Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tatuaż kojarzy mi się z średniowiecznymi malowidłami na ścianach XD Lusia była psem faraona XD
Śliczna. Pani robiła zdjęcia i obudziła XD

Posted

napisałam do tego schroniska, że chętnie pomogę suni ale niestety na razie tylko robiąc jej ogłoszenia w necie... czekam aż odpiszą
jako tymczas raczej odpadamy: dziecko, kot, moja suka, chwilowe przepełnienie rodzinne w domu itp. Poza tym Luska była moim jedynym dłuższym tymczasem i została w końcu domownikiem... przekazując nawet te kilkugodzinne moje tymczasiki jakoś zawsze było mi ciężko:/ ja się nie nadaje na takie akcje...

a tymczasem wkleję zdjęcia Lusi:

Posted

Ja bym nie potrafila wziac psiakia i pozniej go oddac :shake: za slaba psychicznie ejstem , do dzisiaj przezywam jedna ze sytuacji z podloscia i glupota mojej sasiadki w stosunku do swojego psa :shake: nie ejstem w stanie na razie opisac tej sytuacji na swoimn watku , jak moje mysli sie troche uspokoja to to zrobie ale to co widzialam i co ona pozniej zrobila z tym psem bylo masakryczne :placz: ehhh

słodko sobie spiocha :loveu: pewnie za oknem macie taka pogode jak ja :roll: deszczowa i ponura:roll: