Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sylwia K']my jeszcze musimy minimum miesiąc zaczekać zanim zaczniemy jeździć na wystawy
Trzymam kciuki za księżniczkę![/QUOTE]

Ciekawe czy wam sie spodoba to wystawowe szaleństwo :lol: ja juz sie od nich uzależniłam :evil_lol:

Dziekujemy :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']szkoda ze nie macie tu swojej galerii ;)[/QUOTE]
Może kiedyś...:eviltong:

Ja na wystawy od czasu do czasu mogę pojeździć, zobaczyć, mój ciołek się na nie nie nadaje, jest zbyt wrażliwy:lol:

Posted

[QUOTE]Moim zdaniem na halowych wystawach ringi powinny byc odpowiednio ustawione żeby na jednej hali były psy duże na drugiej malutkie a nie Onki koło jamników ;-)[/QUOTE]
Ta wystawa nie była w hali całe szczęście ;). Zazwyczaj jest tak, że ring ONków jest gdzieś na uboczu, tam niby też był, ale i tak było wszystko słychać :lol: Najciaśniej z tego co pamiętam było swojego czasu w Bydgoszczy i... w Warszawie. Bardzo dobrze wspominam za to Łódź, ale to chyba też łut szczęścia gdzie się akurat trafi ring i koło kogo. Najgorzej trafić na jakąś pudrowaną rasę. W NDM w hali raz westy chodziły przed jamnikami i całe spodnie miałam w kłakach i pudrze, mimo, że nawet nie podchodziłam do ringu ;).

Posted

[quote name='Naklejka']Może kiedyś...:eviltong:

Ja na wystawy od czasu do czasu mogę pojeździć, zobaczyć, mój ciołek się na nie nie nadaje, jest zbyt wrażliwy:lol:[/QUOTE]

Samo patrzenie nawet jest przyjemne :loveu:

[quote name='sator_k_']U nas w Kielcach, dla On-ków jest osobna hala. Myślę, że to bardzo duży plus dla organizatorów za myślenie ;)[/QUOTE]

Oj tak :cool3:

[quote name='Amber']Ta wystawa nie była w hali całe szczęście ;). Zazwyczaj jest tak, że ring ONków jest gdzieś na uboczu, tam niby też był, ale i tak było wszystko słychać :lol: Najciaśniej z tego co pamiętam było swojego czasu w Bydgoszczy i... w Warszawie. Bardzo dobrze wspominam za to Łódź, ale to chyba też łut szczęścia gdzie się akurat trafi ring i koło kogo. Najgorzej trafić na jakąś pudrowaną rasę. W NDM w hali raz westy chodziły przed jamnikami i całe spodnie miałam w kłakach i pudrze, mimo, że nawet nie podchodziłam do ringu ;).[/QUOTE]

Mi najmniej podobała sie wystawa w Głogowie , hala była tak mała że można było dostac klaustrofobi , raz tam bylismy i w tym roku sobie ją odpusciliśmy :lol:
Nawet nie wiedzialam ze psy mozna pudrować :evil_lol:

Posted

Kupiłam dzisiaj dwa bojowniki :lol: jednego chrześniaczce , czerwonego , na zajączka bo wspominala ze chce rybke i drugiego granatowo-czerwonego dla siebie :lol:
szkoda ze w naszych sklepach nie ma takich pieknych wielkich bojowników z wyrazistym kolorkiem :roll: ale mój Antos jest i tak piękny :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja miałam kiedyś granatowego bojownika. Piękny był :loveu:[/QUOTE]

Ja bym chciała takiego :

[IMG]http://img684.imageshack.us/img684/4656/bojow.jpg[/IMG]

ale w zoologach jeszcze tak pieknego nie widziałam :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja bym chciała takiego :

[url]http://img684.imageshack.us/img684/4656/bojow.jpg[/url]

ale w zoologach jeszcze tak pieknego nie widziałam :shake:[/QUOTE]

świetny :loveu: takiej ryby to jeszcze nie widziałam :D

Posted

[quote name='dagaa111']świetny :loveu: takiej ryby to jeszcze nie widziałam :D[/QUOTE]
ja też nie :)
ale ja akwarium nie chcę, bo nie będzie miał kto przy tym robić....

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja bym chciała takiego :

[IMG]http://img684.imageshack.us/img684/4656/bojow.jpg[/IMG]

ale w zoologach jeszcze tak pieknego nie widziałam :shake:[/QUOTE]
Zarąbisty jest:loveu: Ja miałam bojownika tylko, że takiego "zwykłego", ale jakiś taki dziwny się zrobił (wkładał głowę pod żwirek) i po jakimś czasie znalazłam go leżącego na dnie :( strasznie się wkurzał jak wkładałam szklaną rybkę na nitce:diabloti: normalnie chciał z nią walczyć

Posted

[quote name='monika15']Zarąbisty jest:loveu: Ja miałam bojownika tylko, że takiego "zwykłego", ale jakiś taki dziwny się zrobił (wkładał głowę pod żwirek) i po jakimś czasie znalazłam go leżącego na dnie :( strasznie się wkurzał jak wkładałam szklaną rybkę na nitce:diabloti: normalnie chciał z nią walczyć[/QUOTE]

Musze kiedys takie coś wypróbowac :evil_lol:

Ma ktos moze jakies proste tutoriale do photoshopa cs3 jak tworzyc sygnaturki ??

Posted

Musze to tu napisac , musze :evil_lol:
nasza zwierzeca rodzinka sie powiekszyła :multi: ale o jakie zwierzątko to dowiecie się w poniedziałek :evil_lol: jak nam ją dostarcza :eviltong:

napisze tylko że jest to zwierzatko z adopcji :multi::multi::multi::multi:

na razie pokarze wam mojego nowego rybka Antosia :evil_lol:

zdjęcia takie se bo robione telefonem :lol:

[IMG]http://img38.imageshack.us/img38/4329/dsc00071epv.jpg[/IMG]

[IMG]http://img864.imageshack.us/img864/8890/dsc00072p.jpg[/IMG]