brazowa1 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Tycia jest taka "chiłka" z allegro,za 300 zł,od rozmnażacza...takie "chiłki" sa tanie,nie szanuje ich sie i bardzo latwo porzuca. Popatrzcie na filmik i wytlumaczcie mi-co ona jeszcze robi w schronisku? a potem,powrot do klatki,do innych psow.Przykro bylo zostawiac Tycie w schronisku :( Ma połtora roku,waży 4 kilo i jest mieszańcem "chiłały".Dostala imie Tycia.Gdy ktos kupuje mieszance tej rasy z alllegro za 300 zł,wyrastaja takie Tycie,ktore potem wykopuje sie do schroniska.Latwo przyszlo,latwo poszło. Jest REWELACYJNA!!!! Jest ktoś,kto chce sie o niej dowiedziec wiecej? Quote
akucha Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Tak, ja bardzo chcę :roll:, bo allegro bym zrobiła. Wiecej fotek proszę, mam aby 2. Hihihi, śmieszną ma mordkę, z zadartym noskiem Quote
brazowa1 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 suczka bardzo ladnie chodzi na smyczy,naręczna.Zupełnie nie pasuje do budy , mlodziutka suczka ,ząbki jak perełki Quote
akucha Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Maleństwo na allegro. Jakie piękne psy w tej Dąbrówce... i tak daleko od ludzi :placz:Założyć profil schroniska na cafe animalia? Quote
brazowa1 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 KONIECZNIE!!! kazda forma reklamy tych psów jest na wage złota! Quote
brazowa1 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Ona nie jest miła-ona jest CUDOWNA!!!! najslodsza kruszynka,ktora zostala stworzona ,aby ja nosic na raczkach i ona o tym wie.Jestem zakochana po uszy.Tylko najlepszy dom dla słoneczka potrzebny,tam ,gdzie beda z nia spac w lozku i calowac w pyszczek.Mala jest stworzona do rozpieszczania. Puścilysmy pieski na duzy,trawiasty wybieg-byly zadowolone,węszyly,zajmowaly sie swoimi sprawami,tylko ta kruszynka nie opuszczala nas ani na krok,ciagle dopominajac sie glaskania i drapania po brzuszku.Wystarczylo zawolac,a maluszka juz pakowala sie na kolana. Quote
pinkmoon Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Maleństwo "cziłała", co ona robi w takim miejscu :shake: Quote
KONICZYNKA 47 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Słodka sunia. Niestety będzie coraz więcej psów rasy CHIHUAHUA lądowało w schroniskach bo przyszła moda na nie. Na alegratce jest prawie 350 ogłoszeń "cziłał" a jeszcze nie tak dawno na wystawach psów były rzadkością, szczególnie odmiana krótkowłosa. Quote
KONICZYNKA 47 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Czy Tyciutka delikatnie bierze smakołyki z ręki? Czy interesuje się piłeczkami tudzież innymi zabawkami? Quote
brazowa1 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Tycia nie chce zabawek,tylko zainteresowania i ludzi.Gdy jest czlowiek,nie jest tez zainteresowana jedzeniem,nic sie dla niej nie liczy,wiec nie wiem,jak z braniem smakołykow-po prostu ich nie wzieła. Quote
brazowa1 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Tyciunia dzis zaadoptowana,bardzo fajni ludzie,oby byla u nich szczesliwa,a oni z nia! Quote
akucha Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 O jaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::multi::multi: Nie wracaj tylko okruszku, powodzenia! Quote
pinkmoon Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Może by kilka trudno adopcyjnych psów przenieść z sopotu i gdyni do dąbrówki, bo stamtąd jakoś szybko idzie :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 nie ma złudzen-to byly mlode i atrakcyjne psy,stare zostana i w Gdyni i w Sopocie i w Dąbrówce. Quote
pinkmoon Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 brazowa1 napisał(a):nie ma złudzen-to byly mlode i atrakcyjne psy,stare zostana i w Gdyni i w Sopocie i w Dąbrówce. A ile w Ciapkowie jest fajnych, ładnych psiaków, i młodych i "średniaków"... Quote
brazowa1 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 zakochasz sie w dąbrowkowych psach-sama zobaczysz:) one sa w gorszej sytuacji patrzac pod katem adopcji,bo sa daleko od miasta. Quote
pinkmoon Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No nie mogę się doczekać aż poznam te cudeńka :) a wielkopsy fajne też mają, czy tylko maluszki? :) Quote
brazowa1 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 schronisko wrecz sklada sie z samych wielkopsow.Maluchy to margines :cool1: Quote
pinkmoon Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A tak sobie pytam, bo na razie oprócz tego maliniaka to widzę że sam margines ogłaszasz :evil_lol: Quote
akucha Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 To taka metoda, maluchy pójda zawsze najszybciej. Mniej psów, to lepsze warunki dla pozostałych. Mamy ograniczone mozliwości ogłoszeń, SOPOT to nasz dom. Teraz sopociaki ustapiły miejsc przyjaciołom z Dąbrówki ;) Pójdą maluchy, poogłaszamy następne. Zresztą, nie wszystkie adopcje idą przez dogo, dzis Brązowa wydała piekną, dużą sunie, niech sie pochwali :lol: Quote
brazowa1 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 nie brazowa wydala,tylko Pani kierownik wydala :multi: Quote
akucha Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No oczywiście, ale kibicowałas, a to się liczy :evil_lol: Ooo, takie cudo: Quote
KONICZYNKA 47 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Tyciutka, gratuluję domku. Jeśli Państwo, którzy ją zaadoptowali czytają ten wątek to wspaniale by było gdyby go kontynuowali. Miło by było wiedzieć co u małej słychać. Quote
Fiks Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 akucha napisał(a):..... Mamy ograniczone mozliwości ogłoszeń, ..... Toz ja bede pomagac :eviltong: Tycia ty moja, szczescia w nowym domku :beerchug: Quote
Recommended Posts