łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 marta1624 napisał(a):Nie no wodę ugotuję, jajka, jajecznicę, tosty, kanapki, zupę dla psów, ziemniaki, parówki, odgrzeję obiad. I tyle ;) no to podobnie do mnie :eviltong: Panna Cotta napisał(a):Pjona :D Ja moge i sprzatac, i gotowac ( znaczy jak mam natchnienie to nie trzeba mnie namawiac, bo gotowac uwielbiam ), i cos naprawić/pomalowac/zedrzec tapete/umyć auto, i nawet bym w ogródku pogrzebala, jakby mi TŻ rozkopał coś na grzadki- ale mi się nie chce często :D Dobrze, że mój TŻ i posprzata i ugotuje i zakupy zrobi :loveu: oooo widzisz , trafiłas na idealnego tz-ta ;) Quote
marta1624 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ja też leniwa jestem, a tu robota prawie codziennie :placz: Quote
Naklejka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Czy ja wiem czy to normalne.... Rówieśniczki od kuchni z dala się trzymają, w klasie (25dziewczyn!) nie miałam za bardzo z kim pogadać o gotowaniu, może jakieś 2-3 osoby się znalazły :eviltong: A jak przyniosłam do szkoły ciasto, muffiny to było zdzwiko, że ja TAKIE rzeczy umiem upiec :lol: Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 marta1624 napisał(a):Ja też leniwa jestem, a tu robota prawie codziennie :placz: chciała bym tak ;) Naklejka napisał(a):Czy ja wiem czy to normalne.... Rówieśniczki od kuchni z dala się trzymają, w klasie (25dziewczyn!) nie miałam za bardzo z kim pogadać o gotowaniu, może jakieś 2-3 osoby się znalazły :eviltong: A jak przyniosłam do szkoły ciasto, muffiny to było zdzwiko, że ja TAKIE rzeczy umiem upiec :lol: Ale to Ci nie zginie , a nawet sie przyda :eviltong: Quote
Naklejka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Przez żołądek do serca? HA HA HA! Ja lubię sobie smacznie zjeść, no a że się wzięłam za gotowanie i pieczenie (o bosze, kocham ciasta :D ) to dupa mi urosła :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 dokładnie :eviltong: jakos nie potrafie sobie Ciebie wyobrazić z "urośniętą dupą " na pewno przesadzasz ;) Quote
Naklejka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Póki co nie działa to :P Ale w sumie... dobrze mi tak jak jest :evil_lol: Ej no, 10kg więcej dla mnie to dużo, może inni tego nie widzą, bo byłam strasznie chuda wcześniej, ale ja to widzę ;) W ciuchy się mieszczę jeszcze, w sumie łatwiej mi teraz coś kupić, bo nie muszę szukać XS-ek :diabloti: Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Naklejka napisał(a):Póki co nie działa to :P Ale w sumie... dobrze mi tak jak jest :evil_lol: Ej no, 10kg więcej dla mnie to dużo, może inni tego nie widzą, bo byłam strasznie chuda wcześniej, ale ja to widzę ;) W ciuchy się mieszczę jeszcze, w sumie łatwiej mi teraz coś kupić, bo nie muszę szukać XS-ek :diabloti: ueee no to jak w ciuchy sie mieścisz to chyba nie mogłaś przytyć 10 kg :eviltong: poza tym wysoka jestes wiec musiała bys z 30 kg przytyc żeby było coś widać ;) Quote
Naklejka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Te kilogramy się rozeszły jakoś :P Tylko w jedne gacie się nie mieszczę, bo resztę miałam i tak luźną, więc teraz są idealne :D Ja wysoka? haha 160cm to naprawdę dużo :eviltong: Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Naklejka napisał(a):Te kilogramy się rozeszły jakoś :P Tylko w jedne gacie się nie mieszczę, bo resztę miałam i tak luźną, więc teraz są idealne :D Ja wysoka? haha 160cm to naprawdę dużo :eviltong: to nawet masz plusy tego przytycia :evil_lol: No wiesz ja mam 153 to dla mnie jesteś wysoka , a do tego chuda jesteś to dopiero wydajesz się wyższa :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='Panna Cotta']Ja właśnie próbuje sobie obiad odgrzac, ale jak tylko wejde do kuchni to mała w ryk... a nie bede wyrodna matką :roll: Jak chcesz bywać na dogo, to i tak będziesz wyrodną matką :evil_lol: Aga, to jak ja mam 170cm, to jaka ja przy Tobie jestem? :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Tak, tak, taki był plan, ale 5kg nie 10 :diabloti: Ja zawsze mam wrażenie, że jestem niska, bo znajomych mam w większości wyższych i często dziwnie się przez to czuję, jak muszę łeb zadzierać do góry, by na kogoś spojrzeć :lol: Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 magdabroy napisał(a): Aga, to jak ja mam 170cm, to jaka ja przy Tobie jestem? :diabloti: też wysoka :eviltong: ale przy Anecie nie stałam tak blisko jak przy Tobie a z pewnej odlełości wydawała się pewnie jeszcze wyższa niż jest ;) Quote
Naklejka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 dOgLoV napisał(a):też wysoka :eviltong: ale przy Anecie nie stałam tak blisko jak przy Tobie a z pewnej odlełości wydawała się pewnie jeszcze wyższa niż jest ;) buty chyba miałam wyzsze, dodały mi może z 5cm :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='dOgLoV']też wysoka :eviltong: ale przy Anecie nie stałam tak blisko jak przy Tobie a z pewnej odlełości wydawała się pewnie jeszcze wyższa niż jest ;) Czuję się wyróżniona :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Naklejka napisał(a):buty chyba miałam wyzsze, dodały mi może z 5cm :eviltong: możliwe :eviltong: magdabroy napisał(a):Czuję się wyróżniona :evil_lol: no ba ! :diabloti: Quote
marta1624 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ja mam 167 cm i z tego co po okolicy widzę to zaliczam się do niskich ;) Quote
Guest wolfheart Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 ja już pisałam ,że mam 173cm i czuję się wysoka:evil_lol: Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 marta1624 napisał(a):Ja mam 167 cm i z tego co po okolicy widzę to zaliczam się do niskich ;) marta.k9080 napisał(a):ja już pisałam ,że mam 173cm i czuję się wysoka:evil_lol: jak dla mnie to obie jesteście wysokie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 no ja wyższa już być bym nie chciała:evil_lol: dobrze ,ze nie lubię szpilek,bo nie nosiłabym ich przy moim wzroście Quote
marta1624 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ja też szpilek nie lubię. Właściwie to tylko adidasy :loveu: Jak pojechałam kupić buty na wesele to wróciłam z adidaskami :D Quote
Ty$ka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Eee tam, ja też jestem mała, ale to pewnie dlatego, że wychowywałam się od zawsze w domu na górce :p A tak poważnie - wcale nie chciałabym być wyższa, dobrze jest jak jest :D Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 ja przez tyle lat też juz sie do swojego wzrostu przyzwyczaiłam :eviltong: Quote
vege* Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ja mam 166 cm i powiem szczerze, że uwielbiam swój wzrost, jest taki akurat :) Jak okazja tego wymaga to bez krępacji mogę założyć szpilki i nie wyglądam jak żyrafa :) Moi znajomi są raczej w takich przedziałach 160-170 cm ;) Quote
Recommended Posts