Asiaczek Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 No wiem, wiem i dlatego nie poganiam ani nie nalegam. Pzdr. Quote
sh_maniak Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 :o :o dopiero odkryłam ten topic :o :o jakie cuda :angel: :angel: :iloveyou: i w Polsce :angel: :angel: jak miło, ze mam 5 gr i napewno je gdzies zobaczę :angel: :angel: Quote
karenina Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Tak, bedziemy na klubowej :) .. Piotrek stwierdził, ze nie mozemy tego wydarzenia przepuscic :) Quote
Basenji Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 To ja czekam na fotki z klubówki. Zdrówko Quote
agabass Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 a co [b]Basenji[/b] nie pojawisz się na klubówce? Quote
sh_maniak Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ja miałam jechać na klub, a teraz może tak będzie, że pojada tylko moje psy, a ja będę musiała zostać ... zobaczymy Quote
Asiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='agabass']a co [b]Basenji[/b] nie pojawisz się na klubówce?[/quote] W tym czasie [b]Basenji[/b] będzie miał inne, ciekawsze zajęcia w innych podgrupach. Wielka szkoda. :( pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='sh_maniak']Ja miałam jechać na klub, a teraz może tak będzie, że pojada tylko moje psy, a ja będę musiała zostać ... zobaczymy[/quote] Dlaczego? Co się stało? a poza tym, czy Twoje psiaki wystawią się bez Ciebie? Pzdr. Quote
sh_maniak Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Zdecydowalismy, że pojedzie tylko jeden psiak i bez problemu sie wystawi :wink: Quote
Basenji Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Raz, że nie mam po co jechać na klubówkę. Piesiak ma wszystko co chciałem dla niego. Po Sopockim występie tym bardziej odpada. Jest daleko, szkoda kasy. :-? Na a poza tym, będę w tym czasie w Szwecji. :D Zdrówko Quote
agabass Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Fajnie Ci do Szwecji lecisz super, a czy piesiak też będzie wam towarzyszył? Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Basenji']Raz, że nie mam po co jechać na klubówkę. Piesiak ma wszystko co chciałem dla niego. Po Sopockim występie tym bardziej odpada. Jest daleko, szkoda kasy. :-? Na a poza tym, będę w tym czasie w Szwecji. :D Zdrówko[/quote] Fakt. Zwycięzcę Klubu już masz!!! A może w przyszłym roku zawitasz na klubówkę? Będzie w Legionowie. Pzdr. Quote
karenina Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Asiaczek, potwierdzam ze Rudasy zostały zgłoszone. :) Kiedy dokładniej bedzie w 2006 ta klubowa w legionowie? Quote
Asiaczek Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='karenina']Asiaczek, potwierdzam ze Rudasy zostały zgłoszone. :) Kiedy dokładniej bedzie w 2006 ta klubowa w legionowie?[/quote] Bardzo się z tego powodu cieszę! Juz teraz mogę Ci powiedzieć, że będziesz mile zaskoczona. Więcej nie powiem. Dokładnie nie wiem, kiedy będzie. Albo na poczatku roku (luty) albo we wrześniu. Jak tylko się czegoś dowiem - dam znać. Pzdr. Quote
karenina Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Asiaczek']Bardzo się z tego powodu cieszę! Juz teraz mogę Ci powiedzieć, że będziesz mile zaskoczona. Więcej nie powiem. Pzdr.[/quote] A nie mów, i ja nie bedę pytac. Lubimy wszyscy niespodzianki 8) Ja się zresztą i bez zaskoczen bardzo ciesze.. Doczekac sie nie moge.. Quote
Asiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Oj, wytrzymasz, wytrzymasz. Nie masz innego wyjścia. Ja też już teraz się cieszę, że poznam Ciebie i Twoje rudaski! Nie obiecuję zdjęć, choć przydałyby się, prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Oby tylko czas pozwolił na zrobienie zdjęć! Ja będę miała do wystawienia 4 moje baski + wszystkie konkurencje hodowlane. Ciężko to będzie zorganizować. Do tego będą 2 psiaki z mojej hodowli + Natalia + być może Barbara z Węgier. To wszystko może być trudne do ogarnięcia na Klubówce. Ale na pewno będziemy próbować!!! A może dobry duszek zrobi tak, że będziemy na jednym ringu? OBY!!! Pzdr. Quote
agabass Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 [b]Asiaczku[/b] jak nie ty to może ja albo Marcin porobimy foty to się jeszcze okarze. Trochę ich będzie napewno. NA klubówkę jedziemy razem ja i Marcin więc będą pomocne ręce. Pozdrawiam Quote
karenina Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 My tez bedzie mu we dwojke, i Piotrek bedzie na pewno robił zdjecia..Zawsze na wystawach robi , przynajmniej ten ring gdzie my jestesmy. Quote
Asiaczek Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 O, dziewczyny, lejecie miód na moje serce!!! :wink: Juz teraz wielkie dzięki za ofertę zdjęciową. Mam nadzieję, że tak silna grupa zdjęciowa da radę!!! My, dziewczyny, zajmiemy się wystawieniem psiaków, a męskie, silne ręce będą robiły przepiękne zdjęcia. Dobry podział, co? Pzdr. Quote
karenina Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 A tak moja lalunia wyglą na ringu ( racibórz, lekcja wystawiania :roll: ) [img]http://republika.pl/nando/kerttu.jpg[/img] [img]http://republika.pl/nando/kerttu1.jpg[/img] Quote
madja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Aga czy ewentulanie moglabym sie (ja+ Draka+aparat) z Wami zabrac ? Quote
Recommended Posts