Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heeeeeeeeej! My wpadamy w końcu po mega długiej przerwie...ale nas to raczej nigdzie poza swoja galerią nie było widac bo czasu na nic nie miałam :)
Luśkowy facet wspaniały po prostu...ale Lusia ma zawsze uśmiechnięto buzię i podoba mi sie najbardiej!....a córa modelka pierwsza klasa musze powiedziec :D

Posted

ale pogoda dziś, masakra! Nie doczekaliśmy niestety na oceny Irlandów bo była za gorąco i Oliwka była juz zmęczona za bardzo.
Mam kilka fotek grzywaczy, ale nie podchodziliśmy do ringów tylko głównie siedzieliśmy w krzakach w cieniu:/

pierwsze fotki z wystawy:

Moja córka z Toffikiem:

Oliwcia z Iponkiem:

serdelek

Posted

ale słodkie foteczki :lol: na pewno Oliwcia miala niezła frajde wsród tylu psiaków :cool1: , widzę że Tż już powoli przyzwyczaja Oliwcie do Staffików :cool3:

Posted

Świetne foty :) Jak miło mi się ogląda zdjęcia gdzie dzieci urzędują z psami :lol:
Dobrze, że Wasze dziecko jest wychowywane wśród psów, bo u mnie na podwórku jest taka 3 rodzeństwa gdzie jak zobaczą psa to od razu zwiewają i zaczynają się drzeć, a jak ojciec jest w pobliżu to tupie na psa, chociaż on w ogóle się nie interesuje dziećmi...a potem jak zacznie na faceta szczekać to są wielce zdziwieni :angryy:
Kiedyś usłyszałam od nich, że Fifka to powinna kaganiec nosić :mad:

Posted

Oliwcia jakiś czas temu miała niemiłe przeżycie z jamnikiem -sunia chciała ja capnąć i teraz czuje lekki respekt przed obcymi psami. Na szczęście wystarczy, że chwile z nimi po przebywa i już jej strach znika.

U nas na wsi jeśli chodzi o dzieci i psy to jest podobnie niestety:/

Oliwcia z bull-miniaturą i tatusiem:

Posted

wiem, ze za duże, zorientowałam sie dopiero jak kliknęłam "wyslij odpowiedż":oops:
no ale już poprawione

tak planujemy drugiego psa:p
jeszcze prowadzimy debaty z tz odnośnie rasy...

bulki standardy:

Posted

ja wole irlanda a tz staffika.
Bulla już kiedyś mieliśmy i nie jesteśmy jeszcze gotowi na drugiego.

Chce psa przede wszystkim normalnego ;)
A tak poza tym to pragniemy psa średniego lub małego (ale nie mega mikrusa).
Psa rodzinnego, aktywnego, o charakterze ani nie uległym ani nie mega dominującym. Psa w miarę szybko się uczącego.

Podobają mi sie też sznaucery, szelti, wihppety, corgi, pinczery, jamniki i jeszcze kilka innych:flaming: