Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']nie ma stawek - nie ma spisu wystawców ani planu sędziowania....[/QUOTE]Jedna zmoich szanownych przedmówczyń wspomniała że katalog jest w druku ,a skoro tak to już dawno jest w formie elektronicznej więc niech mi ktoś wyjaśni komu potrzebna ta mętna woda.

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja również... Najbardziej jestem ciekawa soboty, bo chce wiedzieć, jak sobie poukładać wystawienie psa, MP, a jeszcze zrobić tak, żeby w czasie, kiedy chce iść na MP była do wzięcia moja suczka...

Posted

[quote name='agnethka']7 BASENJI: 4-psy, 3-suki - ring 11
shadow - co potrzebujesz i który dzień? to Ci powiem - i się otwiera ;)[/QUOTE]
Bardzo dziękuję:)

[quote name='Darianna']wykaz sędziowania:
[url]http://www.zkwp.rzeszow.pl/pliki_www/PS3MWPR.pdf[/url][/QUOTE]
Super, dziękujemy!

Pzdr.

Posted

[quote name='Błyskotka']Szkoda jednak że wystawa takiej rangi czyli międzynarodowa nie podaje spisu wystawców z wykazem psów tak jak robią to czasem np. krajówki. Dobrze że chociaż plan sędziowania już jest.[/QUOTE]
Mam nadzieję, że spis wystawców jeszcze się pojawi...

Posted

Kurcze dalmaty o 13... Mam nadzieję, ze nie pokryje się z Młodym Prezenterem... :(

Potwierdzenie doszła nam wczoraj ^^
Obok nas będą afghany, to może się uda jakiegoś jaśniejszego wyrwać na MP? ;>

Posted

Saga, MP widzę, że pisze, że jest od 10-12.

Mam nadzieję, że zrobią 2 terminy, bo o 10 wchodzę ze swoim psem (mamy 2 konkurentów, spodziewam się jakich, ale jednak chciałabym wiedzieć na 100%...), a moja sznaucerka ma być odstawiona pod ring ok. 11.20.

Posted

[quote name='agnethka']A ja dzisiaj w skrzynce znalazłam potwierdzenie - żeby było ciekawiej to w kopercie było potwierdzenie zgłoszenia mojej suki i jeszcze jedno dodatkowe!! nie mojego psa...[/QUOTE]No przecież pisałem ,że kołchozowy bardak:evil_lol:

Posted

[quote name='Kisses']O, ciekawie... Może to pies, o którym nie wiesz? :D[/QUOTE]

spoko, podpisane ;)

[quote name='Asiaczek']Agnethka juz rozkminiła, co to za pies:) a właściwie suka:)

Pzdr.[/QUOTE]

hehe.. pół-siostra mojej suki ;)

[quote name='Jegor']No przecież pisałem ,że kołchozowy bardak:evil_lol:[/QUOTE]

rok temu, aż tak nie było...ale jak widać co rok to gorzej...

Posted

Oj,przestańcie juz z tym kopaniemO/Rzeszów.
Pomyłki się zdarzają wszędzie, nikt nie jest nieomylny. Wystawa juz za tydzień, a niektórzy już nakręcają się na NIE.
Ja też wiem, że będzie ciasno, duszno, małe ringi, ale tam jade i juz. Taki jest mój wybór.

A juz tak perfekcyjnie przyglądac siępracy Oddziału - przesada. Nie ma nic ciekawszego w TVP?

Pzdr.

Posted

Ja będę w Rzeszowie na wystawie w niedzielę, doczepiam się do wujka.
On będzie z ponkiem, sukcesu mu nie wróżą, ale biorą tak o. ;)

Posted

Fajnie by było jakby jeszcze sie pojawił spis wystawców. ;) U nas w klasie 4 konkurentów :P ogólnie mało bo tylko 55 berneńczyków. ( Mało, bo w tamtym roku było o ile sie nie myle powyżej 70, a na wystawie w Kielcach powyżej 100 :P )
Ja w sobote wystawiam swoją Beastie, a w niedziele urodzinowo towarzysko bede. :) :D

Posted

Właśnie zauważyłam, że w wykazie zgłoszonych na MP jest kolejny błąd, a mianowicie na sobotę jest wpisana sędzia P. Opara, a na niedzielę P. Bruska, a przecież miało być odwrotnie...

Posted

Ja tam bardzo lubię rzeszowskie wystawy...
jestem co roku, bardzo mi się podoba że ring mamy co roku w tym samym miejscu ;P
oddział bardzo dobrze sobie radzi. zawsze będe chętnie do rzeszowa przyjeżdzać.
Bardzo się ciesze że jest plan sędziowania.. moje rude włazi o 13.. tak więc będe mogła spokojnie na beaglach posiedzieć ;)

Posted

[quote name='Frytela']Ja tam bardzo lubię rzeszowskie wystawy...
jestem co roku, bardzo mi się podoba że ring mamy co roku w tym samym miejscu ;P
oddział bardzo dobrze sobie radzi. zawsze będe chętnie do rzeszowa przyjeżdzać.
Bardzo się ciesze że jest plan sędziowania.. moje rude włazi o 13.. tak więc będe mogła spokojnie na beaglach posiedzieć ;)[/QUOTE]Bije to znaczy że kocha;););););););)