak to jej zostało już tylko 2 miesiące a mi jeszcze tleeeeeeeee czasu :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']A potem pieluchy, karmienie, kąpanie, nocne wstawanie...Wszystko przed Tobą :diabloti:[/QUOTE]

No później tak , pójde sie przyzwyczajac jak bratowa urodzi :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A będziesz zbierać dla mnie datki na dogo? Bo z czegoś muszę żyć :eviltong:[/QUOTE]
weźmiesz Torę, Bodziana i Teosia na PDT i będziesz zbierać kasę ;)

[quote name='magdabroy']A hipotekę to kto spłaci?[/QUOTE]
to jeszcze koguta weźmiesz na PDT ;)
dożywotnie [I]of koz[/I]
zebyś miała stałe źródło dochodów ;)