limnolka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Paula&Goofi']Ma ktoś może wieści z ringu terierów irlandzkich?![/QUOTE] pierwszego dnia byl zgloszony jeden terier irlandzki Berek Norbetus - drugiego dnia zadnego irlanda nie bylo , ale obsada jeszce gorzej niz u mnie w lakelandach Quote
Betulka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Gratulacje dla zwycięzców!!!:multi::multi: Czy ktoś mógłby podac stawkę i wyniki shih tzu ? Quote
PSYLLA Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Czy mogę prosić stawkę posokowców bawarskich (Bavaru pedsekiai) z obu dni. Dziękuję Quote
simbik Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='PSYLLA']Czy mogę prosić stawkę posokowców bawarskich (Bavaru pedsekiai) z obu dni. Dziękuję[/QUOTE] [B]Bayrische Gebirgsschweisshunde[/B] [B]24.10[/B] [B]SUKI[/B] Kl.pośrednia BABKA MAKOWA HAZBA TINTTARALLIN LUUMU Kl.otwarta DELTA TAIRA [B]25.10[/B] [B]SUKI[/B] Kl.młodzieży BABKA MAKOWA HAZBA Kl.pośrednia TINTTARALLIN LUUMU Kl.otwarta TAIRA Quote
JOLY Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Gratulacje!!!!:multi: Poproszę o stawkę bearded collie:lol: Quote
simbik Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Betulka']Gratulacje dla zwycięzców!!!:multi::multi: Czy ktoś mógłby podac stawkę i wyniki shih tzu ?[/QUOTE] [B]Shih Tzu[/B] [B]24.10[/B] [B]PSY[/B] Kl.młodzieży LEMURO LET'S TWIST AGAIN Kl.pośrednia LE-VENDOSK WAFER BREAKING NEWS SIMPLY WINNING REASON CIOBRELIS Kl.championów APOLLON DE L'ENCRE DE CHINE CHOPARD WONDERFUL BOY [B]SUKI[/B] Kl.młodzieży RAFAELA GELIU SALA Kl.championów CHAKONA SOARING IN DANCE [B]25.10[/B] - [B]PSY[/B] Kl.młodzieży LEMURO LET'S TWIST AGAIN SECRET WINNING REASON CIOBRELIS Kl.pośrednia LE-VENDOSK WAFER BREAKING NEWS Kl.championów APOLLON DE L'ENCRE DE CHINE CHOPARD WONDERFUL BOY [B]SUKI[/B] Kl.młodzieży RAFAELA GELIU SALA Kl.championów CHAKONA SOARING IN DANCE Quote
simbik Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='JOLY']Gratulacje!!!!:multi: Poproszę o stawkę bearded collie:lol:[/QUOTE] [B]Bearded Collie[/B] [B]24.10 i 25.10 ta sama stawka SUKI[/B] Kl.championów MEMORYLANE KIXX YOUR ACT OLDBEAR WISH FOR GOLD Quote
Reni Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='limnolka']Renka, 1 dnia w stawce było az 4 sztuki , dwa psy jeden w juniorach CAPRIVI Tcket to ride wl Spyra i litwewski champion LO Bianko Brighton Beach od Kondrashowej. a w sukach open klasie byla Mirosvet zebo bongani , Ivanova oraz w championach Fabia Manabomia od p. B.Doroz nie wiem jakie wyniki[/QUOTE] No to stawka "po zbóju". I jak tu mówić o wygranej? Chyba tylko ten co rase wygrał. Zapytam Ewki bo coś tak mi sie wydaje, że je młodzieniaszek mógł zgarnąć. Pięknego ma tego rudasa. :loveu: Takie wystawy to zaliczanie . Bez konkurencji to żada wygrana. Ani też przegrana. Bo z kim? Dzięki Andrzeju za info. Jak masz problemy z dojazdem na Ryge, to Cie "jakoś upchniemy" do auta. No i Paweł może posunie Ci sie w łóżku, bo inaczej nic tylko....:eviltong: A tak na serio, jestes już zorganizowany? Daj znać, albo na pv , albo email, albo spróbuj sie dodzwonic na ten mój złom. Pozdrawiam. P.S. [quote name='limnolka'] bo przeciez juz kiedys w telewizji rumunskiej mowilem o nich nie ???.[/QUOTE] Dzięki Ci i chwała za to. Widac moja córa jeszcze nie dojrzała do takich wyzwań i musiałeś Ty. No ale wiedze o rasie masz dzięki nam....hihihiiiih Po za tym po doczytaniu drugiego posta...gratulacje My "stare wyjadacze" wiemy juz jak "funkcjonują" te imprezy zwane wystawami. Luzik Andriusza. Quote
EwikB Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='simbik'][B]Shih Tzu[/B] [B]24.10[/B] [B]PSY[/B] Kl.młodzieży LEMURO LET'S TWIST AGAIN Kl.pośrednia LE-VENDOSK WAFER BREAKING NEWS SIMPLY WINNING REASON CIOBRELIS Kl.championów APOLLON DE L'ENCRE DE CHINE CHOPARD WONDERFUL BOY [B]SUKI[/B] Kl.młodzieży RAFAELA GELIU SALA Kl.championów CHAKONA SOARING IN DANCE [B]25.10[/B] - [B]PSY[/B] Kl.młodzieży LEMURO LET'S TWIST AGAIN SECRET WINNING REASON CIOBRELIS Kl.pośrednia LE-VENDOSK WAFER BREAKING NEWS Kl.championów APOLLON DE L'ENCRE DE CHINE CHOPARD WONDERFUL BOY [B]SUKI[/B] Kl.młodzieży RAFAELA GELIU SALA Kl.championów CHAKONA SOARING IN DANCE[/QUOTE] Rasę w obydwa dni wygrał nasz polski Breaking , czyli [B]LE-VENDOSK WAFER BREAKING NEWS[/B] . dodatkowo w pierwszy dzien był BOG II za przepieknym fińskim Lhasa Quote
PSYLLA Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='simbik'][B]Bayrische Gebirgsschweisshunde[/B] [B]24.10[/B] [B]SUKI[/B] Kl.pośrednia BABKA MAKOWA HAZBA TINTTARALLIN LUUMU Kl.otwarta DELTA TAIRA [B]25.10[/B] [B]SUKI[/B] Kl.młodzieży BABKA MAKOWA HAZBA Kl.pośrednia TINTTARALLIN LUUMU Kl.otwarta TAIRA[/QUOTE] Dziękuję bardzo :) Quote
bety Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A[B] Akitki Amerykańskie[/B] mogę prosić? :lol: Będę bardzo wdzięczna.:lol::lol::lol::lol: Pzdr Quote
simbik Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Reni']No to stawka "po zbóju". I jak tu mówić o wygranej? Chyba tylko ten co rase wygrał. Zapytam Ewki bo coś tak mi sie wydaje, że je młodzieniaszek mógł zgarnąć. Pięknego ma tego rudasa. :loveu: Takie wystawy to zaliczanie . Bez konkurencji to żada wygrana. Ani też przegrana. Bo z kim?(..)[/QUOTE] Oj różnie to bywa :razz:... w dogach stawka była symboliczna, wręcz powiedziałabym nie przyzwoita :evil_lol:, ale zarówno w pierwszy jak i drugi dzień części wniosków (a nawet powiedziałabym że większości) sędziowie nie przyznali. [quote name='bety']A[B] Akitki Amerykańskie[/B] mogę prosić? :lol: Będę bardzo wdzięczna.:lol::lol::lol::lol: Pzdr[/QUOTE] [B]American Akita 24.10 i 25.10 ta sama stawka PSY[/B] Kl.szczeniąt MOCHIRO ASHIGARU GAUDEAMUS CAMO Kl.championów FINIGAN JAS-UP AERI [B]SUKI[/B] Kl.młodzieży REDWITCH JUST THE TICKET Kl.otwarta MELODOR BORN TO THRILL Kl.championów ANSHEE DESERT CLASSIC Quote
bety Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='simbik'] [B]American Akita[/B] [B]24.10 i 25.10 ta sama stawka[/B] [B].....[/B] [/QUOTE] Ślicznie dziękuję. :lol::lol::lol: Pzdr Quote
simbik Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='aga616']a ja baaaaaaaardzo proszę o goldeny!!!![/QUOTE] [B]GOLDEN RETRIEVER 24.10 PSY[/B] Kl.szczeniąt CHEER'S EVARGATE GARDEN Kl.młodzieży GILIJA GUILTY GAMBLER Kl.pośrednia LAKIS LETENA NENUORAMOS WINGS OF WIND SUKKER STAR AV VERVIK Kl.otwarta NENUORAMOS MY MARCHELLO XANTHOS ARDULFE Kl.użytkowa STONEDALE LOOK NO FURTHER Kl.championów AMIGO MUNDY LA FRESKA AVEZZANO BY SAKURA NENUORAMOS TONITTO SUKI Kl.szczeniąt CHINSHILLA MADE PRIMA SANTOLINA NENUORAMOS LIL MAMA TULIP SAGA BASTETA VUOKKOSEN PEARLY MOON Kl.młodzieży AFRODITE AUKSESIJA BURBERRY BRIT GREEN BY FRESKA INTENCJA LUKRECJA YOUR MAJESTY OLIGARCHIA OLIMPIA TIK HERKUS VIVI Kl.pośrednia BRUKNE AUKSINUKAS DOUBLE FLAME JUNE SUNSWEET MAGNOLIJA SAVAS SKLYPAS NENUORAMOS WINGS OF DREAM Kl.otwarta NENUORAMOS MAGIC MACOTA PANDA ASTRA RAINY SKY AV VERVIK VELLA BERENIKE Kl.championów GELMA VANILE GUTTA HERKUS VINTAGE OLIGARCHIA Kl.weteranów RUBY TUESDAY OLIGARCHIA Quote
simbik Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [B]GOLDEN RETRIEVER 2510 PSY[/B] Kl.szczeniąt CHEER'S EVARGATE GARDEN Kl.młodzieży GILIJA GUILTY GAMBLER Kl.pośrednia I'M CACTUS BY PRIMA SANTOLINA LAKIS LETENA NENUORAMOS WINGS OF WIND SUKKER STAR AV VERVIK Kl.otwarta NENUORAMOS MY MARCHELLO NENUORAMOS TONITTO XANTHOS ARDULFE Kl.użytkowa STONEDALE LOOK NO FURTHER Kl.championów AL CAPONE BY SAKURA AMIGO MUNDY LA FRESKA SUKI Kl.szczeniąt CITRONELLA MADE PRIMA SANTOLINA NENUORAMOS LIL MAMA TULIP SAGA BASTETA Kl.młodzieży AFRODITE AUKSESIJA INTENCJA LUKRECJA YOUR MAJESTY OLIGARCHIA OLIMPIA TIK HERKUS VIVI VUOKKOSEN PEARLY MOON Kl.pośrednia BRUKNE AUKSINUKAS BURBERRY BRIT GREEN BY FRESKA DOUBLE FLAME JUNE SUNSWEET NENUORAMOS WINGS OF DREAM Kl.otwarta MAGNOLIJA SAVAS SKLYPAS NENUORAMOS MAGIC MACOTA PANDA ASTRA RAINY SKY AV VERVIK VELLA BERENIKE Kl.championów ELENEN'S DIDI BY PRIMA SANTOLINA GELMA VANILE GUTTA HERKUS VINTAGE OLIGARCHIA Kl.weteranów RUBY TUESDAY OLIGARCHIA Quote
aga616 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [B]Simbik[/B] - baaaardzooo dziękuję!!!!!!!:calus: Quote
JOLY Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='simbik'][B]Bearded Collie[/B] [B]24.10 i 25.10 ta sama stawka[/B] [B]SUKI[/B] Kl.championów MEMORYLANE KIXX YOUR ACT OLDBEAR WISH FOR GOLD[/QUOTE Bardzo, bardzo dziękuję:lol: Quote
Incunabula Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Mogę prosić o stawkę Podengo Portugues? Podobno jakieś były... Quote
batiskaj Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [QUOTE] Mogę prosić o stawkę Podengo Portugues? Podobno jakieś były... [/QUOTE] w sobote jedna suczka w klasie młodziezy ENCAUTOM'S FENICCA (HCh.ROXINOL DO VALE NEGRO - Fin,HCh,DOLLY) wł.Forsell M Quote
batiskaj Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [QUOTE] Proszę o stawkę chow chow :smile:. __________________ [/QUOTE] PSY szczenieta (RUDE) AMBER LIGHT LIUTO GUOLIS młodzież FOURTH CHANCE LIETUVOS SABATH posrednia (czarne i błekitne) L&A GOODTYMES BLACK SABATH otwarta (rude) CH.BAHUS BAJ I AM SMOOTH PHANTOM IS LAZURITO MENES CHAMPIONY (rude0 ch.rus by est fin LE PASH GENDOLF IntcH lt, rus lv fin STAR ATRACTION OF THE ROYAL CLUB SUKI szczenieta rude AGATA KRISTI LIUTO GUOLIS posrednia rude CANADE LIGHT LIETEUVOS LIUTAS JCH.RUS KAMA LAKSHMI K'CLASSICA RED FANTASY otwarta (czarne i błekitne) CH BY GRAND BOUBOU AMICA OF BALTICA Championy rude INT, BALTIC BY UKR FIN RUS ZEMYRA LIETUVOS LIUTAS Quote
Paula&Goofi Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A ja bym bardzo, bardzo prosiła o stawkę Terierów Irlandzkich (Irish Terrier). Z góry bardzo dziękuję ;) Quote
Recommended Posts