Ty$ka Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Jaką fajną figurkę macie na półce. Wygląda jak żywa :siara: Quote
łamAga Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='Ty$ka']Jaką fajną figurkę macie na półce. Wygląda jak żywa :siara:[/QUOTE] Oj tam , gdzie tam , jaka żywa, to wypchane futro jest :eviltong: [quote name='marta.k9080']ONki:loveu:[/QUOTE] Ten był super , taki klaczol ale normalnie energia go rozpierała na maxa :shake: [quote name='magdabroy']Pepsik :loveu: A Ibri gdzie? ONki :loveu:[/QUOTE] Ibri nas nie lubi bo wzielismy ja do weta i sie gdzies ukrywa hehe Quote
łamAga Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='Angi']tak, mrozi się w zamrażarce :p[/QUOTE] tak myslałam , teraz masz miecha dla reszty ferajny na jakiś rok :lol: Quote
Mała Nika Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Hejka witamy sie :) Kocie dziewczyny i Nerona pamiętam jeszcze z pewnego kociego forum ;) I nic się nie zmieniło- nadal zachwycająca trójeczka:loveu: A z Qwendi bardzo urzekająca dama :) Gratuluję udanej wystawy:multi: PS. Generalnie mamy podobny zestaw futrzaków ;) Z tym że moja sunia w typie ONa biega juz za TM [*] Quote
agaga21 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC_0059_zpsf5efeac3.jpg powinnaś powiedzieć, że to ozdoba Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI ;) Quote
łamAga Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='Mała Nika']Hejka witamy sie :) Kocie dziewczyny i Nerona pamiętam jeszcze z pewnego kociego forum ;) I nic się nie zmieniło- nadal zachwycająca trójeczka:loveu: A z Qwendi bardzo urzekająca dama :) Gratuluję udanej wystawy:multi: PS. Generalnie mamy podobny zestaw futrzaków ;) Z tym że moja sunia w typie ONa biega juz za TM Hejka ;) Witamy bardzo w naszych skromnych progach :loveu: na kocim forum to nas bardzoooooo dawno nie bylo :oops: jakoś tak wyszło :oops: dziekujemy :loveu: Bardzo mi przykro że Onka juz z wami nie ma :roll: ale tybuś jak widze jest :loveu: zaraz biegne zobaczyć te wasze cuda :loveu: [quote name='agaga21']http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC_0059_zpsf5efeac3.jpg powinnaś powiedzieć, że to ozdoba Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI ;) Oj tak , ta to sie umie ustawić :loveu: za to Ibri jest niedobra , nie dała sobie dzisiaj zaaplikowac maści na odklaczanie i podrapała panią wet , nawarczała na nia i nafukała , musiała miec podane w domu dopiero jak sie uspokoiła :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 ONki :loveu: Ale figurkę masz ładną, chyba sobie taką kupię :lol: Quote
łamAga Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='marta1624']ONki :loveu: Ale figurkę masz ładną, chyba sobie taką kupię :lol:[/QUOTE] polecam , bardzo ładnie spiewa , zwlaszcza jak coś chce a nikt jej tego dać nie chce :eviltong: onojętnie o której porze dnia i nocy :eviltong: Quote
marta1624 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='dOgLoV']polecam , bardzo ładnie spiewa , zwlaszcza jak coś chce a nikt jej tego dać nie chce :eviltong: onojętnie o której porze dnia i nocy :eviltong:[/QUOTE] A na noc nie można wyłączyć? :evil_lol: Quote
vege* Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='marta1624']A na noc nie można wyłączyć? :evil_lol:[/QUOTE] zakneblować można :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='vege*']zakneblować można :evil_lol:[/QUOTE] Dobry pomysł. Kupuję :evil_lol: Quote
vege* Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Po co pieniądze wydawać, złap gdzieś żywego i sobie wypchaj :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='vege*']Po co pieniądze wydawać, złap gdzieś żywego i sobie wypchaj :evil_lol:[/QUOTE] W okolicy niestety nie ma ani jednego :roll: Chyba że pojadę gdzieś i poszukam :lol: Quote
vege* Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Na cmentarzu nie ma? U mnie biega tam ich od groma:evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Nie ma nic :niewiem: Jak byłam jeszcze dzieckiem to wychowywałam małe kociaki z kotki wyrzuconej na blokach, teraz od kilku lat znam 3 koty, ale mieszkają w mieszkaniu i są niewychodzące ;) Quote
marta1624 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 No nic muszę wydać kasę i kupić :eviltong: Poświęcę się :lol: Quote
łamAga Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 (edited) [quote name='marta1624']A na noc nie można wyłączyć? :evil_lol:[/QUOTE] Nie mozna :shake: jak czegoś chce to nie ma zmiłuj :shake: [quote name='vege*']zakneblować można :evil_lol:[/QUOTE] dała by sobie i z tym rade :eviltong: Taki przykład , koty mają na drapaku swoją miske z wodą , u nas w pokoju jest miska z wodą dla Nerona jak by mu sie pić chciało bo on cała noc spi z nami , Qwendi spi na dworze a tam ma całe wiadro wody , więc koty ze swojej miski wody nie ruszą ale do miski nerona podchodza non stop , najpierw zamiataka łapkami w koło miski a pozniej pija , Ibri podejdzie napije sie i jest luzik a Pepsi nie , jak woda stoi od rana a ona przyjdzie wieczorem to usiadzie kolo tej miski i miauczy w niebogłosy , miska moze być pełna wody ale tak długo bedzie jeczec i to bardzoooo głosno aż ktoś nie podejdzie i nie naleje jej świeżej wody :splat: Edited May 12, 2014 by dOgLoV Quote
vege* Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='dOgLoV'] Taki przykład , koty mają na drapaku swoją miske z wodą , u nas w pokoju jest miska z wodą dla Nerona jak by mu sie pić chciało bo on cała noc spi z nami , Qwendi spi na dworze a tam ma całe wiadro wody , więc koty ze swojej miski wody nie ruszą ale do miski nerona podchodza non stop , najpierw zamiataka łapkami w koło miski a pozniej pija , Ibri podejdzie napije sie i jest luzik a Pepsi nie , jak woda stoi od rana a ona przyjdzie wieczorem to usiadzie kolo tej miski i miauczy w niebogłosy , miska moze być pełna wody ale tak długo bedzie jeczec i to bardzoooo głosno aż ktoś nie podejdzie i nie naleje jej świerzej wody :splat: Aga...:evil_lol: Quote
Recommended Posts