patrykl37 Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Też chciałbym mieć takiego psa. Miałeś dobry pomysł. Poczochraj go trochę ode mnie.:-) Quote
łamAga Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Też chciałbym mieć takiego psa. Miałeś dobry pomysł. Poczochraj go trochę ode mnie. :smile: Takiego ale ktorego ? ;) i jaki pomysł MIAŁAM :D Quote
łamAga Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Magda i Monika chicały zdjęcia ale ja im dam filmik :P https://www.youtube.com/watch?v=xMtBioKGAbc&feature=youtu.be Quote
*Monia* Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Już na fb podejrzałam, bo w robocie sobie zrobiłam przerwę :P. Ten brak koordynacji ruchów u niemowlaków <3 Quote
*Monia* Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 akceptację zaproszenia :P ewentualnie na kilka zdrowych ciastek dzieciowo-psich :D Quote
łamAga Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 fotki też mam ale chyba mi sie nie chce pomniejszać :P Sebek ale się napalił na tą wystawe w NDM hehe dzisiaj mu mówie że chyba jednak się nie zdecyduje jechac na tą wystawę bo już pomijając fakt karmienia i przewijania na samej wystawie to jednak zbyt dlugo się tam jedzie na co Sebek powiedział " no ale nie przesadzaj wcale nie jest tak daleko , masz jeszcze prawie miesiąc do namysłu nie skreślaj tej wystawy już dzisiaj " buhahahahaha Dzisiaj bylam u mamy na kawie i Paulina moja bratowa taka byla zła na brata i mi tam opowiada , wywiązała sie rozmowa że faceci to nie potrafia sie skoncentrować na kilku zadaniach na raz itd a moja bratowa w pewnym momencie mówi " Qurwa że ja się nie urodziłam lesbą " hahahaha moja mama mało nie pekla ze smiechu hahahaha W ogóle mama uszyła wnuczkowi piękne poduszki pod głowę kostki i kosteczkę do zabawy :D taką poduszke Paulina kupiła za 50 zł :D własnie zaoszczedziłam 100 zł :D Quote
łamAga Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 a to musze zgrać bo mam na komórce i nawet nie wiem jak wyszły ;) Quote
*Magda* Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Dobry wieczór :) Wcinanie bananka :loveu: I dobranoc :P Quote
łamAga Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Nie całkiem ma rację bo mały jeszcze będzie malutki na takie długie wyprawy :P Hej Madziu ;) a tu kosteczki , ale na zdjęciach nie widać jak wyglądają na prawde ;) Quote
łamAga Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Ale fajne :) Hejka :) dzięki w imieniu mamy ;) hejka ;) kurde wstawiłam psom jedzenie na gaz a pozniej poszłam poszaleć z dzieckiem hahahaha no więc ..... smierdzi jak cholera w całym domu spalonym ryżem :D Quote
łamAga Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Coś cicho ostatnio na dogo to dodam zdjęcia "jedzenie bananka " ;) cdn ..... Quote
Aleksa. Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Pięknie wcina :D decyzja w sparwie wystawy podjęta ? :D Quote
marta1624 Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Świetny <3 A psy biedne, bez jedzenia zostały :p Quote
łamAga Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Ola jeszcze nie podjelismy decyzji :/ dzisiaj jeszcze jak sobie tak spacerowałam to mnie olśniło że wózek bysmy musieli brać i tym wózkiem się po wystawie wozić :/ troche chyba trudno by było miedzy ringami smigać takim dużym wózkiem .... Marta psy nie ucierpialy dostały nowe żarcie gorzej z zapachami w domu :D Dzisiaj wyczesywała Nerona , matko jak z niego leci , całą reklamówę wyczesałam i tak pewnie z dwa tygodnie dzien w dzien bede musiała czesac zeby wszystko wyszło , Qwendi tez juz zaczyna zrzucać futro .... Quote
łamAga Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 No to może dodam kolejne fotki ;) cdn ..... Quote
Recommended Posts