łamAga Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 [quote name='magdabroy']Qwendi się rusza :crazyeye::diabloti: :evil_lol: Może coś się uda :cool3: A niufki będą jutro??[/QUOTE] noooo dzisiaj nawet bardzo chętnie fikała ;) Jutro będą wszystkie rasy ;) Quote
kalyna Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 O 10 są wystawiane ONy, z tego co słyszałam ;) ale może uchwycisz jakiegoś ;) Chciałam jechać, ale później stwierdziłam, ze mi się nie chce... :eviltong: Quote
Mała Nika Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Ooo jakbyś dała radę upolować mastino:loveu: Jeśli będzie ofkors ;) Będę widzięczna :lol: Quote
*Magda* Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='kalyna']O 10 są wystawiane ONy, z tego co słyszałam ;) ale może uchwycisz jakiegoś ;) Chciałam jechać, ale później stwierdziłam, ze mi się nie chce... :eviltong:[/QUOTE] Ale lenistwo :evil_lol: Powodzenia Qwendi :) Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 [quote name='kalyna']O 10 są wystawiane ONy, z tego co słyszałam ;) ale może uchwycisz jakiegoś ;) Chciałam jechać, ale później stwierdziłam, ze mi się nie chce... :eviltong:[/QUOTE] Ale jesteś :roll: Ale Ony uchwyciłam , nie za dużo bo strasznie długo oceniali jedne psy więc sobie darowałam ;) z obrony też coś tam mam ;) [quote name='Mała Nika']Ooo jakbyś dała radę upolować mastino:loveu: Jeśli będzie ofkors ;) Będę widzięczna :lol:[/QUOTE] Mastino mam kilka sztuk ;) [quote name='magdabroy']Ale lenistwo :evil_lol: Powodzenia Qwendi :)[/QUOTE] [quote name='*Monia*']Powodzenia :)[/QUOTE] [quote name='marta1624']Śliczne zdjęcia :) Powodzenia! ;)[/QUOTE] dzięki laseczki ;) Qwendi zdobyła 1wsze miesjce ocena doskonała , najlepszy pies w rasie BOB , CWC ;) na finałach zeszliśmy z niczym ;) My już w domku a biedna iza z Kissem jeszcze czekała na finały 9tej grupy :roll: wspołczuje jej bo gora dzisiaj jest niesamowita , ręce mi sie opaliły jak bysmy na plaży leżeli .... Quote
angineuuka Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [QUOTE]Qwendi zdobyła 1wsze miesjce ocena doskonała , najlepszy pies w rasie BOB , CWC ;-)[/QUOTE] gratuluje! ;) Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 [quote name='Angi']gratuluje! ;)[/QUOTE] dziekujemy ;) Quote
kalyna Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Gratulacje :) noo to czekamy na fotki :evil_lol: No weź, jechać tyle km, w taką pogodę, żeby pooglądać psy... no sorry :diabloti: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 [quote name='kalyna']Gratulacje :) noo to czekamy na fotki :evil_lol: No weź, jechać tyle km, w taką pogodę, żeby pooglądać psy... no sorry :diabloti:[/QUOTE] Dziękiiii ;) Jak troche odpoczne to może cos tam wrzucę bo na razie nie mam siły :shake: Oj tam wcale nie tak dużo km miałaś :eviltong: Magda była by dzisiaj zadowolona bo pani od wystawy psów nie dzieci była bardzo nie pocieszona oceną swojego psa :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 [quote name='Angi']Bisurmanów nie było?:evil_lol:[/QUOTE] Ej no kurde SZOK ale nie było , i nie mogłam sobie popatrzeć na Samara <chlip chlip> , dziwna ta wystawa była bo w ogóle mało tybetanów było , jedyni znajomi to byli z hodowli Pałacu Potala z Nowych Skalmierzyc koło Kalisza , byli ze szczeniaczkami :loveu: Quote
3 x Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Dziękiiii ;) Jak troche odpoczne to może cos tam wrzucę bo na razie nie mam siły :shake: Oj tam wcale nie tak dużo km miałaś :eviltong: Magda była by dzisiaj zadowolona bo pani od wystawy psów nie dzieci była bardzo nie pocieszona oceną swojego psa :evil_lol:[/QUOTE] bo oni nie umieją zobczyć pozytywnych aspektów ocen i wystaw nam do tej pory się micha cieszy, że Prodziak na swojej pierwszej wystawie dyplom dostał jako pierwszy ze wszystkich tybciów :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Ej no kurde SZOK ale nie było , i nie mogłam sobie popatrzeć na Samara <chlip chlip> , dziwna ta wystawa była bo [B]w ogóle mało tybetanów było[/B] , jedyni znajomi to byli z hodowli Pałacu Potala z Nowych Skalmierzyc koło Kalisza , byli ze szczeniaczkami :loveu:[/QUOTE] oj, żebym wiedziała to bysmy się zawineli na nią ;) taka liczba tybciów zwiększa szanse Prodziaka ;) ale u nas póki co Gamoń musi utyć a poza tym ma szramę na mosie bo podszedł za blisko Fredzia i jego kości :evil_lol: oczywiście gratki dla Qwendi ale oczywiście oprócz pierwszego miejsca pozostałe dziwne skróty nic mi nie mówią ;) miała konkurencję? Quote
*Magda* Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='dOgLoV'] Magda była by dzisiaj zadowolona bo pani od wystawy psów nie dzieci była bardzo nie pocieszona oceną swojego psa :evil_lol:[/QUOTE] Wcale mi jej nie szkoda :diabloti: Ja już pogratulowałam na WhatsApp'ie :eviltong: Jako że masz pełną skrzynkę :mad:, to odpowiem Ci tu: to będzie jakieś 3-4zł :eviltong: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 [quote name='marta1624']Gratki dla was (zwłaszcza Qwendi ;))![/QUOTE] Dzieki :loveu: Dla nas to chyba tylko za to że wytrwaliśmy :evil_lol: Wkurzają mnie tylko na tych wystawach że nie ma smieciowego żarcia , no nawet głupich frytek nie maja , same kiełbachy szaszłyki , ja tego nie lubie za bardzo a cóż dzidzia sie opominała i trzeba bylo cos zjeśc , do teraz czuje tą kiełbache :roll: [quote name='3 x']bo oni nie umieją zobczyć pozytywnych aspektów ocen i wystaw nam do tej pory się micha cieszy, że Prodziak na swojej pierwszej wystawie dyplom dostał jako pierwszy ze wszystkich tybciów :evil_lol: oj, żebym wiedziała to bysmy się zawineli na nią ;) taka liczba tybciów zwiększa szanse Prodziaka ;) ale u nas póki co Gamoń musi utyć a poza tym ma szramę na mosie bo podszedł za blisko Fredzia i jego kości :evil_lol: oczywiście gratki dla Qwendi ale oczywiście oprócz pierwszego miejsca pozostałe dziwne skróty nic mi nie mówią ;) miała konkurencję?[/QUOTE] Mi tylko brakowało żeby Owa pani tupnęła noga i się rozbeczała :eviltong: no trudno , ocena oceną , My zawsze z pokorą przyjmujemy to co nam dają , żeżeli sędzia mówi że tak jest i potrafi uzasadnić dlaczego taka ocena a nie inna to spoko , chyba ze by dał np bardzo dobra a opis by dał super , wtedy jest coś nie halo ;) Ona tez dostała dyplom jako pierwsza :evil_lol: Mogliście przyjechać , znowy byli byście z nią w konkurencji :evil_lol: Boszsz dobrze ze nosa nie stracił :shake: dziekujemy ;) Tak bardziej po polskiemu to by wyglądało ze zdobyła Best Bitch czyli najlepsza dorosla suka best of Breed zwycięzca rasy cwc czyli wniosek na championa który juz nam jest niepotrzebny Konkurencji w swojej klasie nie miała a porównanie z samcem wygrała odgórnie bo samiec dostał tylko doskonałą bez CWC ani najlepszego samca w rasie więc na starcie skosiliśmy konkurencje męską ;) Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 [quote name='magdabroy']Wcale mi jej nie szkoda :diabloti: Ja już pogratulowałam na WhatsApp'ie :eviltong: Jako że masz pełną skrzynkę :mad:, to odpowiem Ci tu: to będzie jakieś 3-4zł :eviltong:[/QUOTE] Mi też jej szkoda nie było :shake: zaraz opróżnię ;) aaaa to nie majątek , ale rok czasu to dużooooo jeszcze ;) Quote
marta1624 Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ile pieniędzy- 3-4 złote :crazyeye::eviltong: Quote
3 x Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='dOgLoV'] Tak bardziej po polskiemu to by wyglądało ze zdobyła Best Bitch czyli najlepsza dorosla suka best of Breed zwycięzca rasy cwc czyli wniosek na championa który juz nam jest niepotrzebny Konkurencji w swojej klasie nie miała a porównanie z samcem wygrała odgórnie bo samiec dostał tylko doskonałą bez CWC ani najlepszego samca w rasie więc na starcie skosiliśmy konkurencje męską ;)[/QUOTE] jacie ale pomimo tych wszystkich tytułów nadal będzie chciała Prodziaka, co? on ładny jest teraz go wyczesłam :cool3: wogóle to dzisiaj w lasku spotkalismy znajmowgo trenera/tresera i jego znajomi chca tybcia ale nie tyle co im odradził co powiedzial, zeby przyszli do lasku i znami pogadali w sumie to wychodzi jakby odradził :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 [quote name='marta1624']Ile pieniędzy- 3-4 złote :crazyeye::eviltong:[/QUOTE] toz to majatek :eviltong: [quote name='3 x']jacie ale pomimo tych wszystkich tytułów nadal będzie chciała Prodziaka, co? on ładny jest teraz go wyczesłam :cool3: wogóle to dzisiaj w lasku spotkalismy znajmowgo trenera/tresera i jego znajomi chca tybcia ale nie tyle co im odradził co powiedzial, zeby przyszli do lasku i znami pogadali w sumie to wychodzi jakby odradził :evil_lol:[/QUOTE] no na bank bedzie chciała :evil_lol: teraz też możemy ją już całą wyczesac ;) Buahahaha dobre , ja tam tybka odradzam tylko tym którzy nie lubią upartych leniwych psów :diabloti: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 [quote name='marta1624']Musisz iść po pożyczkę do banku? :evil_lol:[/QUOTE] Ale to dopiero za rok :diabloti: Quote
marta1624 Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale to dopiero za rok :diabloti:[/QUOTE] Może zdążysz dozbierać :D Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 [quote name='marta1624']Może zdążysz dozbierać :D[/QUOTE] Mylę że powinnam dac rade , najwyżej zrobicie ściepe :eviltong: Quote
Recommended Posts