Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='magdabroy']bo stare baby uważają, ze w niedzielę i święta się nie pierze :roll: A jak ktoś pracuje 6 dni w tygodniu, to kiedy ma prać?![/QUOTE] powinnam spłonąć na stosie w takim razie:diabloti: je*łam stertę ciuchów z rana i wszystkie zostały wyprane dzisiaj Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='marta.k9080']powinnam spłonąć na stosie w takim razie:diabloti: je*łam stertę ciuchów z rana i wszystkie zostały wyprane dzisiaj[/QUOTE] ale Wy sie z teo smiejecie a ja rozmyslam :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='dOgLoV']ale Wy sie z teo smiejecie a ja rozmyslam :eviltong:[/QUOTE] To nie rozmyślaj, bo szkoda na to czasu ;) Quote
Naklejka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Ej no... moi rodzice tak samo w niedziele i święta nic nie robią, a jak robią, to tak, by nikt nie widział :evil_lol: A mnie to śmieszy bardzo :lol: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='Naklejka']Ej no... moi rodzice tak samo w niedziele i święta nic nie robią, a jak robią, to tak, by nikt nie widział :evil_lol: A mnie to śmieszy bardzo :lol:[/QUOTE] ale tu nie chodzilo o to zeby nikt nie widział tylko zabobony jakies smieszne .... Quote
Naklejka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='dOgLoV']ale tu nie chodzilo o to zeby nikt nie widział tylko zabobony jakies smieszne ....[/QUOTE] Zabobony mają większy sens, niż : bo co sąsiedzi powiedzą :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='Naklejka']Zabobony mają większy sens, niż : bo co sąsiedzi powiedzą :evil_lol:[/QUOTE] dlatego sie tym przejelam ;) Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Co tu tak cicho od wczoraj?[/QUOTE] Chyba juz nikomu sie nie chce mnie odwiedzać :-( Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja Cię odwiedziłam :p[/QUOTE] teraz juz tak :lol: [quote name='Angi']ja jestem :p[/QUOTE] ale milczysz :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 jak nikt nic nie piszę to i milczę :p Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 na nk zadedykowałam wam zdjęcie :lol: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']na nk zadedykowałam wam zdjęcie :lol:[/QUOTE] Wiem, widziałam rano ;) Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Wiem, widziałam rano ;)[/QUOTE] coś tu w ogóle ostatnio nic sie nie dzieje :roll: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Jesienna deprecha na dogo się szerzy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ja dziś na bank coś sobie walnę, jak młody pójdzie spać :grins: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja dziś na bank coś sobie walnę, jak młody pójdzie spać :grins:[/QUOTE] Ja mam tylko redsika żurawinke :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']a ja se chyba drinka zrobię ;)[/QUOTE] drinków za bardzo nie lubię ;) Quote
Recommended Posts