Jump to content
Dogomania

starszy ONek czeka na pomoc... czy sie doczeka? - podobno znalazl dom

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Z tego co mi wiadomo to w niedzielę nieczynny.
Przed zabraniem Bossa z Ol trzeba koniecznie uprzedzić, że ktoś będzie po niego.

jasne, czekamy na info od Czarodziejki kiedy można Bossa:loveu: przywieźć..
Strasznie się dłuży takie czekanie.. a jak wolno musi płynąć czas dla tych biedaków z Ol:-(

Posted

To :loveu:BOSS jest już w tej izolatce ?
O rany kiedy będzie zabrany , ja już też zaczynam godziny liczyć:placz:
Postaram się też zrobić mu bazarek.....może też coś uzbieram....

Posted

Ick:loveu: dziękujemy za przepiękny bazarek!!

Niestety nic nie wiadomo co u Bossa:shake: Dogomanka jutro też pewnie nie da rady podejść do schronu...
Czekam niecierpliwie na info od Czarodziejki, że psa można przywieźć...
psiaku wytrzymaj jeszcze trochę:placz:

Posted

ick napisał(a):
CO z :loveu:BOSSEM ?

Mam nadzieję, że jutro będą jakieś wiadomości.
Boss najprawdopodobniej w czwartek - piątek pojedzie do Czarodziejki.

Posted

gonia66 napisał(a):
Ja to normalnie boje sie wchodzic na ten watek:shake:Dopoki Boss nie bedzie wyciagniety- nie bede miala spokoju- Wy pewnie tez..to okropne uczucie:razz:

Goniu ja również się boję. Do czwartku jest jeszcze daleko i wiele rzeczy może się wydarzyć :shake: Oby Boss dotrwał bezpiecznie do tego czasu.

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
...Oby Boss dotrwał bezpiecznie do tego czasu.

Nie chcę inaczej myśleć:shake:
Pocieszam się, że Boss jest tam już dość długo i jeżeli dał radę przetrwać do tej pory to musi być dobrze!!

Posted

No ja tez nie wyobrazam soebie zeby moglo byc inaczej..ale gdyby to byl normalny schron- wtedy czekanie byloby latwiejsza..nistety tam gdzie jest...nie chce pisac nawet...wszystkie wiemy:shake:
Anatt..wlasnie sparwdzalam konto- wplynelo dla Bossa od Ciebie 100 zł- bardzo dziekujemy. Mozemy tez liczyc 100 zł od Kubusia, wiec poki co na koncie Bossa mamy zebrane 200 zł. MA tez wplynac kasa o ktore pisalas- 100$..ale to rozumiem nie jest to 100 zł..prawda???Jak wplynie- natychmiast daje znac...jak bedzie z transportem??Ile bedzie kosztował???BArdzo prosze wszystkie deklarujace cioteczki tez o wplaty...kurcze...chyba tych deklaracji ne ma za wiele..a te ktore sa- to wszystkie znaja chyba moj numer konta..jesli nie znaja- prsze pisac- wysle na PW:p

Posted

Gonia już wysłałam PM z Twoim nr konta do Bahlsy - to jak na razie jedyna stała deklaracja dla Bossa.
Przekazałam też dane do przelewu zainteresowanej osobie z n-k.

Posted

Nie zdarzylam juz do schroniska, za duzo czasu spedzilam w prokuraturze, pozniej spotkanie z dziennikarka i na koniec wizyta u miessieek. Moze uda mi sie podjachac do schroniska w czwartek, przynajmnie tak wstepnie jestem umowiona z dziennikarka ze podjedziemy do schroniska.

Posted

ick napisał(a):
Jaka tu cisza ? Czy są jakieś plany zabrania Bossa w tym tygodniu ?
Mamy już 315 zł :multi:

Bo bazarek jest super extra..no i mamy tez u mnie na koncie juz 304,98 zł( 100zł od Anett, 104,98 od malicji, 100 zł od Kubusia)..tylko najbardziej niepokoi mnie fakt, ze to pieniazki "jendorazowe"wystracza na 3 miesiace..o ile zadne leki nie beda potrzebne(w co watpie tak naprawde:razz:)..no ale oczywiscie dobre to i bardzo bardzo dziekujemy wszystkim darczyncom kochanym:loveu::loveu:

Posted

A co z piskiem ? Czy coś ewentualnie zaplanowane?
Mozna robić dalej bazarki >> Ale psiak musi być już odebrany !!!!:placz:
A dogomanie od Onków napewno pomogą w szukaniu domku...
To kiedy go zabieramy???

Posted

ick napisał(a):
A co z piskiem ? Czy coś ewentualnie zaplanowane?
Mozna robić dalej bazarki >> Ale psiak musi być już odebrany !!!!:placz:
A dogomanie od Onków napewno pomogą w szukaniu domku...
To kiedy go zabieramy???

Oj..bardzo tez bym juz chciala to wiedziec ...bardzo sie niepokoje...:shake:Zeby choc jakies wiesci byly co u Niego...

Posted

ick napisał(a):
A KTO NAM TE WIEŚCI DONIESIE ?
ADA-JEJE czy misieek ?
Cos to długo trwa ? Nie można zadzwonić i psiaka
zarezerwować???

Ick...dlaczego Twj banerek z Molly nie jest podlinkowany..??Chcialam przeczytac..nie dziala...przeslij mi link na PW jakby co...:p