Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Że ja wcześniej do Was nie zajrzałam. Cudne te Twoje psiaki. I Ty z nimi wytrzymujesz w mieszkaniu w bloku czy na jakiejś wsiurze mieszkasz? :D (wybacz, że pytam, ale nie chciało mi się czytać całego teamtu, a jestem ciekawa :))

Posted

Obama napisał(a):
Hmmm myślę,że nie warto się zrażać jednym niedouczonym trenerem,szczególnie,że ryzykujesz życiem psa...i pewnie swoim ! (nerwy mogą wykończyć).:)
Nie jestem szkoleniowcem więc nie pomogę,natomiast wiem,że polecają haltery czy inne urządzenia. Dalekie są one od pozywtynych metod,ale te naprawdę nie zawsze są w stanie pomóc.

A zdjęcia zwierząt-PIĘKNE.

Oj tak , nerwy są straszne wiem cos o tym :-(

sator_k_ napisał(a):
Że ja wcześniej do Was nie zajrzałam. Cudne te Twoje psiaki. I Ty z nimi wytrzymujesz w mieszkaniu w bloku czy na jakiejś wsiurze mieszkasz? :D (wybacz, że pytam, ale nie chciało mi się czytać całego teamtu, a jestem ciekawa :))

Witamy :multi:

Tak mieszkam w bloku ale u siebie mam tylko Nerona (Onka) , Qwendi ( Mastifka) jest mojego Tż-ta ( ktory tez mieszka w bloku ) oba psy traktuje jak swoje bo przeciez ja i mój Tż to jedność więc nie ma sensu im zakladac 2 różnych wątków ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):

Tak mieszkam w bloku ale u siebie mam tylko Nerona (Onka) , Qwendi ( Mastifka) jest mojego Tż-ta ( ktory tez mieszka w bloku ) oba psy traktuje jak swoje bo przeciez ja i mój Tż to jedność więc nie ma sensu im zakladac 2 różnych wątków ;)

Rozumiem, rozumiem. Zastanawiałam się tylko jak Ty z tymi dwoma potworami (głównie chodzi mi o ich gabaryty) wytrzymujesz w jednym mieszkanku :evil_lol:.
Czekam na nowe zdjęcia tym razem psiaków:eviltong: (choć sesja z zoo też mi się bardzo podoba :))

Posted

olekg89 napisał(a):
Santor-ja mam trzy psy w kawalerce w tym dwa prawie ON xD

Sator jak coś ;)
No to trzeba chyba powiadomić jakiś obrońców praw zwierząt, że maltretujesz psy :D

Posted

Dzisiaj Qwendzia zasłuzyła na dużąąąąąąąąąąąą kość
:lol:
Wystawa w Legnicy :

Sędzia : Sergio Gual

Qwendi Gampo Nan Sakya : ocena doskonała , złoto CWC
:multi:

Posted

...................................................

na kolejną część zdjec zapraszam jutro :lol:

ps. bez urazy ale Czeskie sedziny to .....................:evil_lol:

Posted

fajne pieski i fajne foto;-) tez trzymam owczarka w bloku i jestem tego samego zdania co Ty pisales na poczatku swojego bloku;-))

pozdrawiam i zapraszam do mojej galerii!!!