*Magda* Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [IMG]http://s.bravo.pl/download/multimedia/pictures/1203/160153032820361318072892.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='magdabroy']4 szklanki, to już masz 1L ;) Do tego przecież nie jesz suchego chleba cały dzień, tylko wszystko zawiera w sobie wodę (warzywa, owoce, mięso itp.) Dobrze jest i nie masz się co martwić ;)[/QUOTE] Niby racja , ale i tak katuje sie tą wodą , chociaż jak woda to mi ona nie wchodzi ;) [quote name='magdabroy'][IMG]http://s.bravo.pl/download/multimedia/pictures/1203/160153032820361318072892.jpg[/IMG][/QUOTE] Może lepiej herbatkę :lol: [quote name='marta1624']Z ranka witam i o zdrówko pytam ;)[/QUOTE] Hejka ;) Już lepiej , troche kaszlu i lekki katarek jest ale to już takie delikatne pozostałości ;) Quote
3 x Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='dOgLoV']no tak ale jak ja wypije 4 szklanki dziennie np herbaty to chyba za mało nie ? ;)[/QUOTE] jejku ja przed wyjscie do roboty potrafie wyżłopać 3 szklanki wody z sokiem :D Quote
łamAga Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='marta1624']To dobrze że lepiej, ile może męczyć ;)[/QUOTE] Już niedługo będę się kilka miesiecy meczyc z katarem wiec to byl pokuś ;) [quote name='3 x']jejku ja przed wyjscie do roboty potrafie wyżłopać 3 szklanki wody z sokiem :D[/QUOTE] Podziwiam , ja z rana ledwo wmuszam w siebie szklankę herbaty :shake: ale ja zawsze mało pilam ;) Quote
3 x Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='dOgLoV'] Podziwiam , ja z rana ledwo wmuszam w siebie szklankę herbaty :shake: ale ja zawsze mało pilam ;)[/QUOTE] z MiniGremem bys się dogadała jak mu sie nie powie, że ma coś wypić to sam nie sięgnie no moze ze 2 szkl dziennie czegoś wypije dziwni jacyś jesteście ;) Quote
Małgonia Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Jejku, kiedys w pracy postanowiliśmy pić dużo wody dla zdrowia :D Szef kuchni tak pijał i nas zmotywował. Tylko urzadzilismy sobie przy tym konkurs kto wiecej wypije. Kurde, 6l wody wtedy wychlałam w pracy, dobrze ze to kuchnia i srodek lata było- to sie pić chciało :D Quote
łamAga Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='3 x']z MiniGremem bys się dogadała jak mu sie nie powie, że ma coś wypić to sam nie sięgnie no moze ze 2 szkl dziennie czegoś wypije dziwni jacyś jesteście ;)[/QUOTE] No widzisz , miałam okazje sie z nim dogadac to zjeb...am sprawe :lol: Ja nie czuje potrzeby pić chyba ze zjem cos słodkiego a i to sie nie czesto zdarza :lol: [quote name='Panna Cotta']Jejku, kiedys w pracy postanowiliśmy pić dużo wody dla zdrowia :D Szef kuchni tak pijał i nas zmotywował. Tylko urzadzilismy sobie przy tym konkurs kto wiecej wypije. Kurde, 6l wody wtedy wychlałam w pracy, dobrze ze to kuchnia i srodek lata było- to sie pić chciało :D[/QUOTE] Boże 6L wody ? :crazyeye: ja przy 43 stopniowym upale i duchocie u nas na Hali nie wypijałam nawet 2 litrów , z 1,5 sie zdarzało ale to jak juz ciekło ze mnie , ale wiecej to bym nie wlała w siebie na pewno :shake: Quote
łamAga Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka :)[/QUOTE] hello ;) [quote name='Aleksandra95']ja też jakoś mało pije :P[/QUOTE] dobrze wiedziec ze nie jestem sama :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='marta1624']Nie przejmuje się ja też niewiele chlipię :D[/QUOTE] niewiele to pojecie względne :eviltong: [quote name='marta.k9080']za to ja piję dość sporo :evil_lol:[/QUOTE] Ja teraz mozna powiedziec pije duzo , kiedys jak wypijałam szklanke dziennie to był cud :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 dzisiaj wypiłam; 2 kawy,3 szklanki coli,i ok 1l wody,ale jeszcze się napiję przed snem:p Quote
marta1624 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Ja dziennie piję max 4 herbaty ;) Wody nie lubię :shake: Quote
łamAga Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='marta.k9080']dzisiaj wypiłam; 2 kawy,3 szklanki coli,i ok 1l wody,ale jeszcze się napiję przed snem:p[/QUOTE] chyba bym nie dała rady :shake: [quote name='marta1624']Ja dziennie piję max 4 herbaty ;) Wody nie lubię :shake:[/QUOTE] to i tak dużo , ja piję własnie drugą herbate ale za to wmusiłam w siebie litr wody , co nie było łatwe :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='dOgLoV'] Ja teraz mozna powiedziec pije duzo , [B]kiedys jak wypijałam szklanke dziennie to był cud[/B] :eviltong:[/QUOTE] A te 3-4 kawy co piłaś, to niby nie płyn? :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='marta1624']Magda to ty o tym nie wiedziałaś? :lol:[/QUOTE] No tak, kawa to przecież jest z kamienia :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='magdabroy']A te 3-4 kawy co piłaś, to niby nie płyn? :eviltong:[/QUOTE] napisalam kiedyś , własnie wtedy jak jeszcze kawy nie piłam :eviltong: wypijałam do sniadania nie całą szklanke herbaty i do kolacji tez :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='magdabroy']No tak, kawa to przecież jest z kamienia :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie :D Quote
*Magda* Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='dOgLoV']napisalam kiedyś , własnie wtedy jak jeszcze kawy nie piłam :eviltong: wypijałam do sniadania nie całą szklanke herbaty i do kolacji tez :eviltong:[/QUOTE] A to Ty kiedyś kawy nie piłaś? :hmmmm: Quote
Recommended Posts