łamAga Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [url]http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07433.jpg[/url] piękny pies i piekne podwórko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Tak mi przykro w powodu diagnozy ale trzymam kciuki zeby sie poprawilo i zeby nie bolalo go caly czas Quote
sator_k_ Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Nie załamujemy się, a oto efekt (na razie tylko opisany słownie, mam nadzieję, że uda mi się to uwiecznić) Dzisiaj chciałam zacząć naukę czołgania. Szło nam jako tak, ale później pies zaczął kombinować i się kłaść. Tak zaczął kombinować, że położył się na grzbiecie z łapkami do góry - wiecie jak słodko wyglądał :D. Tak mi się to spodobało, że zaczęłam mu to klikać (wiem, wiem nie powninnam mieszać z czołganiem, ale ta pokusa była nie do odparcia). Potem jeszcze parę razy udało nam się powtórzyć. Może uda mi się to uwiecznić zanim wyjadę, bo potem pewnie wszystko pozapomina. Quote
Daga&Maks Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 biedny Sator :-( szkoda że nie będzie już mógł trenować frisbee i agility, no ale zdrowie jest najważniejsze Quote
Paula03 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [url]http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07433.jpg[/url] Cudny :loveu: Wyobrażam sobie jak Satorek kładzie się z łapkami w górze! :iloveyou: Quote
sator_k_ Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Tutaj ćwiczymy zakładnie łapki na łapkę - sztuczka w fazie ćwiczeń ;) [IMG]http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07450.jpg[/IMG] I brzuchol :D [IMG]http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07449.jpg[/IMG] Quote
kavala Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Ależ on ma zębiska! Mierzyłaś jakiej długości ma kły? Ja czasami mam ochotę zmierzyć je Frodowi ;) Quote
Ewa&Duffel Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 To on się nigdy nie kładł tak na plecach, 'kołami do góry' ? ;) Duffel ciągle to robi :D Mamy to też na komendę, albo "pif-paf" (wtedy pada jak nieżywy i leży nieruchomo) i "brzuszek"-do miziania albo u weterynarza się czasami przydaje ;) Quote
sator_k_ Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='kavala']Ależ on ma zębiska! Mierzyłaś jakiej długości ma kły? Ja czasami mam ochotę zmierzyć je Frodowi ;)[/QUOTE] Nie nie mierzyła :) i szczerze wątpię, żeby mi się to mogło udać, bo on się starsznie wierci [quote name='Ewa&Duffel']To on się nigdy nie kładł tak na plecach, 'kołami do góry' ? ;) Duffel ciągle to robi :D Mamy to też na komendę, albo "pif-paf" (wtedy pada jak nieżywy i leży nieruchomo) i "brzuszek"-do miziania albo u weterynarza się czasami przydaje ;)[/QUOTE] No własnie się nie kładł. Chyba, że się tak wiercił, dostawał głupawy, wycierał o trawę. Sator nie jest typem miziasto-przytulastym ;) To, że wczoraj się tak położył to też było z początku glupawki, ale jakoś nie był to silny atak i mogłam to złapac klikerem :D Quote
bianka19 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 słodki nochalek. :loveu: [url]http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07432.jpg[/url] z tym filmikiem radzę ci się pośpieszyć, bo nie zrobisz go do emerytury. :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [url]http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07449.jpg[/url] świetne ujęcie :) kiedyś uczyłam psa zakładania łapy na łapę, tylko tego nie dopracowałam, bo brakowało mi czasu, muszę znowu zabrać się za naukę, bo pies pewnie już nawet nie pamięta o co w tej sztuczce chodziło Quote
sator_k_ Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Wybywam na dwa tygodnie. Cel - Bułgaria. Do zoboaczenia :) Quote
*Magda* Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='sator_k_']Wybywam na dwa tygodnie. Cel - Bułgaria. Do zoboaczenia :)[/QUOTE] To wypocznij i szybko wracaj ;) Quote
evel Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Oj, rozumiem trochę Twoje zmartwienie - bo miałam podobnie, gdy okazało się, że Zu ma kłopoty z wydolnością... A tak jej się spodobało agility. Cóż, na psio-sportowych zawodach pewnie nigdy się nie stawimy (nawet nasze frisbee ogranicza się do sztuczek i kilku rzutów, później pies już się zaczyna męczyć, więc jakichś pełnych sekwencji pewnie nigdy nie zrobimy) , ale staram się zapewniać jej różne rozrywki w miarę swoich i jej możliwości i da się żyć :) Może przywiezesz nam z Bułgarii jakieś ciekawe zdjęcia? :cool3: Quote
bianka19 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 super jest w Bułgarii, ja byłam rok temu. :D udanego pobytu, ale szybko wracaj! ;) Quote
przeszlus Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Cześć. Gdyby nie fakt mojej reakcji "O Boże" na wieść o dysplazji to pewnie bym sie tu nie zalogował.Bardzo mi przykro. Czytałem o agility i pomyślałem o was dlatego tu zaglądnąłem, tak chciałem was kiedyś na zawodach zobaczyć, ale no cóż... takie jest niestety życie... Ważne aby się nie załamywać ( i tu jest wielki plus bo widze żę takie zamiaru nie masz ),i próbować czegoś innego, łatwiejszego, w końcu zdrowie jest najważniejsze, chociaż może jakiś skok raz na jakiś czas by mu nie zaszkodził , skoro tak to lubi. miłych wakacji, licze na fotki :p pozdrawiam [SIZE=2]no i teraz wypadami napisać jeszcze w innych galeriach [/SIZE] Quote
sator_k_ Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [quote name='magdabroy']To wypocznij i szybko wracaj ;)[/QUOTE] [quote name='Paula03']Udanego wyjazdu![/QUOTE] Dzięki :) [quote name='evel']Oj, rozumiem trochę Twoje zmartwienie - bo miałam podobnie, gdy okazało się, że Zu ma kłopoty z wydolnością... A tak jej się spodobało agility. Cóż, na psio-sportowych zawodach pewnie nigdy się nie stawimy (nawet nasze frisbee ogranicza się do sztuczek i kilku rzutów, później pies już się zaczyna męczyć, więc jakichś pełnych sekwencji pewnie nigdy nie zrobimy) , ale staram się zapewniać jej różne rozrywki w miarę swoich i jej możliwości i da się żyć :) Może przywiezesz nam z Bułgarii jakieś ciekawe zdjęcia? :cool3:[/QUOTE] Jakoś tak na zdjęcia nie było czasu i weny :P A te które są zrobione nie nadają sie do upublicznienia, ale coś tam Wam pokażę :D [quote name='bianka19']super jest w Bułgarii, ja byłam rok temu. :D udanego pobytu, ale szybko wracaj! ;)[/QUOTE] [quote name='dagaa111']to udanych wakacji[/QUOTE] Dziękuję [quote name='przeszlus']Cześć. Gdyby nie fakt mojej reakcji "O Boże" na wieść o dysplazji to pewnie bym sie tu nie zalogował.Bardzo mi przykro. Czytałem o agility i pomyślałem o was dlatego tu zaglądnąłem, tak chciałem was kiedyś na zawodach zobaczyć, ale no cóż... takie jest niestety życie... Ważne aby się nie załamywać ( i tu jest wielki plus bo widze żę takie zamiaru nie masz ),i próbować czegoś innego, łatwiejszego, w końcu zdrowie jest najważniejsze, chociaż może jakiś skok raz na jakiś czas by mu nie zaszkodził , skoro tak to lubi. miłych wakacji, licze na fotki :p pozdrawiam [SIZE=2]no i teraz wypadami napisać jeszcze w innych galeriach [/SIZE][/QUOTE] Dziękuję za odwiedziny :) Właśnie wróciłam. Jestem padnięta i więcej infromacji i ew. zdjęć będzie jutro. Quote
przeszlus Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Heej :) Mam nadzieje że odpoczęłaś i jesteś gotowa do przerwania wakacji xD Czekam na dalsze relacje :) Quote
Ewa&Duffel Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Witamy z powrotem :) Jak tam Satorek, bardzo się stęsknił ? Quote
Kashdog Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 No wreeeeszcie! Ale weszłabyś na gg w końcu, bo czekam, czekam i się doczekać nie mogę, a na kom. nie mogę się dodzwonić :roll::cool3:! Quote
sator_k_ Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [quote name='przeszlus']Heej :) Mam nadzieje że odpoczęłaś i jesteś gotowa do przerwania wakacji xD Czekam na dalsze relacje :)[/QUOTE] Relacje będą :) [quote name='deer_1987']Jak sie Sator czuje?[/QUOTE] Jak na razie nic go nie bloi - przynajmniej tak mi się wydaje, bo nie kuleje i chętnie się bawi. To jest teraz dla mnie najważniejsze. [quote name='Ewa&Duffel']Witamy z powrotem :) Jak tam Satorek, bardzo się stęsknił ?[/QUOTE] Satorowi szajba odbija - zawsze tak jest jak się nie widzimy torchę, więc można to chyba nazwać tęskonotą :D [quote name='Paula03']Super, że już wróciłaś :)[/QUOTE] :) [quote name='Kashdog']No wreeeeszcie! Ale weszłabyś na gg w końcu, bo czekam, czekam i się doczekać nie mogę, a na kom. nie mogę się dodzwonić :roll::cool3:![/QUOTE] Nie wiem czemu nie możesz się do mnie dodzwonić... Normalnie mi telefon działa. Słuchajcie wiem, że miałam wszytsko nadrobić dzisiaj, a w sumie wczoraj ;), ale błagam o litość. Spałam do 12.30 (z przerwą na poranny spacerek oczywiście :D), potem znowu z psem, a później zgarnęła mnie rodzinka na imieniny. Jeśli dzisiaj nie wywiąrzę się z zobowiązań (tj. relacja z obozu + jakieś zdjęcia, oraz relacja satorowa + zdjęcia paskudy) to możecie wymyślić dla mnie jakąś ciężką karę :) Quote
Recommended Posts