Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NNikka']Jadę w Czwartek do Wawy po małą suczkę :D i wszystkie znaki na niebie wskazują, ze ją przywiozę!
Szczegóły po powrocie :D[/quote]

[b]Nnikka,[/b]

:multi: :multi: :multi:

Jakbys miala czas na male spotkanko to daj znac :-)

Posted

:D słuchajcie - dzwoniłam właśnie do ośrodka i zaklepełam jeszcze ten drugi bungalow - zaraz obok.. kojarzycie na pewno drewniany bungalowik prawda? Bo widzę że bedzie nas sporo tym razem a ten pierwszy bungalow ma tylko 7 domeczków (oczywiście pięcioosobowych) wiec jakoś sobie przecież wszyscy poradzimy :lol:
Ogólnie pan powiedział że na czerwiec bedą gotowe (wyremontowane) w razie czego jeszcze dwie BRDY więc jeśli ktoś się na takowy domeczek kusi (są chyba 6-cioosobowe) to musi dać znać, dobrze?

no - juz niepełny miesiąc do spotkanka :angel:

Posted

No właśnie niespełna miesiąc i zaczynam coraz bardziej się martwić tym wszystkim bo moje szanse na to, że tam bpojadę spadają z nia na dzień, a tu jak na złość żadna osoba z okolic nie daje znaku :( Dziecwzyny napiszcie cokowiel bo umieram w tej niepewności :lol:

Posted

Witajcie

Ludzie co jest? Więcej chętnych nie ma?

Zazula co z Tobą? Na początku byłaś chętna i co się stało?
Agnieszka co z Robkiem się udało? Przekonałaś go?

Kiler jedzie z nami, a może my z nim, już nie wiem, więc możemy kogoś zabrać z Wawy lub po drodze.

Posted

Rubi
Coś mi się wydaje, że dziewczyny nie chcą pokazać swoich mężów, chłopaków hihi
Ja byłem na działce i szukałem grila - tego samego co w zesłym roku był na zlociku. Jest zapakowany i przygotowany od zesłego roku - czeka z niecierpliwością.

Posted

Witam, :D :P :D

Dopiero tu dotarlam, po dlugich wojazach i jeszcze pogrzeb na koniec zaliczylam :( , ale jestem juz na miejscu.

To swietnie, ze bedzie zlocik i prosze mnie rowniez dopisac: [b]2 osoby + pies.[/b]
A mam pytanie odnosnie domkow, czy sa jakies 2 osobowe, czy wszystkie takie duze? Rozumiem, ze w takim wieloosobowym, przypada 1 pokoj na 2 osoby?

Daga, Ala, jedziemy samochodem i oczywiscie mozemy Was zabrac, wiec nie musicie martwic sie o transport.
Mam pytanie ile to jest dokladnie km od Katowic?

Mysle, ze jutro lub pojutrze troche wyrobie sie z zaleglosciami, to omowimy szczegoly na gg.

Grilla mam, moge nawet zabrac 2 jezeli bedzie taka potrzeba. :wink:

Buziaczki

Posted

[quote]Daga, Ala, jedziemy samochodem i oczywiscie mozemy Was zabrac, wiec nie musicie martwic sie o transport.
Mam pytanie ile to jest dokladnie km od Katowic? [/quote]

[size=7][color=red]Agatko[/color][/size] !!! Jestes wspaniala, az mi łzy ze szczęscia poleciały- nie potrafię wyrazić teraz tego co czuję, jestem poprostu w 7 niebie i do końca będę Ci za to wdzięczna
Jak dobrze pamiętam jest koło 270 km w jedną str ale zaraz zobacze na mojej magicznej mapce hihi :)

P.S czy ja jak będę mieszkała z Agatką i jej mamą w pokoju mam się dopisywac ? Jeżeli tak to prosze dopisać [b] Ja + piesk [/b]

Posted

[b]Beatko[/b],

Ja rowniez ogromnie sie ciesze, :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I bedzie mi bardzo milo poznac te wszystkie osoby, ktorych jeszcze nie mialam przyjemnosci spotkac. :P :D

Ostatnio tak sie sklada, ze poznaje duzo nowych osob i snujemy duzo planow i propozycji roznych spotkan i wyjazdow. I nowe kontakty i te starsze tak jakos zaciesniaja swoje kregi.

A w przyszly piatek i sobote prawdopodobnie bede w W-wie, :wink:

Wiecie, to zycie tak szybko mija, nawet nie wiadomo kiedy. 8)

Posted

To super

Agatka wróciła i coś się zaczyna dziać. No to teraz już Alka z Dagą się nie wykręcą.

I jeszcze jedno do Konina się nie dojeżdża.

Posted

[b]Dagusiu[/b],

Ja dopiero co wrocilam z innej strefy czasowej i klimatycznej, a nastepnego dnia wsiadlam w samochod i musialam przejechac 600 km w 1 strone. :wink:

Ale juz jestem i zycie jakos toczy sie dalej.

Szkoda, ze nie dalas mi znac wczesniej, ze tu takie ustalenia sie odbywaja i macie problem z transportem. Bo dopiero teraz zajrzalam na dogo. :-?

Ale juz wszystko ok i ciesze sie bardzo, ze sprawy sie wyjasnily. :D :P :D
A, kichac te odleglosci, jak mamy dojechac to dojedziemy i tyle! :lol: :D :lol:

Posted

[b]Agatko,[/b]

Ty przyjezdzasz do Wawy a ja jade do Sosnowca na 80-lecie urodzin Babci ...
Cos sie rozmijamy na tych trasach :(

Nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze taka grupa Dogomaniakow sie spotka! Jestesmy z Markiem bardzo szczesliwi :-)