Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tycia jest taka "chiłka" z allegro,za 300 zł,od rozmnażacza...takie "chiłki" sa tanie,nie szanuje ich sie i bardzo latwo porzuca.
Popatrzcie na filmik i wytlumaczcie mi-co ona jeszcze robi w schronisku?

a potem,powrot do klatki,do innych psow.Przykro bylo zostawiac Tycie w schronisku :(

Ma połtora roku,waży 4 kilo i jest mieszańcem "chiłały".Dostala imie Tycia.Gdy ktos kupuje mieszance tej rasy z alllegro za 300 zł,wyrastaja takie Tycie,ktore potem wykopuje sie do schroniska.Latwo przyszlo,latwo poszło.

Jest REWELACYJNA!!!!
Jest ktoś,kto chce sie o niej dowiedziec wiecej?

Posted

Ona nie jest miła-ona jest CUDOWNA!!!! najslodsza kruszynka,ktora zostala stworzona ,aby ja nosic na raczkach i ona o tym wie.Jestem zakochana po uszy.Tylko najlepszy dom dla słoneczka potrzebny,tam ,gdzie beda z nia spac w lozku i calowac w pyszczek.Mala jest stworzona do rozpieszczania.
Puścilysmy pieski na duzy,trawiasty wybieg-byly zadowolone,węszyly,zajmowaly sie swoimi sprawami,tylko ta kruszynka nie opuszczala nas ani na krok,ciagle dopominajac sie glaskania i drapania po brzuszku.Wystarczylo zawolac,a maluszka juz pakowala sie na kolana.

Posted

Słodka sunia. Niestety będzie coraz więcej psów rasy CHIHUAHUA lądowało w schroniskach bo przyszła moda na nie. Na alegratce jest prawie 350 ogłoszeń "cziłał" a jeszcze nie tak dawno na wystawach psów były rzadkością, szczególnie odmiana krótkowłosa.

Posted

Tycia nie chce zabawek,tylko zainteresowania i ludzi.Gdy jest czlowiek,nie jest tez zainteresowana jedzeniem,nic sie dla niej nie liczy,wiec nie wiem,jak z braniem smakołykow-po prostu ich nie wzieła.

Posted

brazowa1 napisał(a):
nie ma złudzen-to byly mlode i atrakcyjne psy,stare zostana i w Gdyni i w Sopocie i w Dąbrówce.

A ile w Ciapkowie jest fajnych, ładnych psiaków, i młodych i "średniaków"...

Posted

To taka metoda, maluchy pójda zawsze najszybciej. Mniej psów, to lepsze warunki dla pozostałych.
Mamy ograniczone mozliwości ogłoszeń, SOPOT to nasz dom.
Teraz sopociaki ustapiły miejsc przyjaciołom z Dąbrówki ;)

Pójdą maluchy, poogłaszamy następne. Zresztą, nie wszystkie adopcje idą przez dogo, dzis Brązowa wydała piekną, dużą sunie, niech sie pochwali :lol:

Posted

akucha napisał(a):
.....
Mamy ograniczone mozliwości ogłoszeń, .....

Toz ja bede pomagac :eviltong:

Tycia ty moja,
szczescia w nowym domku :beerchug: