Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to zapiszcie i mnie

gops-os.tow-pies-domek

tym razem psa nie biore zebym mogla chodzic na spacery ;), chyba ze stanie sie cud i moj pies zmadrzeje w co watpie

ale mam blisko :multi::cool3:

Posted

[quote name='yuki']Nikt jej na siłe do wody wkładać nie będzie, a nóż widelec sama się przekona, moja też się bała a teraz jak ryba w wodzie :p[/quote]

Zastanowię się. Bardzo chciałabym jechać, ale także bardzo chciałabym wziąć ją ze sobą... mama jednak uważa, że Sara nie będzie dobrze czuć się na takim obozie i mam wątpliwości. To mix bernardyna (choć w wersji ligh :evil_lol: ) pogadam jeszcze z mamusią :) i pomyślę... jak coś to pojadę sama :eviltong:

Posted

[quote name='olekg89']To nie obóz:cool3:Tylko zlot ,żeby nie było potem pretensji ,że nie ma planu dnia.[/quote]
Ejjj....no jak to tak?:placz:ciszy nocnej i drzemki poobiedniej też nie?:-(:diabloti:

Posted

[quote name='gops']to zapiszcie i mnie

gops-os.tow-pies-domek

tym razem psa nie biore zebym mogla chodzic na spacery ;), chyba ze stanie sie cud i moj pies zmadrzeje w co watpie

ale mam blisko :multi::cool3:[/quote]
zapisałam ;)

[quote name='Izabela124.']:eviltong::eviltong::eviltong: literówka
A i jestem z Suwałk nie z Łomży ;) W Łomży tylko się uczę;)[/quote]Dzięki, zmieniłam ;)

[quote name='Kika9004']Zastanowię się. Bardzo chciałabym jechać, ale także bardzo chciałabym wziąć ją ze sobą... mama jednak uważa, że Sara nie będzie dobrze czuć się na takim obozie i mam wątpliwości. To mix bernardyna (choć w wersji ligh :evil_lol: ) pogadam jeszcze z mamusią :) i pomyślę... jak coś to pojadę sama :eviltong:[/quote]Jak będziesz wiedzieć to daj znać, na razie nie zapisuję ;)

[quote name='olekg89']To nie obóz:cool3:Tylko zlot ,żeby nie było potem pretensji ,że nie ma planu dnia.[/quote]Dokładnie! Każdy zajmuje się sam sobą.
Wspólne i obowiązkowe są ogniska i spacery :cool3:

[quote name='sunshine']Plan dnia?:eviltong: Sami się sobą zajmiemy:diabloti:. Puki co jestem chętna ale jeszcze potwierdze;):multi:.[/quote]Na razie zapisałam, do końca roku potwierdź :diabloti:

[quote name='asiunia']Ejjj....no jak to tak?:placz:ciszy nocnej i drzemki poobiedniej też nie?:-(:diabloti:[/quote]cisza nocna jest....od 2-3 w nocy/nad ranem jak MY idziemy spać :diabloti:

Posted

[B]
Na razie zapisałam, do końca roku potwierdź :diabloti:[/B]

plus koleżanka i jej pies i moja Shira:cool3:...wstępnie:eviltong:

czyli + osoba i dwa psy... nie zamotałam?:lol:

Posted

[quote name='olekg89']ESTERAAAAAAAAA-dopisz Ancora do naszego domku może??Bo nam ją ktoś porwie:-(do innego[/quote]
Nikomu nie oddamy Ancora! :mad: Nie wiem czemu jej nie dopisałam :crazyeye:
Wybacz proszę moja prawa i lewa ręko :placz:

Posted

Estera dopisz do listy Marte697 + psiura i Glorie + Aduche;)

/Poprosimy o domek nr 1: lorienyglorieny, glorienylorieny, marta697:evil_lol:/
I tu pytanie do Aresów ;) nie chcecie byc mozne z nami w domku?
Z glorią odstąpimy Wam nasz pokoj z lozkiem malzenskim:eviltong: