łamAga Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 [quote name='marta1624']Witam się i o zdrowie pytam ;)[/QUOTE] hejka ;) a całkiem całkiem , tylko nie wyspana jestem , dzisiaj chyba o 21 pójde spać :lol: Quote
łamAga Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 [quote name='marta1624']Przynajmniej odeśpisz :D[/QUOTE] się nie smiej , ostatnie kilka dni wstaje o 7dmej bo musze sie z Qwendi ewakuowac do rodziców a pół nocy sie wierce i spac nie mogę to se chociaż dłuzej polerze :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Mój brat ma bzika na puncie swojej łysiny :evil_lol: [quote name='dOgLoV'] a całkiem całkiem , tylko nie wyspana jestem , dzisiaj chyba [B]o 21 pójde spać[/B] :lol:[/QUOTE] Też mam taki zamiar :p Quote
łamAga Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 a mój brat owłosionej klaty i brzucha:evil_lol: ja zaraz ide się kąpać :lol: Quote
marta1624 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 No wiesz z Qwendi chodzisz? A Neron to co :mad: Quote
agaga21 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='dOgLoV']hejka ;) a całkiem całkiem , tylko nie wyspana jestem , dzisiaj chyba o 21 pójde spać :lol:[/QUOTE] Ja też chodzę nie wyspana chociaż w ciąży nie jestem. Marzy mi się pospać tak do oporu ale na razie to nie wykonalne. Aga, Ty śpij, póki dzieci ani szczeniaków nie masz ;) Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='agaga21']Ja też chodzę nie wyspana chociaż w ciąży nie jestem. Marzy mi się pospać tak do oporu ale na razie to nie wykonalne. Aga, Ty śpij, póki dzieci ani szczeniaków nie masz ;)[/QUOTE] Ja ostatnio jestem tak zabiegana, że padam do łóżka i zasypiam w sekundę :roll: Jak wrócę do pracy, to doba będzie za krótka :roll: Quote
3 x Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='magdabroy']Ja ostatnio jestem tak zabiegana, że padam do łóżka i zasypiam w sekundę :roll: Jak wrócę do pracy, to doba będzie za krótka :roll:[/QUOTE] nie wracaj praca to samo zuo ;) Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='3 x']nie wracaj praca to samo zuo ;)[/QUOTE] A będziesz zbierać dla mnie datki na dogo? Bo z czegoś muszę żyć :eviltong: Quote
łamAga Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='marta1624']No wiesz z Qwendi chodzisz? A Neron to co :mad:[/QUOTE] neron jest spokojny na posesji nie zjada nikogo a za to wariuje poza nią więc niech siedzi tam gdzie jest spokojny :eviltong: [quote name='agaga21']Ja też chodzę nie wyspana chociaż w ciąży nie jestem. Marzy mi się pospać tak do oporu ale na razie to nie wykonalne. Aga, Ty śpij, póki dzieci ani szczeniaków nie masz ;)[/QUOTE] Żeby tak szło , ostatnio nawet udaje mi sie w miarę szybko zasnąć ale budzie sie 5-6 i już spac nie mogę , tak sobie tylko dzymam po kilka minut i się co chwilę budzę :shake: [quote name='*Monia*']Witam się przed południem :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='magdabroy']Ja ostatnio jestem tak zabiegana, że padam do łóżka i zasypiam w sekundę :roll: Jak wrócę do pracy, to doba będzie za krótka :roll:[/QUOTE] pewnie o dogo to zapomnisz :roll: Quote
łamAga Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='marta1624']Nie zapomni, jak by mogła :mad:[/QUOTE] w razie co to ją znajdziemy :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='dOgLoV']w razie co to ją znajdziemy :eviltong:[/QUOTE] Pewnie :D Niczym Rutkowski :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='marta1624']Mąż zarabia :D[/QUOTE] A hipotekę to kto spłaci? [quote name='dOgLoV'] pewnie o dogo to zapomnisz :roll:[/QUOTE] [quote name='marta1624']Nie zapomni, jak by mogła :mad:[/QUOTE] Nie zapomnę, ale obawiam się, że będę wpadać rzadko :oops: Quote
łamAga Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='magdabroy'] Nie zapomnę, ale obawiam się, że będę wpadać rzadko :oops:[/QUOTE] takie życie ;) Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Ciebie też to czeka :eviltong: I to szybciej niż Ci się wydaje :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='magdabroy']Ciebie też to czeka :eviltong: I to szybciej niż Ci się wydaje :evil_lol:[/QUOTE] eheeee na bank , właśnie dzisiaj z Pauliną gadałyśmy jak to jej zostało już tylko 2 miesiące a mi jeszcze tleeeeeeeee czasu :roll: Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 A potem pieluchy, karmienie, kąpanie, nocne wstawanie...Wszystko przed Tobą :diabloti: Quote
łamAga Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='magdabroy']A potem pieluchy, karmienie, kąpanie, nocne wstawanie...Wszystko przed Tobą :diabloti:[/QUOTE] No później tak , pójde sie przyzwyczajac jak bratowa urodzi :eviltong: Quote
3 x Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='magdabroy']A będziesz zbierać dla mnie datki na dogo? Bo z czegoś muszę żyć :eviltong:[/QUOTE] weźmiesz Torę, Bodziana i Teosia na PDT i będziesz zbierać kasę ;) [quote name='magdabroy']A hipotekę to kto spłaci?[/QUOTE] to jeszcze koguta weźmiesz na PDT ;) dożywotnie [I]of koz[/I] zebyś miała stałe źródło dochodów ;) Quote
łamAga Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Po co , niech domową robote se weźmie , 5 klientów na dzien a w przerwach na dogo :diabloti: Quote
Recommended Posts