Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dianusia921 napisał(a):

U Was w ogóle śniegu nie napadało?! :crazyeye: U nas biało i puszysto jest :lol: a śniegu po kolana...

To zdjęcia z poprzedniego weekendu , dzisiaj trochę poprószyło i nawet sie zrobilo troche bialo ale szału nie ma :lol: ja chce już wiosne !!!!

Posted

Tak na marginesie to moja kuzynka kupuje sobie czarnego labradorka :lol: w tym tygodniu będa maleństwa tatuowane i beda mialy wypisywane metryczki a w przyszłym tygodniu będą już do odbioru :multi: Się nie moge doczekac aż ja wymiziam , mała czarną kuleczke :loveu:

Posted

sator_k_ napisał(a):
Małe labki są genialne. Takie kluski na łapkach:evil_lol:

Nio :loveu::loveu::loveu::loveu:

Kilche napisał(a):
Zdjęcia jak zwykle genialne! :loveu:

Pewnie pytanie już było, ale czym focisz? :oops:

dziekujemy :oops:

Focimy sony alfa 350 a wczoraj w media markcier widzialam kompakta sony z mozliwoscia ropbienia zdjec 3d , szkoda ze mnie na niego nie stac :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Focimy sony alfa 350 a wczoraj w media markcier widzialam kompakta sony z mozliwoscia ropbienia zdjec 3d , szkoda ze mnie na niego nie stac :roll:

a jak takie cacko cenowo wygląda? :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja tam lubie Twoje zdjecia :loveu:

dzieki :loveu:

Wyjątek napisał(a):
w sumie jeszcze nie najgorzej... taka zwykłą lustrzanka kosztuje tyle samo, kompakt z wymienną optyką ok 1600...

No nie jest zła ta cena ale tak czy tak mnie na niego nie stac :/ przede mna zbyt duzo wydatkow zeby sobie na taki rarytas pozwolic ;)

Posted

Fajnie wiedzieć, że takie zdjęcia wychodzą z Sony, bo od niedawna też posiadam (wprawdzie 290), ale do takiego efektu mi jeszcze dużo brakuje :lol:
No, i Dżaki nie jest zbyt wdzięcznym modelem :diabloti:

Posted

Kilche napisał(a):
Fajnie wiedzieć, że takie zdjęcia wychodzą z Sony, bo od niedawna też posiadam (wprawdzie 290), ale do takiego efektu mi jeszcze dużo brakuje :lol:
No, i Dżaki nie jest zbyt wdzięcznym modelem :diabloti:

Wszystko zalezy od ustawien aparatu , podejrzewam ze 290 i 350 robi takie same zdjęcia :cool3:
Przyjdzie wiosna to i Dzaki nabierze ochoty na pozowanie :evil_lol: