Ada-jeje Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Nie mam kontaktu z ta pania, zadzwonila do mnie a pozniej do missieek ktora poprosila ja o fotki, po czym jeszcze raz zadzwonila i powiedziala mi ze juz corka leci robic fotki i przesle do missieek. Quote
2010 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 MOŻE JESZCZE ZADZWONI JAK PSIAKA ZOBACZY? aLE MA GO złapać? Quote
Ada-jeje Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Chyba ma taka mozliwosc, bo go dokarmia jak ludzie nie widza. Quote
2010 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 A nie możesz do niej zadzwonić aby psiaka zlapala? Możemy i na niego pieniązki zbierać ( np.bazarki) na hotelik Nic nie wiadomo o nowym Onku zOlkusza u wiosny? Z mojego bazarku mamy ok.380 zl a Bossa już nie ma .. Quote
Ada-jeje Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ick nie moge do niej zadzwonic bo mi kobieta nie zostawila nr. tel.:shake: Quote
missieek Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 ja mam numer do tej Pani obiecalam ze poszukam czegokolwiek dla niego jak wysle mi zdjecia jest to pies oswojony, nie trzeba go lapac, podejdzie do osoby ktora go karmi mamy niewiele czasu bo innym na osiedlu przeszkadza jesli macie pomysl gdzie go dac to prosze dzialac ja wziasc do siebie nie moge bo to samiec w miare mozliwosci czasowych moge pomoc w transporcie Quote
2010 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A co z Czarodziejką? Może do Megii, tylko to jest koło W-wy ? Na moim bazarku jesr ok.400 zł . Quote
Ada-jeje Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Marta oddzwoni mi czy bedzie go mogla zabrac do siebie, to wszystko co moge dla tego psa zrobic. Quote
wiosna Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Jestem na wątku. Wieści o Bossie nowych nie mam - wszystko zostało już napisane. Podjęta została decyzja o zabraniu innego onka, którego Patryk przywiózł do nas - jeszcze bezimiennego, któremu zaraz pójdziemy robić zdjęcia. Pies jest przepiękny, duży, młodziutki - ma około roku, potrafi siadać i dawać łapę. Na pewno miał dom, ale pewnie się znudził, albo urósł za bardzo, albo wakacje.. ehh.. :shake: Tak czy owak z charakteru jest przemiły, opanowany, grzeczny i - jak narazie - całkiem spokojny. Odpchliliśmy go i odrobaczyliśmy, za kilka dni umówimy na kastrację - narazie obserwujemy, czy jest naprawdę taki zdrowy, na jakiego wygląda. Ja na dogo jestem rzadko, ale jakby co to jestem pod telefonami, numery w podpisie. Rozliczenie napiszę wieczorem. Quote
wiosna Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 aha, przesłałam zdjęcia mojemu bratu - jego owczarki urzekają i onka chciałby. Nie wiem, czy już teraz zdecyduje się na psa, ale może, może.. :diabloti: Quote
polciuaa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ja tego psa z Olkusza widuje praktycznie codziennie ,podchodzi do mnie,jest przekochany,daje mu karme zawsze. Założyłam mu wątek na dogo ale niestety odszedł on w niepamięć. http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-dt-gdy-ten-pies-trafi-do-schronu-bedzie-dla-niego-wyrok-smierci-olkusz-133069/ Jesli znajdzie się dla niego miejsce to ja go spokojnie złapać moge. Quote
2010 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Piękny ten Onek , zadbany !!! To by było wspaniałe jakby... Taki okaz szybko znajdzie nowego właściciela... To cały dochód z mojego bazarku poszedłby na hotelik dla tego biedaka z Olkusza. Niewiele ale coś na początek ( ok.400 zl ). Serdecznie zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-ciuszki-nie-tylko-super-dodatek-na-hotelik-dla-psow-z-olkusza-do-13-09-a-145859/?highlight= On już kiepsko wygłada chyba trzeba go już....złapać:placz: Ten link jego wątku nie można otworzyć? Quote
gonia66 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 ick napisał(a):Piękny ten Onek , zadbany !!! To by było wspaniałe jakby... Taki okaz szybko znajdzie nowego właściciela... To cały dochód z mojego bazarku poszedł by na hotelik dla tego biedaka z Olkusza. On już kiepsko wygłada chyba trzeba go już....złapać:placz: Ten link jego wątku nie można otworzyć? POnieważ u mnie na koncie jest juz dla onka 650 zł to ja proponuje pieniazki z bazarki ick naprawde oddac dla biedaka z Ol....tamta Pani zadeklarowala miesiecznie placic 150 zl wiec gdyby pieniazki ick poszly a niego, to mialby juz zapewnione ok 3 mmiesiecy "na dzień dobry"....(jesli bylaby kwota 300z)...dzis rozstrzygna się losy Czarusia z radomia..jesli pojdzie do domku(bo jest taka szansa) to byloby miejsce u Morii w Elblągu(bo tam jest wlasnie trzymane miejsce dla Czarusia)..transport ma byc jutro ze śledzikiem..z W-wy (tzn Sledzik jedzie z Gliwic, ma byc dowieziony do W-wy)...jesli Czarus nie pojedzie mze jechac Biedulek..co o tym myslicie???? Quote
2010 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 O rany jest iskierka nadzieji dla biedaka Trzymam mocno kciuki za Czarusia:loveu: Na moim bazarku ok.380 zł Quote
polciuaa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ick-nadal nie dziala? już poprawiłam ale na wszelki wypadek wkleje jeszcze raz:http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-dt-gdy-ten-pies-trafi-do-schronu-bedzie-dla-niego-wyrok-smierci-olkusz-133069/ Quote
gonia66 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Jesli Czarus pojedzie dodomku(oby)..to bedzie mozliwosc dowieźc jutro biedaka do W-wy??Szczezre mowiac to ja nawet nie wiem dokladnie wjakich okolicach jest ten OL....jakos mnie dziwnie nie ciagnie aby sprawdzac na mapie jego istnienie...sama nazwa mnie odrzuca....bo transport Sledzika jest na jutro pewny- z Czausiem czy bez-jedzie...z W-wy przejmuje go Pati...żeby tylko Czarus się sisal dzielni(dzis ma wizyte Panstwa-zeby zobaczyli jak na nich zareaguje i chyba wszystko zalezy od tego..) Quote
dorixx Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 ick napisał(a): CO z Tobą będzie???? deklaruję bazarek na tego pieska , ktoś go złapie i zorganizuje hotelik? Quote
2010 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 To kto go złapie i jest propozycja gonii .JUTRO MOZNA go zawieść do W-wy!!!!!!!!!!!!!! CO za cisza !!! A na moim bazarku już ok.400 zł:multi: Quote
2010 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 GONIIU czekamy na dobre wieści o Czarusiu z Radomia.:loveu: Quote
Ada-jeje Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Dostalam tez potwierdzenie od Marty, wygospodarowala miejsce dla biedaka. Nie bylo mnie kilka godzin a tu tyle sie dzieje. Czy juz ktos zlapal psa, do mnie pani sie nie odezwala, wiec moze do missieek. Quote
2010 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Mamy dwa wątki o tym psiaku. Tu jest dogomanka , która może go zaraz złapać ale nie ma go gdzie trzymać. Ta pani nie jest nam potrzebna aby go zlapać. Szczególy tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-dt-gdy-ten-pies-trafi-do-schronu-bedzie-dla-niego-wyrok-smierci-olkusz-133069/ Quote
2010 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Jaka Marta ? Nikt nie wie o co chodzi? A kto go będzie transportowal? To co teraz będzie z tym biedakiem? Dlaczego tutaj o nim piszesz on ma swój wątek który poniżej podałam? Po co to niepotrzebne zamieszanie a pies na dal na ulicy!!!!!!!!!!!!! Nam chodzi o konkrety ! Quote
gonia66 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 ick napisał(a):Jaka Marta ? Nikt nie wie o co chodzi? A kto go będzie łapal i transportowal? A teraz gonia się teraz wycofała? To co teraz będzie z tym biedakiem? Dlaczego tutaj o nim piszesz on ma swój wątek który poniżej podałam? Po co to niepotrzebne zamieszanie a pies na dal na ulicy!!!!!!!!!!!!! Nam chodzi o konkrety ! Nie no skad nie wycofalam sie z niczego...czekam na konkrety tak samo jak TY..:pNajwazniejsze zeby opusci ulice Kubus..ale Ada napisala ze ten DT jest w Myslenicach...niech tylko juz jedzie..jak bee widziala to, to do Morii zaraz sam sie znajdzie piesek..to jest najmniejszy problem..najwiekszy- zeby opuscil ulice...:roll: Quote
Recommended Posts