Jump to content
Dogomania

Blur - wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc - AST hipnotyzerMA DOM

Recommended Posts

Posted

BLUR

CZy ktoś się oprze takiemu spojrzeniu ?!

Ma ok. 1,5 roku , do schroniska trafił po śmierci właściciela . Jest tak słodki, kochany przylepny i rozczulający, ze aż się mdło zrobić może . Z Mamuśka by do siebie pasowali bo tylko patrzy jakby tu jęzorem twarz zlizać .
Blur na widok człowieka podchodzi nieśmiało do krat merdając szybciutko ogonkiem , jednak gdy otworzy się boks ze smyczą w ręce w pierwszym odruchu ucieka skulony . Jednak po chwili podchodzi nieśmiało i czeka co będzie.

Na spacerku bardzo ładnie idzie na smyczy, a każdy przyjazny gest w jego kierunku oddaje ze zdwojona siłą ...
Większość spaceru spędza się z nim na przytulankach ,młody ładuje się na kolana jak tylko może . A jak wracaliśmy ot prawie ze na ręce mi się pchał .

Osoba która go adoptuje będzie miała naprawdę cudownego psa, nie tylko z wyglądu, który jest nieprzeciętny . I może przyciągnąć do niego nieodpowiednie osoby ...

Jeszcze nie został wykastrowany, ale wkrótce to go czeka.

Namiary 889 628 346
[email protected]

Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach , żeby szybko i do odpowiednich ludzi trafił .

(PS. I może nie zaznaczać ze jest w schronisku )

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior, Twój to bedzie jak go adoptujesz :eviltong:, na razie jest bezdomny :/ i trzeba sie max starać zeby nie trafił gdzie nie trzeba :shake:, bo urode ma nieprzeciętną

Posted

fioneczko na żywo to on o wiele bardziej powalający niz na zdjęciach , Na Aski widać jak reaguje na obcego koło klatki .. od razu postawa skulona i w tył . ALe odrobinka dobrci i jego serce zdobyte.

Co do innych zwierząt . To jest młodzik , ma te 1,5 roku - wstepnie wydaje mi sie ze ok, raczej zabawowo , niewiem czy jest juz w pełni dojrzały czy dopieronie zacznie próbowac sie z innymi psami - wiadomo ze w schronisku sie wszytkiego nie określi

Gdy szlismy miedzy klatkami, to wogóle nie reagwał na obszczekujące nas psy z boksów, szedł merdając ogonkiem na spacer. Mineliśmy tez kota, ale on chyba wogóle go nie zauwazył .

On potrzebuje madrego łagodnego własciela , zadnego wychowyania biciem czy szarpaniem na kolczatce

na dzien dzsiejszy nie wykazał agresji .

Posted

Kana napisał(a):
Juz widze Blura u Ciebie w domu Asior :diabloti:

tia.. mój lucky by go zagryzł.. zawiesił by mu się na szyi i by tak wyssał z niego całą krew..... :roll:

Posted

na szczęście nie ma możliwości zeby Blur minął bramę schroniska z dzwoneczkami :diabloti:, co zreszta w allegro jest zaznaczone . Kastracja będzie niedługo :p

Posted

na Blura jest juz niezła kolejka chętnych zapisana w schronisku ,
dzis dopytam czy cos juz konkretnego sie wyłania i jak nie to wznowie ogłoszenia ...

mysle ze akurat on to nie ma co sie martwić, byle dobrze chetnych przetrzepali . U niego mozna robić ostra selekcję ;)raczej bez obaw ze z tego powodu bedzie "gnił" w schronisku

co mnei ostatnio troche zdzwiło, to ze obszczekał z kojca dziecko . Na widok dorosyłych sie wycofuje w głąb, w poblize budy . a na bachorka zaragował bardzo energicznie. Nie rzucał sie z pianą na psyku do krat ;) , ale ciezko mi powiedziec, jakie miał intencje

aa i mimo ze wczesniej tylko raz mnie w idział, to po kilku dniach mnei poznał i jak podeszłam do jego kojca to przywitał mnie radośnie :) ( co zdzwiło ludzi co tam stali bo przed nimi zwiał w tył własnie )