agamika Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 BLUR CZy ktoś się oprze takiemu spojrzeniu ?! Ma ok. 1,5 roku , do schroniska trafił po śmierci właściciela . Jest tak słodki, kochany przylepny i rozczulający, ze aż się mdło zrobić może . Z Mamuśka by do siebie pasowali bo tylko patrzy jakby tu jęzorem twarz zlizać . Blur na widok człowieka podchodzi nieśmiało do krat merdając szybciutko ogonkiem , jednak gdy otworzy się boks ze smyczą w ręce w pierwszym odruchu ucieka skulony . Jednak po chwili podchodzi nieśmiało i czeka co będzie. Na spacerku bardzo ładnie idzie na smyczy, a każdy przyjazny gest w jego kierunku oddaje ze zdwojona siłą ... Większość spaceru spędza się z nim na przytulankach ,młody ładuje się na kolana jak tylko może . A jak wracaliśmy ot prawie ze na ręce mi się pchał . Osoba która go adoptuje będzie miała naprawdę cudownego psa, nie tylko z wyglądu, który jest nieprzeciętny . I może przyciągnąć do niego nieodpowiednie osoby ... Jeszcze nie został wykastrowany, ale wkrótce to go czeka. Namiary 889 628 346 [email protected] Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach , żeby szybko i do odpowiednich ludzi trafił . (PS. I może nie zaznaczać ze jest w schronisku ) Quote
Asior Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 osz Ty wredoto.. zabrała mi mojego blurka... jeNdzo jedna.. :mad: BLUR w klatce... Quote
agamika Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Asior, Twój to bedzie jak go adoptujesz :eviltong:, na razie jest bezdomny :/ i trzeba sie max starać zeby nie trafił gdzie nie trzeba :shake:, bo urode ma nieprzeciętną Quote
Kana Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Juz widze Blura u Ciebie w domu Asior :diabloti: Quote
fioneczka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 jego oczy ..... no zdjecia mnie powaliły na kolana a jaki jest w stosunku do innych zwierząt ? Quote
agamika Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 fioneczko na żywo to on o wiele bardziej powalający niz na zdjęciach , Na Aski widać jak reaguje na obcego koło klatki .. od razu postawa skulona i w tył . ALe odrobinka dobrci i jego serce zdobyte. Co do innych zwierząt . To jest młodzik , ma te 1,5 roku - wstepnie wydaje mi sie ze ok, raczej zabawowo , niewiem czy jest juz w pełni dojrzały czy dopieronie zacznie próbowac sie z innymi psami - wiadomo ze w schronisku sie wszytkiego nie określi Gdy szlismy miedzy klatkami, to wogóle nie reagwał na obszczekujące nas psy z boksów, szedł merdając ogonkiem na spacer. Mineliśmy tez kota, ale on chyba wogóle go nie zauwazył . On potrzebuje madrego łagodnego własciela , zadnego wychowyania biciem czy szarpaniem na kolczatce na dzien dzsiejszy nie wykazał agresji . Quote
agamika Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Blur -mix młody amstaff- hipnotyzuje spojrzenie (726027334) - Aukcje internetowe Allegro takie na szybko 3dniowe , zanim będzie miał astowe Quote
Asior Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kana napisał(a):Juz widze Blura u Ciebie w domu Asior :diabloti: tia.. mój lucky by go zagryzł.. zawiesił by mu się na szyi i by tak wyssał z niego całą krew..... :roll: Quote
agamika Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 tak bardzo ze juz miałam tel od romnażacza , na szczęście tego łatwo było sie pozbyć bo mieszka poza Krakowem :cool1: Quote
fioneczka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 qrcze pies jest piękny więc pewnie telefonów od takich hotofffffców będzie wiecej Quote
agamika Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 na szczęście nie ma możliwości zeby Blur minął bramę schroniska z dzwoneczkami :diabloti:, co zreszta w allegro jest zaznaczone . Kastracja będzie niedługo :p Quote
keria Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Piękny psiak. Obu szybko znalazł domek. A czy ktoś może wie jak zachowuje się w stosunku do kotów? Quote
Laima Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Piękny! Naprawdę piękny. Telefony od pseudo- pewnie będą się urywać..... Quote
Asior Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 pseudo nie mają czego szukać ;) Blur będzie ciachany przed wydaniem ;) Quote
agamika Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 na Blura jest juz niezła kolejka chętnych zapisana w schronisku , dzis dopytam czy cos juz konkretnego sie wyłania i jak nie to wznowie ogłoszenia ... mysle ze akurat on to nie ma co sie martwić, byle dobrze chetnych przetrzepali . U niego mozna robić ostra selekcję ;)raczej bez obaw ze z tego powodu bedzie "gnił" w schronisku co mnei ostatnio troche zdzwiło, to ze obszczekał z kojca dziecko . Na widok dorosyłych sie wycofuje w głąb, w poblize budy . a na bachorka zaragował bardzo energicznie. Nie rzucał sie z pianą na psyku do krat ;) , ale ciezko mi powiedziec, jakie miał intencje aa i mimo ze wczesniej tylko raz mnie w idział, to po kilku dniach mnei poznał i jak podeszłam do jego kojca to przywitał mnie radośnie :) ( co zdzwiło ludzi co tam stali bo przed nimi zwiał w tył własnie ) Quote
Recommended Posts