łamAga Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: "Dzidziuś" śpi? Taaaak , zbiera siły na noc żeby mnie powkurzać :P Quote
Aleksa. Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Ona go w ogóle nie niańczy :D siedzi na necie zamiast tulić! Quote
łamAga Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Ona go w ogóle nie niańczy :D siedzi na necie zamiast tulić! A po co mam go tu tulić jak śpi :P chrapie jak nie wiem :P Quote
łamAga Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ale ja mam na myśli sukę, a nie Fabiana :D Wiem :D ja też :P do Fabiana w nocy nie muszę wstawać a do suki chyba 5 razy wstawałam zeby isc z nia siku :P Quote
*Magda* Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Chciałaś? To teraz cierp :P Mi tam Ciebie nie szkoda :* Pamiętam jak Torę wzięłam w wieku 8 tygodni, to miałam budzik ustawiony co 2h, żeby z nią wyjść, a nie sprzątać po nocach :D I co 2-3 dni wydłużałam czas pobudki ;) Quote
łamAga Posted March 27, 2017 Author Posted March 27, 2017 Ja wstaje jak mloda zaczyna piszczeć , dzisiaj w nocy nie nasikała ani razu w domu za to w dzien juz chyba 3 razy .... za to Qwensi w nocy przeszla samą siebie , na bramce powiesilam taki sliczny wlochaty dywanik na ktory Alta nasikała , w nocy Qwendi sie dobija zeby ją wpuscić do domu , otwieram drzwi a moim oczom ukazuje sie dywanik .... a raczej to co z niego zostalo , calutki w strzępach .... Ola juz poinformowalam Sebka ze bedziemy sie wymieniac , dzisiaj On spal z mlodym w jednym pokoju ja z psem w drugim a dzisiaj bedzie na odwrot , w koncu ja jemu też przy Qwendi pomagam .... Quote
Aleksa. Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Weź tego młodego ogarnij :D niech śpi już sam, a wy się za kolejne weźcie :D Quote
*Magda* Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 13 minut temu, Aleksa. napisał: Weź tego młodego ogarnij :D niech śpi już sam, a wy się za kolejne weźcie :D Obawiam się, że Aga nie weźmie się ani za pierwsze, ani za drugie :D Quote
Aleksa. Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Co ta Aga... :D ja jakbym miała jak xd to dwójka na pewno byłaby! Quote
*Magda* Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Aga słabo się stara, żeby zmienić tę sytuację ;) A w zasadzie w ogóle się nie stara :D Quote
*Magda* Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Bo ona zamiast dziecko wygnać spać, to mu bajki włącza :D Quote
Aleksa. Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Bo ona zamiast dziecko wygnać spać, to mu bajki włącza :D to niech włącza..i siada do nas..po co z nim ogląda ? :D Quote
łamAga Posted March 27, 2017 Author Posted March 27, 2017 Na dzień dzisiejszy wymiekam przy jednym dziecku i jednym szczeniaku :P Jakas masakra :P mlody sie poprzestawial po zmianie czasu i wlasnie zasnął , a to nie ja mu bajki wlączam tylko tatuś ! jak tak dalej pojdzie to w urlopie w ogole nie bede miala czasu na dogo :P Quote
łamAga Posted March 27, 2017 Author Posted March 27, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Ooooooooo, przyszła nasza zguba :P A Wy jeszcze nie spicie ? :P ja już myślalam ze moje dziecko w ogole dzisiaj spac nie pojdzie :P Quote
*Magda* Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Ja zaraz znikam :P Oglądam "Drugą szansę" ;) Quote
łamAga Posted March 27, 2017 Author Posted March 27, 2017 A ja pewnie znikne na spacer jak sie mloda obudzi :D mamy problem z jej imieniem hahahaha Altamira za długie więc mówimy Alta a mlody sie upiera że to jest Tamira :D Quote
*Magda* Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Tamira ładnie :) I bardzo ładnie Fabian to wymawia :) Poza tym, pisałam Ci, że to jest Fabiana pies, więc on powinien decydować ;) Quote
*Magda* Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Niech jest Tamira, a Wy możecie mówić Tami ;) Quote
łamAga Posted March 27, 2017 Author Posted March 27, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Niech jest Tamira, a Wy możecie mówić Tami ;) Tami też ładnie ;) Ona na razie i tak nie reaguje w ogóle na imię ;) 1 Quote
Recommended Posts