Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

Posted

Tak można.Skoro Bogna wybiera się za rok pod namiot to chyba znak ,że można.
Poza tym chyba nawet Esti mi o namiotach wspominała ,ale tego już pewien nie jestem.;)
A czy w Sierakowie/Sulistrowicach było pole namiotowe??Nie ,a jednak osoby pod namiotami były.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Tak można.Skoro Bogna wybiera się za rok pod namiot to chyba znak ,że można.
Poza tym chyba nawet Esti mi o namiotach wspominała ,ale tego już pewien nie jestem.;)
A czy w Sierakowie/Sulistrowicach było pole namiotowe??Nie ,a jednak osoby pod namiotami były.[/quote]
A skąd ja mam wiedzieć, czy Bogna wybiera się za rok pod namiot? :cool3:

I skąd mam wiedzieć, że Esti coś Tobie o namiotach wspominała? :cool3:

W Suli było pole namiotowe i campingowe i to wielgachne. :eviltong:

A w Sierakowie nie i babka mogła mieć z tego powodu kłopoty, bo nie miała osobnych sanitariatów dla namiotowiczów, a jest to wymóg. Na szczęście wybrnęła z tego, gdy przyszedł do niej koleś, który miał pole namiotowe (burzył się, że odbiera mu klientów), bo powiedziała, że to dzieci osób, które mieszkają w domkach rozbiły sobie namioty i w nich śpią. :cool3:

Ale tu raczej tego problemu nie będzie, bo niektóre domki nie mają łazienek, więc na pewno są osobne sanitariaty. :p

Posted

Tak mówiłam Ci Oluś o namiotach ;)
Pani powiedziała, że mamy 4 domki 7mio osobowe i jeden domek 6cio osobowy. Na moje pytanie, "a jak będzie więcej osób?" odpowiedziała "to do namiotów albo przyczep campingowych" :cool3:

Posted

No dobra..
Skoro można stacjonować w namiotach - jak wtedy wyglądają koszty? :cool3:

[SIZE=1]Olek - ano jeśli można w namiotach - to na parę dni w Linką wpadniemy.. :eviltong:[/SIZE]

Posted

[quote name='Saint'][SIZE=1]Olek - ano jeśli można w namiotach - to na parę dni w Linką wpadniemy.. :eviltong:[/SIZE][/quote]
Gratuluję bardzo mądrej i odpowiedzialnej:evil_lol: decyzji :loveu: na pewno nie pożałujecie:loveu::multi:

Posted

Wlaśnie skończyłam rozmawiać i Panią Agnieszką, matko boska, mam kompankę do rozmów :cool3:
Kobieta gada 3 razy więcej i 2 razy szybciej niż ja, a Ci co mnie znają wiedzą co to znaczy :shock:
Pani Agnieszka nigdy nie wynajmowała pola pod namiot, ale możemy się rozbić. Powiedziała, że na dniach dowie się od sąsiada co ma pole namiotowe ile kasuje i da 20-30% taniej. Nie będzie się rozdrabniać na opłate za pole, osoby, namiot, blablabla. Wypośrodkuje i będzie opłata za osobę.
Cena za psa to 10 zł za dobę, wstępnie. Ale jeszcze się dogadamy :cool3: Panią zaskoczyła liczba psów, ani negatywnie, ani pozytywnie, po prostu zaskoczyła :cool3:
Cena za cały zlot, za osobę wynosi 222 zł. Nic więcej, żadnych klimatycznych, żadnych prądów, wód itd. Ale przy następnej rozmowie potarguję się. Zobaczymy co z tego wyjdzie :cool3:
Mamy 4ry domki 7mio osobowe i jedne 5cio os. Z łazienkami. Tyle jest na działce domków, więcej miejsc nie ma :evil_lol:

No to chyba na razie tyle.

Posted

[quote name='olekg89']Psy mogą biegać luzem po naszej działce ,ale nie mogą srać trzeba psy wyprowadzać!!I sprzątać jeśli zdarzy się im kupa na ośrodku.[/quote]Olek! Załatwiać się nie mogą, nie pisz tak brzydko :mad: :eviltong:
Zapomniałam o tym pisać :) Po psach sprzątamy, w zamain mogą latać cały dzień po zamknętym ogromnym terenie. Sprzątanie po psach będzie też moim argumentem, aby wytargować mniejszą cenę. Ale niech mi ktoś spróbuje po psie nie sprzątnąć to Olkiem poszczuję :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']No jednak 10zł to dużo ,więc trzeba wymyślić tak ,zeby było za darmo ,albo szukamy czegoś innego.[/quote]
popieram, razem by wyszlo ok 300zł za cały zlot, a to jednak juz troche duzo

Posted

[quote name='Unbelievable']i nie ma wymówek ''nie mam torebki'' tak jak w tym roku:cool1:[/quote]

taa slyszalam to juz kilka razy , nie powiem od kogo :lol:

nie przesadzajcie 300zl za tydzien nad morzem to nie jest duzo

Posted

[quote name='ulvhedinn']Mi nawet więcej :mad:[/quote]
ja bede miala 3 psy jak sie zabierzemy.....:evil_lol:
i za kazdego po 60zł

Ja jak do tej pory jezdzilam nad morze to zawsze udawalo sie psa za darmo, ale nie ma co porównywać 1 psa do takiej zgrai:lol:

Posted

[quote name='Kika9004']Nie jadę :( boję się jak mój piesiur zareaguje na podróż, nowe psy, spanie z innymi psami w pokoju, nowe miejsce itd. :(

Miłej zabawy życzę ![/quote]

Podejdź do tego z innej strony , że pies będzie miał okazję się posocjalizować z innymi. Podróż to pikuś, tyle ludzi jeździ z psami w takie miejsca, że hohoh:p i nic się nie dzieje.

A będziemy się zbiorowo kąpać w morzuuuuuuuu????:eviltong:

Posted

Yuki-no pewnie nagoo:loveu::evil_lol:
Kika-Kaja jak zaczęła jeździć na zloty to pierwsze godziny siedziała pod stołem,a teraz stała bywalczyni niczego się nie boi:loveu:

Posted

[quote name='olekg89']
Kika-Kaja jak zaczęła jeździć na zloty to pierwsze godziny siedziała pod stołem,a teraz stała bywalczyni niczego się nie boi:loveu:[/quote]

naprawde?
dobrze by bylo zeby i moja sie przekoanla ze to nic strasznego
w takim razie jestem dobrej mysli