Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']ooo Qwendzia to piękna bestia :) prawdziwy postrach :)
aa i ONki są :loveu::loveu: ale, że Grzywka ujęłaś to się zdziwiłam :)
i zgodzę się z przedmówcą, że wystawy na powietrzu są lepsze, bo ja byłam w hali to ten ścisk straszny i każdy ze stołem groomerskim....
i kiedy teraz następny występ??[/QUOTE]

Nioo specjalnie poszłam troche grzywki pofocic ale to takie maleństwa że trudno je wychwycić spod nóg wystawiających :lol:
Nastepny wystep 1wszego maja w Opolu :lol: już sie nie moge doczekać :lol:

Posted

[url]http://img696.imageshack.us/img696/2521/dsc04073fr.jpg[/url] jaki słodziak :loveu:

[url]http://img685.imageshack.us/img685/6397/dsc04013a.jpg[/url] ale super leonki :loveu:

[url]http://img197.imageshack.us/img197/1959/dsc04024m.jpg[/url] piekny brązowy dober,uwielbiam brązy :loveu:

[url]http://img854.imageshack.us/img854/390/dsc03981.jpg[/url] co to za maleństwo przecudowne ?

[url]http://img705.imageshack.us/img705/2995/dsc04220yq.jpg[/url] jaki piękny malutki rottek,jakbym mojego Rokisia widziała

[url]http://img845.imageshack.us/img845/7425/dsc04233.jpg[/url] białaskiiiii :loveu::loveu::loveu:

Super fotkii!

Posted

[quote name='dianusia921'] co to za maleństwo przecudowne ?

jaki piękny malutki rottek,jakbym mojego Rokisia widziała

[/QUOTE]

Hmmm z tego co mi sie wydaje to malutki kaukas :lol:

Nio świetny jest :lol: , marze o takim właśnie małym brzdącu :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']uuu to ale Cię wystawy wkręciły :)
a tak z ciekawości to ile czas jechaliście do Częstochowy?[/QUOTE]

Uwielbiam wystawy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Jechaliśmy jakies 2,5 godziny , nie tak źle ale bardzooo nie lubie podróży bo wtedy dopada mnie ogromna senność :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Uwielbiam wystawy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Jechaliśmy jakies 2,5 godziny , nie tak źle ale bardzooo nie lubie podróży bo wtedy dopada mnie ogromna senność :roll:[/QUOTE]
uu to aż tak dużo to nie jest, bo ja się wybieram do Częstochowy jechać i jakoś niemogę ...
i mi też na wystawach się spodobało, aż powiedziałam rodzicom, że chce psa z rodowodem bo na wystawy chce jeździć a oni jak to zwykle na moje pomysły reagują... kazali się w czółko popukać, albo iść się położyć.... :lol:

Posted

[quote name='kalyna']uu to aż tak dużo to nie jest, bo ja się wybieram do Częstochowy jechać i jakoś niemogę ...
i mi też na wystawach się spodobało, aż powiedziałam rodzicom, że chce psa z rodowodem bo na wystawy chce jeździć a oni jak to zwykle na moje pomysły reagują... kazali się w czółko popukać, albo iść się położyć.... :lol:[/QUOTE]

Heheheheehehehe mamy podbnie reagujących rodziców :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ależ prosze bardzo :lol: tym razem na wystawie było ich bardzo dużo :evil_lol:[/QUOTE]
Dokładnie 16, w Łodzi będzie ponad 60 :cool3:

Posted

[quote name='kalyna']w Katowicach na wystawie ONków było ponad 90 :lol:
ale wtedy to spora konkurencja jest....[/QUOTE]

Ja osobiście nie lubie sposobu wystawiania onków dlatego jedynie co to ograniczam sie do przescia obok i popstrykania fotek , gdybym miała rodowodowego onka na pewno bym go nie wystawiała ;)

A teraz uciekam do pracy :roll: ehhhh uwielbiam nocki :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja osobiście nie lubie sposobu wystawiania onków dlatego jedynie co to ograniczam sie do przescia obok i popstrykania fotek , gdybym miała rodowodowego onka na pewno bym go nie wystawiała ;)

A teraz uciekam do pracy :roll: ehhhh uwielbiam nocki :shake:[/QUOTE]
w sumie nigdy nie widziałam jak wystawia się ONki, i tym bardziej jestem ciekawa... i o wiele bardziej podobają mi się użytki :loveu::loveu::loveu: więc na wystawach aż takich szans nie mają...

**
uu nocki to nie za wesoło.... i zawsze się ich bałam.. to gdzieś na produkcji jesteś?

Posted

[quote name='deer_1987'][URL]http://img824.imageshack.us/img824/4108/dsc03975q.jpg[/URL]
jest i moja ukochana rasa :loveu:[/QUOTE]
Ciekawe co to za piesek? :razz: Wygląda jak coś po Dandym ;) (moja Cortina jest po Dandym, może to zboczenie :evil_lol:)

Posted

[quote name='kalyna']w sumie nigdy nie widziałam jak wystawia się ONki, i tym bardziej jestem ciekawa... i o wiele bardziej podobają mi się użytki :loveu::loveu::loveu: więc na wystawach aż takich szans nie mają...

**
uu nocki to nie za wesoło.... i zawsze się ich bałam.. to gdzieś na produkcji jesteś?[/QUOTE]

Przy wstawianiu Onków jest dużo zamieszania i hałasu :roll:

Tak na produkcji , produkuję cos co daje Ciepło w zimie a chłodzik upalnym latem :evil_lol:

[quote name='deer_1987'][URL]http://img824.imageshack.us/img824/4108/dsc03975q.jpg[/URL]
jest i moja ukochana rasa :loveu:[/QUOTE]

:loveu:

[quote name='Amber']Ciekawe co to za piesek? :razz: Wygląda jak coś po Dandym ;) (moja Cortina jest po Dandym, może to zboczenie :evil_lol:)[/QUOTE]

Nie wiem dlaczego ale dla mnie wszystkie jamniki są do siebie podobne :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Nastepny wystep 1wszego maja w Opolu :lol: już sie nie moge doczekać :lol:[/QUOTE]

Ja też tam będę :multi: Czy to znaczy, że mam szansę zobaczyć Twoją mastiffkę??

Posted

[quote name='magdabroy']Ja też tam będę :multi: Czy to znaczy, że mam szansę zobaczyć Twoją mastiffkę??[/QUOTE]

Jeżeli tam bedziesz to znaczy że szanse są bardzo duże :lol::lol::lol::lol:

Posted

A o której w niedzielę są wytawiane mastify?
Pytam bo ja będę w sobotę o 10 rano jak będą wystawiane ONki, ale do Opola mam blisko, więc bardzo chętnie podjadę też w niedzielę i zobaczę Was.

Posted

[quote name='magdabroy']A o której w niedzielę są wytawiane mastify?
Pytam bo ja będę w sobotę o 10 rano jak będą wystawiane ONki, ale do Opola mam blisko, więc bardzo chętnie podjadę też w niedzielę i zobaczę Was.[/QUOTE]

Hmmm tego jeszcze nie wiem , jak tylko sie dowiem to na pewno napisze :lol:

Posted

zdjęcia jak zwykle pierwsza klasa :loveu:

ja za sposobem wystawiania ONków też nie przepadam, tyle krzyku jest przy tym, ci ludzie wrzeszczący i biegający wokół ringu. A w Katowicach to już w ogóle parodia z tym, na sali ciasno więc przy robieniu zdjęć trzeba jednocześnie uważać na tych co biegają wokół żeby nie staranowali :evil_lol:

Posted

Pamiętam kiedyś byliśmy na wystawie chyba w Dobrym Mieście i ring jamników był koło ringu ONków. Nie słyszeliśmy nic poza dzikimi wrzaskami podwójnego handlingu, ale nad tymi okrzykami unosił się jeszcze głośniejszy - sędziego ;). Sędzie miał w sobie coś z showmana, bo wypowiadał swój werdykt urywanymi zdaniami na cały głos :evil_lol: "proszę tylko spojrzeć, idealna linia grzbietu", "doskooonały ruch", "piękna głowa, najlepsze szczenię" itp. Przy końcu byłam lepiej zorientowana w wynikach ONków, niż jamników, które mnie realnie interesowały :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Przy końcu byłam lepiej zorientowana w wynikach ONków, niż jamników, które mnie realnie interesowały :evil_lol:[/QUOTE]
bo ONki to cudowna rasa :) i przyćmiły całą resztę.... choć pewnie nie sprawiedliwie, bo Jamniki to specyficzna rasa :)
ale rzeczywiście śmiesznie musiało być na tej wystawie :)

Posted

[quote name='dagaa111']zdjęcia jak zwykle pierwsza klasa :loveu:

ja za sposobem wystawiania ONków też nie przepadam, tyle krzyku jest przy tym, ci ludzie wrzeszczący i biegający wokół ringu. A w Katowicach to już w ogóle parodia z tym, na sali ciasno więc przy robieniu zdjęć trzeba jednocześnie uważać na tych co biegają wokół żeby nie staranowali :evil_lol:[/QUOTE]

Dokładnie , wystawianie Onkow na hali jest tragedia , ludzie biegaja krzycza i to dziwne echo :shake: na prawde trzeba uwazac zeby ktos kogos nie zdreptal , i jak te psy maja tam byc spokojne :roll:

[quote name='Amber']Pamiętam kiedyś byliśmy na wystawie chyba w Dobrym Mieście i ring jamników był koło ringu ONków. Nie słyszeliśmy nic poza dzikimi wrzaskami podwójnego handlingu, ale nad tymi okrzykami unosił się jeszcze głośniejszy - sędziego ;). Sędzie miał w sobie coś z showmana, bo wypowiadał swój werdykt urywanymi zdaniami na cały głos :evil_lol: "proszę tylko spojrzeć, idealna linia grzbietu", "doskooonały ruch", "piękna głowa, najlepsze szczenię" itp. Przy końcu byłam lepiej zorientowana w wynikach ONków, niż jamników, które mnie realnie interesowały :evil_lol:[/QUOTE]

Hehehehehe chyba bym tam nie wytrzymała :evil_lol:

[quote name='kalyna']bo ONki to cudowna rasa :) i przyćmiły całą resztę.... choć pewnie nie sprawiedliwie, bo Jamniki to specyficzna rasa :)
ale rzeczywiście śmiesznie musiało być na tej wystawie :)[/QUOTE]

Moim zdaniem na halowych wystawach ringi powinny byc odpowiednio ustawione żeby na jednej hali były psy duże na drugiej malutkie a nie Onki koło jamników ;)

[quote name='Naklejka']Gratulacje dla Qwendi :)
W opolu może będę, jak się uda naciągnąć rodziców na wyjazd :)[/QUOTE]

Dziekujemy ;)

Super by było:lol:
szkoda ze nie macie tu swojej galerii ;)