karenina Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 O, Madja, jak sie cieszę, ze jednak dałaś się skusic :). Mam nadzieje ze warszawska ekipa coś wymysli i Cie do Łodzi dostarcza :) Quote
Ypsylon Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Madja - do Łodzi niedaleko z Warszawy! Koniecznie powinnaś zgłosić małą do klasy szczeniąt, zresztą Urwis też powinien się stawić!;) Quote
agabass Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='madja']Aga czy ewentulanie moglabym sie (ja+ Draka+aparat) z Wami zabrac ?[/quote] jasne zapraszamy nie ma problemu zabierzemy was dziewczyny do Łodzi mamy duży samochód Quote
madja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 w takim razie jedziemy!!! juz merdamy ogonkami z radosci :D :laola: :laola: :laola: dzieki Aga! czy jak z Draka nie wyrobie z papierami to moge ja tak czy inaczej zabrac na taka impreze? wpuszcza mnie z psem ktorego nie bede wystawiac? najwyzej zostanie w wawce a wezme tylko aparat ;[ madja Quote
agabass Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [b]madja[/b] jeżeli nie zdążysz wyrobiźć rodowodu to na metrykę też w szczenikach niunię wystawisz. Zrób ksero metryki koniecznie. Dowiedz się najlepiej w zwiazku, ale tak jak mówię też można zrobić. A Drakę zabierz tak czy tak. No to jedziemy. Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [b]Karenina[/b] - Twoja lalka, to prawdziwa laleczka! Jest super!!! [b]Madja[/b] - cieszę się, że w samochodzie z Agabass znalazło się miejsce dla Ciebie i Draki. Pzdr. Quote
karenina Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Asiaczek, bardzo dziekuje w imieniu mojej Laleczki :oops: Jestem z niej bardzo dumna, jak na swoje 5 mcy to jest dzielna i ogólnie super fajna dziewczynka :) Quote
madja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 a jak ja sie ciesze! :D madja [url]http://www.butik.pl/a056?l=pl[/url] Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='karenina']Asiaczek, bardzo dziekuje w imieniu mojej Laleczki :oops: Jestem z niej bardzo dumna, jak na swoje 5 mcy to jest dzielna i ogólnie super fajna dziewczynka :)[/quote] Ja już nogami przebieram, żeby zobaczyć Rude na Klubówce! Ale casu nie przyspieszysz... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='madja']a jak ja sie ciesze! :D madja [url]http://www.butik.pl/a056?l=pl[/url][/quote] Widzisz, jak dobrze, żeśmy się spotkały pod sklepem? W innej sytuacji to byś się w niedzielę w domu nudziła, a tak masz już zaplanowana niedzielę 18.09.2005 r. I podejrzewam, że to nie koniec takich planów, co? Pzdr. Quote
Ypsylon Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Karenina - już nie mogę się doczekać zobaczyć Twoje dwie rude piękności!!! mam nadzieję, że oba uszatki zgłaszasz??? Madja - cieszę się, że zobaczę "swoją wnusię":) to w końcu kto i jakie baski zgłosił na Klubową??? Quote
karenina Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ypsylon, tak oba Rudziaki zgłosone :). A w Raciborzu widziałam THAROSA :) Quote
Ypsylon Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 ogromnie się cieszę, że oba rudziaki zobaczę na żywo:) jakiego Tharosa? masz na myśli psa faraona? on chyba jest jakoś po Ypsylonach...;) Quote
karenina Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 A dokładnie, pana faraona Tharosa, jest po Ypsylonie, Quazis Sharq Ypsylon to tatus :) Quote
Ypsylon Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 no tak przypuszczałam, że to ten Tharos, czyli mój wnusio;) Quote
madja Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 wyglada na to ze i Urwis i Draka beda w Lodzi :] madja Quote
Ypsylon Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Madja - ogromnie się cieszę że je zobaczę na żywo!!! Mam nadzieję, że zgłosiliście je do klasy szczeniąt? czy tylko towarzysko przyjadą? Quote
madja Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 mamy tylko 2 tyg zeby sie wszystkiego nauczyc ;[ zaczynamy od zera nie wiem jak to bedzie... madja Quote
tunio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 A ja wrescie poznalam na zywo rude diableta 8) Ale i tak powalil mnie Nando,ktory bezpruderyjnie podrywal "starszego brata" rudasow [img]http://manu.dogomania.pl/emot/hahaha.gif[/img] Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Carragan, dawno Cię nie było na ozdobnych. Wreszcie tu Cię znalazłam. Kiedy znów nas odwiedzisz. Tylko Matrix pozostaje nam wierny i codziennie nas odwiedza. Pozdrawiam Cię :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :scream_3: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='madja']mamy tylko 2 tyg zeby sie wszystkiego nauczyc ;[ zaczynamy od zera nie wiem jak to bedzie... madja[/quote] Będzie dobrze! Sama dzisiaj widziałaś, że sprawa idzie ku dobremu; nie składaj broni. Ja bym nie popuściła! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Wespól w zespół 2 małe baski-rudaski zostaną zaprezentowane w kl. szczeniąt w Łodzi! Pzdr. Quote
Ypsylon Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 super:) bardzo się cieszę że dwa maluchy się zaprezentują:) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Po dzisiejszej lekcji można śmiało powiedzieć - będzie dobrze! Pzdr. Quote
Recommended Posts