agnethka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 jeszcze plan sędziowania poproszę i będzie cacy ;) Quote
Zuza i Noddy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='agnethka']jeszcze plan sędziowania poproszę i będzie cacy ;)[/QUOTE] Podpisuje się pod tym ;) Quote
Madziorka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='agnethka']jeszcze plan sędziowania poproszę i będzie cacy ;)[/QUOTE] dokładnie tak, bo ten spis dla wystawców nie wiele mówi:shake: Quote
Kisses Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ooo tak ;) A ja nie wiem jakim sposobem jestem zgłoszona na jednego psa na oba dni i to ze źle wpisaną nazwą (kolejny problem przydomka przed nazwą :D)... Wysłałam maila, mam nadzieje, że poprawią, jak nie, to zmienimy na miejscu :D Quote
psiulka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Kisses']Ooo tak ;) A ja nie wiem jakim sposobem jestem zgłoszona na jednego psa na oba dni i to ze źle wpisaną nazwą (kolejny problem przydomka przed nazwą :D)... Wysłałam maila, mam nadzieje, że poprawią, jak nie, to zmienimy na miejscu :D[/QUOTE] Ja tak samo, mam na 2 dni jednego psa, nie wiem jakim cudem, skoro zgłaszałam się na 2 psy... Quote
Madziorka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='AnkaW']ale wykazu wystawców nie dali :shake:[/QUOTE] Bez komentarza. Zerknij na Bydgoszcz nie dość że ma dwie wystawy w jednym dniu to na stronie oddziału podali wykaz psów wraz z klasami i jeszcze dodatkowo plan sędziowania. Quote
Błyskotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='agnethka']jeszcze plan sędziowania poproszę i będzie cacy ;)[/QUOTE] Dokładnie. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A mnie sie link nie otwiera.A jak juz się otworzy, to mam napis "Bład rysowania". Hm, co to takiego może byc...? Nic to. Bede próbowała otworzyc link bezposrednio na ich stronie. Pzdr. Quote
IrishDevils Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ja też nie moge otworzyć wykazu ras :(. Quote
Kisses Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 W wykazie pisze ile jest ogólnie i ile jest psów i suk + ring i sędzia, jak coś, to mogę napisać ;) Niestety, nie podali ilości psów w kalach, tylko tak ogólnie... Quote
agnethka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 7 BASENJI: 4-psy, 3-suki - ring 11 shadow - co potrzebujesz i który dzień? to Ci powiem - i się otwiera ;) Quote
psiulka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='shadow9']Ja też nie moge otworzyć wykazu ras :(.[/QUOTE] Jeśli chcesz mogę Ci napisać, tylko powiedz jaka rasa Cię interesuje (zapewne sweterki :eviltong:) Quote
AnkaW Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 I w sumie nie wiem czy jestem tam ujęta, upewnie się jak listowne potwierdzenie dostanę. Quote
Inarugowa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Madziorka']Bez komentarza. Zerknij na Bydgoszcz nie dość że ma dwie wystawy w jednym dniu to na stronie oddziału podali wykaz psów wraz z klasami i jeszcze dodatkowo plan sędziowania.[/QUOTE] No i w Bydgoszczy były zgłoszenia do 2 lutego, czyli mieli jeszcze mnie czasu a jakoś się sprężyli i spis wystawców i plan sędziowania już jest. Quote
IrishDevils Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 To jeśli mogę prosić to napiszcie mi info. o irlandach i gordonach ;). Z góry dziękuje ;). Quote
agnethka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 SETERY - ring 14 IRLANDY 26szt. - 11 psów; 15 suk GORDONY 8szt. - 4 psy; 4 suki Quote
IrishDevils Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='agnethka']SETERY - ring 14 IRLANDY 26szt. - 11 psów; 15 suk GORDONY 8szt. - 4 psy; 4 suki[/QUOTE] Dzięki wielkie ;) Quote
Frytela Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Powaliła mnie ilość pembroke'ów... 5 szt, 3 psy i 2 suki, wow ;) Quote
Kisses Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ja się zastanawiam, gdzie rozsiało 4 Cairny (psy). Jest 6, w tym jeden mój Womb i, o ile się wybierają, Państwo z Grandiflory ze swoim Witem :D Quote
Jegor Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Inarugowa']No i w Bydgoszczy były zgłoszenia do 2 lutego, czyli mieli jeszcze mnie czasu a jakoś się sprężyli i spis wystawców i plan sędziowania już jest.[/QUOTE]Im dalej na wschód tym większy bardak:evil_lol: Quote
Judit Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='agnethka']SETERY - ring 14 IRLANDY 26szt. - 11 psów; 15 suk GORDONY 8szt. - 4 psy; 4 suki[/QUOTE] błąd, gordonów jest 7 - 3 psy i 4 suki ;-) (to anglików jest 8 - 4 i 4) Quote
Saga200 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Są tylko 4 dalmatyńczyki (suki). Mógłby mi podać stawkę? Quote
agnethka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 nie ma stawek - nie ma spisu wystawców ani planu sędziowania.... Quote
Recommended Posts