Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Oj tylko taki krotki weekend?

No niestety ale cos za cos albo dluzszy weekend albo wiecej pieniedzy :roll:

[quote name='deer_1987']Nie dosc ze net mi prawie nie dziala to jeszcze dogo posty przestawia :mad:
http://www.dogomania.pl/threads/145663-Onkowo-mastifowo-zwierz%C4%99cy-%C5%9Bwiat-)?p=16299161&viewfull=1#post16299161

Tez czasami mi tak przestawi :roll: wkurzające to jest :angryy:

Posted

dOgLoV napisał(a):
No niestety ale cos za cos albo dluzszy weekend albo wiecej pieniedzy :roll:

Tez czasami mi tak przestawi :roll: wkurzające to jest :angryy:

Znam to...

Trzeba sie bawic w odswiezanie strony i na dole masz zegar co pokazuje godzine na dogo ale to ze tamten bedzie okej zanim dasz wyslij nie gwarantuje ze post nie przeskoczy..

Posted

Wyjątek napisał(a):
Tak nie można! Za dużo pracy szkodzi zdrowiu ;)

Takie prawo jungli :lol: niektore osoby z miejsca w ktorym pracuje nawet dzisiaj ida do pracy więc ja sie ciesze ze chociaz niedziele mam wolna ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Takie prawo jungli :lol: niektore osoby z miejsca w ktorym pracuje nawet dzisiaj ida do pracy więc ja sie ciesze ze chociaz niedziele mam wolna ;)

Wiem coś o tym niestety ;) Ja pracuję non stop, nawet w święta...

Posted

dagaa111 napisał(a):

Neron próbuje zdominować qwedzie ale oszukuje sam siebie bo ona dawno gozdominowala :evil_lol:

sator_k_ napisał(a):
O widzę, że Neron ma opaskę. Mogę zapytać jakie masz odczucia co do niej. Lepiej w skórzanym kagańcu czy w tym?

edit: A posty hop hop :/

Przeskakujace posty , kazdy z nas to uwielbia :roll:

Neron woli jednak kaganiec niż kantarek , dzisiaj na spacerze już mnie zaczynał denerwować bo cały czas próbował sobie go ściągnąć ale mi łatwiej jest nad nim zapanować w kantarku i wygodniej do smaczków :lol:

Posted

wariaty :)
też się zastanawiałam co to za kaganiec, bo na nylonowy to nie wyglądało xD a to kantarek ^^ kiedyś się nad tym zastanawiałam, ale w sumie Krówsko na smyczy w miarę grzecznie chodzi, największe problemy mam jak jest spuszczony..

Posted

sator_k_ napisał(a):
A to jest kantarek. A ja myślałam, że taki kaganiec-opaska. :)

mam dużo rodzajów kagańcy ale opaski nie posiadam :evil_lol:

dianusia921 napisał(a):
Witamy!!

Nowe fotki widzę!:)

http://img11.imageshack.us/img11/6816/dsc03241nw.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:
http://img201.imageshack.us/img201/4953/dsc03245x.jpg:loveu::loveu::loveu::loveu:
Wiadomo,że Qwendi to moja ulubienica haha! :evil_lol:

Neron patrzę jaki zadziorny jest! Diabełek :diabloti:

Pozdrawiamy!

:evil_lol:

Niufciak napisał(a):
Wpadliśmy podziwiać foteczki:loveu::loveu:
Super szaleją:loveu:

Witamy walentynkowo :loveu::loveu::loveu::loveu:

Avaloth napisał(a):
wariaty :)
też się zastanawiałam co to za kaganiec, bo na nylonowy to nie wyglądało xD a to kantarek ^^ kiedyś się nad tym zastanawiałam, ale w sumie Krówsko na smyczy w miarę grzecznie chodzi, największe problemy mam jak jest spuszczony..

Jak ja bym chciala zeby Neron chodzil grzecznie na smyczy :roll:

deer_1987 napisał(a):

Ciiiiii bo sie wyda :evil_lol: