łamAga Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 [quote name='Ty$ka']Buhahhaa, wydało się, że na dogo siedzę z doskoku :evil_lol:[/QUOTE] spoko , ja ostatnio podobnie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='dOgLoV']spoko , ja ostatnio podobnie :eviltong:[/QUOTE] i ja też:diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='dOgLoV'] więc radze uważać :eviltong:[/QUOTE] No właśnie, chyba wszystkie brzuchate galerie będą na cenzurowanym... mam dopiero 24 lata to jeszcze za wcześniej :P Jeszcze psa nie wychowałam :P [quote name='dOgLoV']Podobno tak, ja sie od bratowej zaraziłam :eviltong:[/QUOTE] Oo niee.. mam nadzieje, że ja od siostry się nei zarażę.. :shake: Jeszcze tak ze dwa lata.... [quote name='dOgLoV']dziekuje , dziekuje :loveu: wszystko sie przyda na te chrystusowe hehe[/QUOTE] OOo Urodziny :D A gdzie torcik dla nas? :D Wszystkiego najlepszego dużo zdrowia i bezproblemowych następnych miesięcy szczęśliwego rozwiązania i niech maleństwo będzie nowym zapalonym dogomaniakiem :D Quote
marta1624 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Ja mam 22 lata i też wolałabym się nie zarazić :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Ciąża jest bardzo zaraźliwa :diabloti: I Aga, jak już, to będzie mieć Franka, a nie Stasia :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Wirtualnie to chyba się nie można zarazić? :D Quote
*Magda* Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='marta1624']Wirtualnie to chyba się nie można zarazić? :D[/QUOTE] Można :diabloti: Quote
łamAga Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 [quote name='marta.k9080']i ja też:diabloti:[/QUOTE] moze to też zaraźliwe :eviltong: [quote name='Baski_Kropka']No właśnie, chyba wszystkie brzuchate galerie będą na cenzurowanym... mam dopiero 24 lata to jeszcze za wcześniej :P Jeszcze psa nie wychowałam :P Oo niee.. mam nadzieje, że ja od siostry się nei zarażę.. :shake: Jeszcze tak ze dwa lata.... OOo Urodziny :D A gdzie torcik dla nas? :D Wszystkiego najlepszego dużo zdrowia i bezproblemowych następnych miesięcy szczęśliwego rozwiązania i niech maleństwo będzie nowym zapalonym dogomaniakiem :D[/QUOTE] Oj tam nie chce nie chce, ja w sumie też chciałam dopiero za rok :eviltong: macie torcik :diabloti: [IMG]http://img.zszywka.pl/0/0005/w_9311/moj-swiat/torcik.jpg[/IMG] [quote name='marta1624']Ja mam 22 lata i też wolałabym się nie zarazić :evil_lol:[/QUOTE] to musisz zazywac środki antykoncepcyjne :eviltong: [quote name='magdabroy']Ciąża jest bardzo zaraźliwa :diabloti: I Aga, jak już, to będzie mieć Franka, a nie Stasia :eviltong:[/QUOTE] dokładnie ;) Quote
*Magda* Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='dOgLoV'] to musisz zazywac środki antykoncepcyjne :eviltong: [/QUOTE] Błędna odpowiedź :eviltong: Ma się nie bzykać :diabloti: Quote
łamAga Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 [quote name='magdabroy']Błędna odpowiedź :eviltong: Ma się nie bzykać :diabloti:[/QUOTE] a po co rezygnować z przyjemności :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='dOgLoV']a po co rezygnować z przyjemności :eviltong:[/QUOTE] Żeby się nie zarazić, bo tylko to daje 100% pewności :eviltong: Quote
łamAga Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 [quote name='magdabroy']Żeby się nie zarazić, bo tylko to daje 100% pewności :eviltong:[/QUOTE] no tak :eviltong: Quote
3 x Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='magdabroy']Żeby się nie zarazić, bo tylko to daje 100% pewności :eviltong:[/QUOTE] a nie "szklanka wody" zamiast :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='3 x']a nie "szklanka wody" zamiast :evil_lol:[/QUOTE] To też, ale nie każdy daje radę ;) Quote
3 x Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='magdabroy']To też, ale nie każdy daje radę ;)[/QUOTE] ile można pić wody w końcu ;) Quote
łamAga Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 [quote name='Aleksandra95']Wszystkiego najlepszego :)[/QUOTE] dziekuje ;) [quote name='magdabroy']To też, ale nie każdy daje radę ;)[/QUOTE] ;) [quote name='3 x']ile można pić wody w końcu ;)[/QUOTE] ja wmuszam w siebie zeby chociaz litr dziennie wypić i ciężko mi to idzie ;) Quote
*Magda* Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='dOgLoV'] ja wmuszam w siebie zeby chociaz litr dziennie wypić i ciężko mi to idzie ;)[/QUOTE] Aguś, Ty już nie musisz pić wody "zamiast" :eviltong: Quote
3 x Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='dOgLoV'] ja wmuszam w siebie zeby chociaz litr dziennie wypić i ciężko mi to idzie ;)[/QUOTE] w płynach wszelakich? bo ja (cokolwiek sobie o mnie teraz pomyslicie) żłopię i żłopię cały dzień mogłabym pić i pić :evil_lol: i sikac ;) Quote
agaga21 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='marta1624']Wirtualnie to chyba się nie można zarazić? :D[/QUOTE]można. ja jestem tego żywym przykładem. zaraziłam się kiedyś od agnieszki32 ;) Quote
łamAga Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 [quote name='magdabroy']Aguś, Ty już nie musisz pić wody "zamiast" :eviltong:[/QUOTE] no nie :eviltong: [quote name='3 x']w płynach wszelakich? bo ja (cokolwiek sobie o mnie teraz pomyslicie) żłopię i żłopię cały dzień mogłabym pić i pić :evil_lol: i sikac ;)[/QUOTE] nie nie , ogólni wody czystej niegazowanej , chociaz ogólnie też mało piję , dzisiaj pije dopiero 3cia szklenke herbaty a wody jeszcze nie ruszyłam :shake: [quote name='agaga21']można. ja jestem tego żywym przykładem. zaraziłam się kiedyś od agnieszki32 ;)[/QUOTE] dokladnie , to jest jak najbardziej zarazliwe :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='dOgLoV'] nie nie , ogólni wody czystej niegazowanej , chociaz ogólnie też mało piję , dzisiaj pije dopiero 3cia szklenke herbaty a wody jeszcze nie ruszyłam :shake: [/QUOTE] Nie masz się czym martwić, bo jeśli chodzi o spożycie płynów w ciągu dnia, to to nie jest tak, że musisz wypić 1,5L wody i już! Płyny się liczy ze wszystkiego: kawa, herbata, woda w zupie itp. ;) Quote
marta1624 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 To ja chyba przestanie tu zaglądać, co by dzidziusia nie załapać :D Quote
łamAga Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 no tak ale jak ja wypije 4 szklanki dziennie np herbaty to chyba za mało nie ? ;) Quote
*Magda* Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='dOgLoV']no tak ale jak ja wypije 4 szklanki dziennie np herbaty to chyba za mało nie ? ;)[/QUOTE] 4 szklanki, to już masz 1L ;) Do tego przecież nie jesz suchego chleba cały dzień, tylko wszystko zawiera w sobie wodę (warzywa, owoce, mięso itp.) Dobrze jest i nie masz się co martwić ;) Quote
Recommended Posts