Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja generalnie nie ma większych odpałów, tak sama z siebie nikogo nie atakuje, ale czasem jak ją mężczyzna jakiś pogoni czy coś do niej niemiło zagada to potrafi się odszczeknąć -robi to ze strachu.
Ona wyraźnie względem mężczyzn czuje respekt a przy kobietach jest zdecydowanie bardziej wyluzowana. Podejrzewam, że w przeszłości była psem podwórkowo-łańcuchowym a jej pan był starszym pijaczkiem i ją często bił...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zmierzchnica']

A charakter ma podobny do mojej Luki - widocznie wszystkie Lusławy tak mają :diabloti: [/QUOTE]

a nie wszystkie :cool3: bo moja Luka to sunia najłagodniejsza pod słońcem :loveu: na nikogo na nic [I]prócz odkurzacza[/I] się nie rzuca ;) a jak szczeka, to tylko z radości :loveu::loveu: az sama nieraz sie dziwie jak mozna kochac wszystko co sie rusza, dosłownie ;) dla niej "źli ludzie bądź zwierzeta" nie istnieja :lol:

Posted

i ja pozwoliłam sobie poczytać temat Lusi ;) słodka z niej dziewuszka, bardzo przypomina mi naszą Megi :) Megasia robi podobne miny i do głowy przychodza jej różne wygłupy, zwłaszcza od kiedy jest z nami Carmen ;) :D 28.11.2010 Megi skończy 4latka, kiedy ją znalazłam miała 2mce, było to 28stycznia, dlatego 28 to umowna data jej urodzin ;) :)

Pozdrawiam serdecznie i dzięki za odwiedziny w naszym temacie :)

PS.jeszcze większe DZIĘKI za pomoc w przypadku "Perełki" :D !!!!

Posted

To ja Ci powiem, że z Fifką mam tak samo. Ona nigdy nikogo nie ugryzła tylko szczeka na facetów, którzy jej nie podpasują wyglądem lub mową :evil_lol:. Wtedy zaczyna strasznie szczekać i nie wie kiedy skończyć.