Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Oby jak najszybciej ten dzień przyszedł, zdrówka :)

A Staś super imię, znam kilka Stasi, są świetni :D[/QUOTE]

Juz mi lepiej ;)

Tez mi sie podoba ;)

[quote name='Baski_Kropka']Pogoda się robi a ty pociągająca?
Nie zazdroszczę :) Ja dzisiaj z psami całe popołudnie spędziłamna dworze. Padły jak długie ledwo do domu weszły :D[/QUOTE]

własnie pogoda u nas bardzo zmienna , w jeden dzien 30 stopni w nastepny 7 i dlatego pewnie mnie łapnęło :angryy:

[quote name='magdabroy']Aga lubi być pociągająca albo smarkata :evil_lol:

Cześć Aguś :loveu:[/QUOTE]

Taaa uwielbiam , już sie boję lipca/sierpnia :lol:

[quote name='marta1624']Hejka Aga ;)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy'][IMG]http://teraz.com.pl/vardata/gify/emoty/emoty082.gif[/IMG]
[IMG]http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images/images/sto_lat_47.gif[/IMG][/QUOTE]

[IMG]http://3.bp.blogspot.com/-xYpD4uibgCo/U4JE0TWzSMI/AAAAAAAAB5w/a8Q32qa-dCo/s1600/3802.gif[/IMG]

[quote name='marta1624']O nie wiedziałam ;) Wszystkiego Najlepszego!!![/QUOTE]

dziekuje bardzo ! :loveu:

[quote name='agaga21']Spełnienia marzeń Aga :) i zdrowia dka Ciebie i maleństwa.[/QUOTE]

dziękuje :calus:

Mi już lepiej , gardło mnie juz nie boli tylko katar został ;)

a dzidzia podobno też zdrowa , miałam dzisiaj wizyte kontrolna u ginekologa ;)

Posted

[quote name='Panna Cotta']Sto lat! :)

Ciesze się, że zdrówka wraca. Katar to nie choroba! :cool3:[/QUOTE]

dziekuje ;)

ciaża podobno też nie , tylko dlaczego na L4 mam 1 dynke :angryy:

Posted

[quote name='Panna Cotta']Ja tam sie cieszyłam z L4 :D Po ciężkim sezonie w gastronomii mogłam odpocząć i miałam wolne święta :D[/QUOTE]

Ja tez sie ciesze , ale nie chce caly czas w domu siedziec , chce sobie wyjsc do mamy np posiedziec zeby mi czas jakos lecial a tak bede w domu siedziała w strachu zeby mnie zus nie sprawdził :angryy:

[quote name='Baski_Kropka']Jakaś epidemia brzuszków ostatnio jest :P
Same mamy i przyszłe mamy... ja nie wiem :P[/QUOTE]

więc radze uważać :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']sto laaaaat![/QUOTE]

dziękuję :calus:

[quote name='Panna Cotta']Zeby ciezarna zlapano na l4 to jeszcze nie slyszalam, ja jezdzilam, chodzilam normalnie, nie siedzialam z obawa kontroli zusu[/QUOTE]

Mi mówiła taka babka w pracy że jej córke zus sprawdzal 4 razy , a Ty miałaś 1dynke na L4 ?

Posted

Teraz właśnie nie pamiętam, ale na 80% miałam 1. Ale to by była paranoja, ze cięzarna bez zagrozenia poronieniem/zagrozona ciaza jakkolwiek nie moze sie z domu ruszyc... ja normalnie i na zakupki, na "wycieczki" po marketach na poczatku ciazy, na spacerki z psem, na weeked dorodziców...

Posted

[quote name='Panna Cotta']Teraz właśnie nie pamiętam, ale na 80% miałam 1. Ale to by była paranoja, ze cięzarna bez zagrozenia poronieniem/zagrozona ciaza jakkolwiek nie moze sie z domu ruszyc... ja normalnie i na zakupki, na "wycieczki" po marketach na poczatku ciazy, na spacerki z psem, na weeked dorodziców...[/QUOTE]

sama nie wiem , to jest chore moim zdaniem no ale skoro wiem ze u mnie w miescie sprawdzają to i tak bede sie bała gdziekolwiek wyjść ....

Posted

[quote name='justysiek']a czemu masz 1 na l4?[/QUOTE]

Mój wspaniały ginekolog twierdzi że l4 na ciaże to jest L4 położnicze i można je wystawić tylko jeżeli istnieje ryzyko poronienia lub ciaża jest zagrożona więc musi być 1 , a wcale że nie prawda bo moja bratowa ma L4 w ciązy i ma 2 .... poza tym ja nie mam ciazy zagrożonej ....

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja tez sie ciesze , ale nie chce caly czas w domu siedziec , chce sobie wyjsc do mamy np posiedziec zeby mi czas jakos lecial a tak bede w domu siedziała w strachu zeby mnie zus nie sprawdził :angryy:

więc radze uważać :eviltong:[/QUOTE]

To jest zaraźliwe? :diabloti: Chyba przestane tu zaglądać :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']To jest zaraźliwe? :diabloti: Chyba przestane tu zaglądać :evil_lol:[/QUOTE]

Podobno tak , ja sie od bratowej zaraziłam :eviltong:

Posted

[quote name='vege*']Ktoś tu ma urodziny?
Aga sto lat, zdrówka, szczęścia i pieniędzy :loveu::evil_lol:[/QUOTE]

dziekuje , dziekuje :loveu:

wszystko sie przyda na te chrystusowe hehe

Posted

[quote name='Ty$ka']Wszystkiego najlepszego Aguś dla Ciebie i Stasia :loveu:[/QUOTE]

dziękuję :loveu:

u mnie jeszcze nie wiadomo czy będzie "Staś" czy "Stasia" więc nie wybieram imienia ;)