Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy i tez juz sie doczekac nie mozemy. Dziennie zaczynam wymieniac Oskrakowi imiona pieskow ktore wiem ze beda na pewno hihi - niech sie maly oswaja chociaz z imionami :lol:
Dzis w szkole na informatyce ogladałam stronke osrodka i wyglada na to ze bedzie tam milo, cicho, sympatycznie no i wspaniale z takimi osobami :)

Posted

Kochani, kolezanka na gg prosila abym przekazala ta wiadomosc tutaj, poniewaz ma problemy z zalogowaniem sie :

[b]Mieszkam we Wrześni ( 50km od Poznania ) mam problem taki : nie wiem ile km ode mnie jest ta miejscowośc "Lipiny", w której odbędzie się ZLOT !. Proszę o szybką odpowiedź !, ponieważ bardzo chciałabym pojechać tam z swoim psiakiem. Julia[/b]

Dodam, ze takze ma Yorka

Posted

[quote name='rubi']Daga

Z Wrześni jest ok 80 km.[/quote]

Rubi a napiszesz mi prosze w jakim kierunku jak cos ma sie kierowac? Bo twierdzi ze Lipin nie ma na mapie i nie wie jak tam w razie czego dojechac :) z gory dzieki ;)

Posted

Daga

A na mapie się ta koleżanka zna?

Bo jak tak to link do mapy był podany wcześniej, jest również na stronie ośrodka, wystarczy trochę chęci w poszukiwaniach. Jeżeli się nie zna to nie ma co tłumaczyć bo i tak nie trafi.

Posted

[quote name='rubi']Daga

A na mapie się ta koleżanka zna?

Bo jak tak to link do mapy był podany wcześniej, jest również na stronie ośrodka, wystarczy trochę chęci w poszukiwaniach. Jeżeli się nie zna to nie ma co tłumaczyć bo i tak nie trafi.[/quote]

Rubi,

"kolezanka" to taka w cudzyslowiu bo jej prawie w ogole nie znam. Ma 14 lat i nazywa sie Julia, ma Yorka i na tym koncza sie moje wiadomosci na jej temat :lol: a czy na mapie sie zna, tego tez sie nie pytalam. Caly czas trula mi ... zebym sie zapytala wiec dla swietego spokoju zapytalam sie ...

Posted

Kochani, mam pytanko - bardzo zaluje, ze nie moge z Wami byc, ale moze chociaz wpadlabym na kilka chwil - od ktorej bedziecie w sobote i do ktorej w niedziele?????????

Posted

Aniu
Do ośrodka jesteśmy zaproszeni od 10:00 .Sądzę, że pierwsi z nas będą się na tą godzinę meldować. W niedzielę podejrzewam, że około 16:00 będziemy zbierali się do powrotu.

Posted

[b]Daga[/b]
Słuchajcie, a takie młode osoby tzn. 13, 14 to także mogą jechać na ten zjazd? Bo wiecie mnie np. mama by nie puściła, a przecież w razie czego to nikt z was nie będzie odpowiadał za osobę niepełnoletnią. Tak pytam tylko. :oops:

Posted

Szkoda że nie poznamy mopsi - no ale lepiej faktycznie psicy oszczędzić nielubianej podróży...

już coraz bliżej do zlociku kochani - niecałe 2 tygodnie i się widzimy :D :D

Posted

[b]Kochani,[/b]

Doczekac sie juz nie moge :-)
W ten czwartek, najpozniej w piatek rano wybywamy do Jastarni (a mialam do Leby, ale sie nam odmienilo ;)). Wrocimy w piatek wieczorkiem, tuz przed samym Zlocikiem. Az do przyszlego piatku nie bede miec kontaktu z netem, wiec to co tutaj ewentualnie skrobniecie przeczytam po przyjezdzie.
W sobote planujemy, ze wyjedziemy z Warszawy ok. 10.00 (trzeba bedzie sie wyspac ;)).

[b]Gosienko,[/b]

Prosze miej wlaczona komoreczke w sobote. Gdybysmy sie zgubili przed Lipinami (tam jest zawila droga), to bede dzwonic po pomoc, ok? :-)

Posted

Ja także nie mogę się doczekać zlocziku, ale stanęła mi jedna przeszkoda o której dowiedziałam się wczoraj. Otóż babci udało się załatwić bilet na 11 czerwca a w Polsce będzie 12 rano czy coś takiego i nie wiem właśnie czy w takiej sytuacji będę mogła jechac, ponieważ mama do pracy, siostry nie będzie, tata pojedzie, a kto w domu wsyztsko przygotuje? Bede jesczez rozmawiała na ten temat z rodzicami i mam nadzieje, ze wszytsko pójdzie po mojej mysli i razem z Oskarkiem sie tam zjawimy :)

Posted

[quote name='Wind']

[b]Gosienko,[/b]

Prosze miej wlaczona komoreczke w sobote. Gdybysmy sie zgubili przed Lipinami (tam jest zawila droga), to bede dzwonic po pomoc, ok? :-)[/quote]
Beatko - komóreczka jest włączona 24 godzinki na dobę ale w sobotę będę pilnie nasłuchiwać czy nie dzwoni 8)

Posted

Daga,nawet o tym nie myśl, :nono: że nie będziesz mogła jechać. :evil: Jedziemy i koniec - postanowione!Tak długo czekałyśmy na Agatkę i teraz masz zrezygnować? :o będzie mi bardzo przykro... :placz:

:hmmmm: Ja też mogłabym wymienić conajmniej kilka przeszkód dla których powinnam nie jechać (ot,chociażby urodziny mojej córki...) :wink:

Posted

Wlasnie, [b]Dagusiu[/b], [b]Ala [/b]ma racje, nawet nie mysl, ze uda Ci sie wykrecic od zlociku. :roll:

Ja tez czekam z niecierpliwoscia, ale poniewaz teraz ciagle jestesmy w rozjazdach i pracy duzo, to jakos czas szybciej plynie. :wink: :D

Posted

[quote name='Daga&Oskar']Ja także nie mogę się doczekać zlocziku, ale stanęła mi jedna przeszkoda o której dowiedziałam się wczoraj. Otóż babci udało się załatwić bilet na 11 czerwca a w Polsce będzie 12 rano czy coś takiego i nie wiem właśnie czy w takiej sytuacji będę mogła jechac, ponieważ mama do pracy, siostry nie będzie, tata pojedzie, a kto w domu wsyztsko przygotuje? Bede jesczez rozmawiała na ten temat z rodzicami i mam nadzieje, ze wszytsko pójdzie po mojej mysli i razem z Oskarkiem sie tam zjawimy :)[/quote]

Daga, nie ma takiej opcji, aby Cie nie bylo :motz:

Posted

[quote]Daga,nawet o tym nie myśl, że nie będziesz mogła jechać. Jedziemy i koniec - postanowione!Tak długo czekałyśmy na Agatkę i teraz masz zrezygnować? będzie mi bardzo przykro... [/quote]

[quote]Wlasnie, Dagusiu, Ala ma racje, nawet nie mysl, ze uda Ci sie wykrecic od zlociku. [/quote]

[quote]Daga, nie ma takiej opcji, aby Cie nie bylo [/quote]

Dziewczyny co no Wy! Ja i sie poddac, albo wykrecac? O nie ! nie ma mowy! Jeszcze swoje wywalcze i tam bede ! Za bardzo chcialam zeby tak to wsyztsko przekreslic ! Powiem w tym tyg rodzicowm ze nie ma odwrotu musze jechac bo inaczej bedzie ze mna zle na dogo :P hihi

Posted

[quote name='Daga&Oskar']
Dziewczyny co no Wy! Ja i sie poddac, albo wykrecac? O nie ! nie ma mowy! Jeszcze swoje wywalcze i tam bede ! Za bardzo chcialam zeby tak to wsyztsko przekreslic ! Powiem w tym tyg rodzicowm ze nie ma odwrotu musze jechac bo inaczej bedzie ze mna zle na dogo :P hihi[/quote]
I bardzo dobrze - już za późno zeby się wykręcić :evilbat:
Domki zamówione, wszystko juz dawno poustalane i każdy juz liczy dni do wyjazdu..... innej opcji sie nie przewiduje :evilbat: :lol: :lol:

Posted

Gosiu będę na zlociku będę na Dagusie&Oskarka nie ma mocnych i nikt nas nie powstrzyma :lol: :evilbat: :lol:

Ale jestem załamana bo siostra w piątek wylatuje do Anglii na 3 m-ce i zabiera ze sobą aparat i co ja zrobię? Ja nie wytrzymac tak długo bez focenia Oskarka. Na zlocik bedę musiała sobie od kogos załatwi/pozyczyc :(