*Magda* Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 [quote name='marta1624']Taki leniwy pies ma swoje plusy ;) Chyba kolejny pies po labku to MT :D (chociaż noe, za bardzo leniwa :D)[/QUOTE] Nie bierz MT, bo te psy tylko śpią :evil_lol: [quote name='dOgLoV']obawiam sie ze byś mnie zatłukła :eviltong:[/QUOTE] Nie :diabloti: Quote
marta1624 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 [quote name='magdabroy']Wtedy bym Ci mogła częściej dawać wpie*dol :diabloti:[/QUOTE] Ciężarną chcesz bić? :mad: Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 [quote name='marta1624']Ciężarną chcesz bić? :mad:[/QUOTE] W ciąży jest od 3 miechów, a ja bym ją tłukła już wcześniej :diabloti: Quote
łamAga Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 [quote name='magdabroy']Nie bierz MT, bo te psy tylko śpią :evil_lol: Nie :diabloti:[/QUOTE] śpią i drą pape :eviltong: [quote name='marta1624']Ciężarną chcesz bić? :mad:[/QUOTE] a lejcie , tylko uważajcie żeby dziecku krzywdy nie zrobić :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 [quote name='dOgLoV']śpią i drą pape :eviltong:[/QUOTE] I jedzą papier :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 [quote name='dOgLoV']śpią i drą pape :eviltong: a lejcie , tylko uważajcie żeby dziecku krzywdy nie zrobić :eviltong:[/QUOTE] Ja tam nie mam potrzeby cię bić :D Ale Magda się pofatyguje do ciebie :D Quote
marta1624 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 [quote name='magdabroy']I jedzą papier :evil_lol:[/QUOTE] ??? Aga nie karmisz Qwendi :D Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 [quote name='marta1624']Ja tam nie mam potrzeby cię bić :D [B]Ale Magda się pofatyguje do ciebie[/B] :D[/QUOTE] Na razie nie mam czasu :eviltong: Quote
marta1624 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 [quote name='magdabroy']Na razie nie mam czasu :eviltong:[/QUOTE] To zanim znajdziesz to już mała Aga będzie na świecie ;) (jakoś automatycznie myślę o dziewczynce ;)) Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 [quote name='marta1624']To zanim znajdziesz to już mała Aga będzie na świecie ;) (jakoś automatycznie myślę o dziewczynce ;))[/QUOTE] To wtedy będę ją mogła lać bez przeszkód :diabloti: Quote
marta1624 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 [quote name='magdabroy']To wtedy będę ją mogła lać bez przeszkód :diabloti:[/QUOTE] To fakt :D Quote
łamAga Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 [quote name='magdabroy']I jedzą papier :evil_lol:[/QUOTE] no , czyli jednak czasami robią coś poza spaniem :eviltong: [quote name='marta1624']Ja tam nie mam potrzeby cię bić :D Ale Magda się pofatyguje do ciebie :D[/QUOTE] nie wątpie :evil_lol: [quote name='marta1624']??? Aga nie karmisz Qwendi :D[/QUOTE] po co , sama się karmi , dzisiaj próbowala zjeść nerona kłaki , wyczesywałam go i rzucałam sierść na podwórko a ta podlazła i juz prawie miała w paszczy ale dostała kopa i jej sie odechciało a w nagrode i Ona poczuła trochę grzebienia na sobie ;) [quote name='magdabroy']Na razie nie mam czasu :eviltong:[/QUOTE] czas to chyba najmniejszy problem , większym problemem sa km :eviltong: [quote name='marta1624']To zanim znajdziesz to już mała Aga będzie na świecie ;) (jakoś automatycznie myślę o dziewczynce ;))[/QUOTE] a ja sama nie wiem , ale też bardziej jakos skłaniam sie przy dziewczynce ;) [quote name='magdabroy']To wtedy będę ją mogła lać bez przeszkód :diabloti:[/QUOTE] wtedy to ja sama sobie w*******e ;) Quote
3 x Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='magdabroy']Nie bierz MT, bo te psy tylko śpią :evil_lol: [/QUOTE] to ja mam jakiś wadliwy egzemplarz ten nasz to jeszcze uwielbia mne wkur*iać na spacerze zaczepiając dziadka Freda :shake: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 [quote name='3 x']to ja mam jakiś wadliwy egzemplarz ten nasz to jeszcze uwielbia mne wkur*iać na spacerze zaczepiając dziadka Freda :shake:[/QUOTE] poczekaj , jeszcze jest za młody :eviltong: [quote name='marta1624']Hejka Aga ;)[/QUOTE] Hejka ;) Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 No i się zaczyna , znowu jest ciemni , wieje ze zaraz nam drzewo przewróci i grzmi , pewnie za chwile znowu nas aleje i bedzie brak prądu :roll: Quote
Małgonia Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Dobry ;D [url]http://www.blitzortung.org/Webpages/index.php?lang=pl&page_0=15[/url] ja tu sobie burze monitoruje i jakos nas omija :roll: jedna bokiem przeszła, teraz chyba idzie druga, a póki co to słoneczko wyszło :cool3: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 ta nasza też jest bardziej łagodna niż ta co była w sobotę , wydaje mi sie ze juz pomału sobie ucieka , grzmi coraz rzadziej i już tak nie leje , ale ciemno jest jak w nocy heh Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 W razie czego, naładuj baterię w lapku, jakby prądu zabrakło :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 [quote name='magdabroy']W razie czego, naładuj baterię w lapku, jakby prądu zabrakło :evil_lol:[/QUOTE] tylko co to da , jak nie bedzie pradu to i neta nie będzie :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='dOgLoV']tylko co to da , jak nie bedzie pradu to i neta nie będzie :eviltong:[/QUOTE] Ale chociaż w pasjansa sobie pograsz :eviltong: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 [quote name='magdabroy']Ale chociaż w pasjansa sobie pograsz :eviltong:[/QUOTE] No fakt ;) ale juz chyba przeszło , raz po raz zagrzmi więc moze sie wróci ale póki co spokój ;) Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka:lol:[/QUOTE] Hejka Marta ;) Quote
Ty$ka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Cześć. U nas też nadchodzi burza, oby przebiegła w miarę spokojnie. Quote
Recommended Posts