łamAga Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 M&S napisał(a):Cześć brytany:) Cześć :lol: understandme napisał(a):Teraz dopiero zwróciłam uwagę na wielkośc Qwendi, ile ona ma w kłebie, wiesz moze? ;) Tak około 71 cm ;) Quote
M&S Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 dOgLoV napisał(a): Tak około 71 cm ;) Jaka drobinka:) Quote
Kawalier Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Witam. Najlepsze - (i znowu) są emocje i akcja. Pozdrawiam i zapraszam do mnie. Quote
łamAga Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Przypomniało mi sie że mialam wstawic zdjęcia kalendarza jaki dostalam od hodowczyni Ibri :loveu: Quote
łamAga Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 I UWAGA !!!! kocyk i mata doszły :multi: co prawda 23 dni po zamowieniu i dopiero po postraszeniu policja ale wreszcie doszedł :lol: Quote
wiki4 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 http://img231.imageshack.us/img231/6985/dsc00443ni.jpg Pięknee! :loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Kalendarz śliczny :loveu: Czy w miesiącu maj jest Ibri?? Kocyki też fajne ;) Quote
łamAga Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 wiki4 napisał(a):http://img231.imageshack.us/img231/6985/dsc00443ni.jpg Pięknee! :loveu::loveu: kolorek oczu powalający to fakt :loveu: magdabroy napisał(a):Kalendarz śliczny :loveu: Czy w miesiącu maj jest Ibri?? Kocyki też fajne ;) Hmmm trudno powiedziec bo w miocie "I" były z tego co pamietam same rudaski :loveu: a kalendarz jest kociaków z hodowli GreenGrove i dwóch innych , wczesniej pisalam ze to sam miotu "I" bo mi sie coś pomyliło ;) deer_1987 napisał(a):jakie fajne kocyki! kolorek ładny i wykonanie solidne ale i tak przegięcie z czasem wysyłki:roll: Quote
Naklejka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Timani tak długo zwleka z wysyłką? Dziwne.... Raczej dobre opinie czytałam... Moje prosiaczki miały dostać jakieś legowiska do klatki, ale w końcu nie kupiłam, bo za drogo... Quote
łamAga Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Naklejka napisał(a):Timani tak długo zwleka z wysyłką? Dziwne.... Raczej dobre opinie czytałam... Moje prosiaczki miały dostać jakieś legowiska do klatki, ale w końcu nie kupiłam, bo za drogo... sama sie zdziwilam ze osoba ktora ma zarejestrowana firme robi takie coś , kontakt tez nie był fajny bo dopiero jak zagrozilam ze jezeli przesylka nie dotrze do poniedzialku to wystawie negatywa i zglosze ją do spokojnych zakupów :roll: co prawda zamawialam na allegro od osoby prywatnej a nie ze strony firmy ale wszystko jedno :roll: Quote
Kawalier Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Kalendarz i koce eleganckie. Pozdrawiam. Quote
taxelina Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 No to juz wiesz od kogo nie kupowac w przyszlosci :razz: Quote
gops Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 świetnie razem wyglądacie! robi wrażenie :) Quote
kalyna Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ale ładny kalendarz :loveu: no i dobrze, ze w końcu przesyłka doszła, bo fantastyczny ten komplecik jest :) Quote
łamAga Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Kawalier napisał(a):Kalendarz i koce eleganckie. Pozdrawiam. dziekujemy :lol: deer_1987 napisał(a):No to juz wiesz od kogo nie kupowac w przyszlosci :razz: dokladnie , od nich już na 100% nic nie zamówie , dla przykładu w sobote zamówiłam książke na allegro i dzisiaj przyszła , co prawda musze po 18stej isc po nia na poczte bo spalam jak byla listonoszka ( mam nocki) i zostawila awizo , ale jak widac mozna wysłać szybko ;) gops napisał(a):świetnie razem wyglądacie! robi wrażenie :) Dziekujemy bardzo :lol: kalyna napisał(a):ale ładny kalendarz :loveu: no i dobrze, ze w końcu przesyłka doszła, bo fantastyczny ten komplecik jest :) Troszke mały ale fakt bardzo ładny ;) unikatowydiament napisał(a):super kalendarz:) Też mi sie podoba :loveu: Quote
łamAga Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 A tak na marginesie to Neron dzisiaj kończy 5 latek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kalyna Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 dOgLoV napisał(a):A tak na marginesie to Neron dzisiaj kończy 5 latek :loveu::loveu::loveu::loveu: ale się chłop zestarzał :) 100 latek ludzkich życzymy :) Quote
sator_k_ Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 O proszę toż to już poważny Pan Neron! Wszystkiego najlepszego, wielu radosnych i szczęśliwych chwil dla Nerona u boku wspaniałej Pani :) Quote
łamAga Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Talucha napisał(a):Wymiziaj psiaka w dniu urodzin! :D kalyna napisał(a):ale się chłop zestarzał :) 100 latek ludzkich życzymy :) sator_k_ napisał(a):O proszę toż to już poważny Pan Neron! Wszystkiego najlepszego, wielu radosnych i szczęśliwych chwil dla Nerona u boku wspaniałej Pani :) Dziekuje bardzo w imieniu Neronka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts