malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 lothia napisał(a):ta piekność nerwowo mnie wykończy:mad: :evil_lol: no takie już są te piękności - kapryśne :evil_lol: Quote
lothia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 kiedyś z okna miałam widok na ulicę a za nia były piękne kasztanowce i miejsce na spacerki [sklepu nie było widać, kasztanowce rosły w dwóch szpalerach,tworzyły alejkę]teraz mam taki widok z okna :placz: Quote
lothia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Waszi specjalnie dla Ciebie,piękny Elfik jest najwiekszym łobuzem u mnie w domu,niszczy wszystko, bije wszystkich jednych mocniej innych lżej,przewraca mi kwietka aż do wykończenia i bieże sie za nastepnego,miesiąc potrafi się pastwić nad biedakiem ale musi wykończyć itd Quote
lothia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 mniam mniam mniamniuśne mam paluszki,mmy pychotka Quote
bonita Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 lothia napisał(a):mniam mniam mniamniuśne mam paluszki,mmy pychotka Dzień Dobrywieczór:loveu: Ale dzidzia śliczna, a jak nóżkę zajada:evil_lol: Moje już są trochę większe, ale jeszcze nie zapomniałam, jak były takimi maluszkami :) Quote
bonita Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Twoje kocieta to piękności, persio cudniasty, zawsze o takim marzyłam- długowłosy, o maści syjamskiego-cudo :), niestety mam alergię na kocią sierść i nie będę takiego miała. Quote
lothia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 bonita napisał(a):Twoje kocieta to piękności, persio cudniasty, zawsze o takim marzyłam- długowłosy, o maści syjamskiego-cudo :), niestety mam alergię na kocią sierść i nie będę takiego miała. Lulka to sybirak newa masqarade, mniej kłopotkiwa niż pers w pielegnacji,też trzeba czesać ale nie codziennie[chyba ze wystawowy],jej włos nie jest taki cienki jak persa i nie plącze się tak,pozatym pyszczek ma normalny[tzn broda jest ciut cofnieta],więc odpadają problemy z oddychaniem i łezkami one podobno wg amerykańskich uczonych nie uczulają ale musiałabyś podotykać żeby być pewną:lol: ja marzę o dewonie,niestey nie stać mnie aktualnie na takiego:-( Quote
bonita Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 lothia napisał(a):Lulka to sybirak newa masqarade, mniej kłopotkiwa niż pers w pielegnacji,też trzeba czesać ale nie codziennie[chyba ze wystawowy],jej włos nie jest taki cienki jak persa i nie plącze się tak,pozatym pyszczek ma normalny[tzn broda jest ciut cofnieta],więc odpadają problemy z oddychaniem i łezkami one podobno wg amerykańskich uczonych nie uczulają ale musiałabyś podotykać żeby być pewną:lol: ja marzę o dewonie,niestey nie stać mnie aktualnie na takiego:-( właśnie, właśnie jego pyszczus jest ładniejszy niż u persa:loveu: , a więc to sybirak ( znowu dowiedziałam sie czegoś nowego :cool3: ). Devon co:razz: ? Też mi się strasznie podoba:loveu: . Quote
lothia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 moje kocie marzenie :loveu: mam nadzieję że wstawisz do mnie malutkie faflunki:lol: Quote
bonita Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 lothia napisał(a):moje kocie marzenie :loveu: mam nadzieję że wstawisz do mnie malutkie faflunki:lol: Cudo:loveu: , uwielbiam koty o niebeskich oczach:loveu: Z przyjemniością wstawię, jak tylko oczka otworzą:evil_lol: Quote
Patikujek Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 lothia napisał(a):kiedyś z okna miałam widok na ulicę a za nia były piękne kasztanowce i miejsce na spacerki [sklepu nie było widać, kasztanowce rosły w dwóch szpalerach,tworzyły alejkę]teraz mam taki widok z okna :placz: Oj biedna a z tego co opowiadasz było tak ładnie:shake: Quote
lothia Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 oj tak, ale metro nam budują:angryy: , na szczescie od strony podwórka mam normalny widok z drzewkami i ogródkami innych Quote
malawaszka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Elfik jest boski, Majeczka jeszcze bardziej boska :loveu: :loveu: :loveu: ahhhh Devonka też bym chciała - ale czego ja bym nie chciała :shake: :lol: Quote
bonita Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dobry wieczór, może jakieś nowe fotki co ? :) Quote
Light of Shin-Ra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ale śliczny kociamber. Ja też mam kociambry ale zwyczajne , rasy dachowo-podwórzowo-znaleźnej. A gdzie zdjęcia Demonka i Haneczki. No proszę tak ładnie.:lol: Quote
lothia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 no to na pierwszy rzut Majeczka ale mam fajną stópkę sen Quote
lothia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Pelacha, jak to mówi mój tata Pudernica,nie muszę dodadawać że to zwierz mamy:lol: Tyfcio ślepy kocur taty, najstarszy z towarzystwa zarośnięta Hania/Bandi i Somka Bandytka z Demciem [strasznie go gnębi ,musi bidulek uciekać przed nią] Plissssss Quote
lothia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 trening bokserski boksera:lol: ,wprawdzie juz ma kłopoty ze wzrokiem ale jak wyczai worek treningowy to niemożna dać sobie z nim rady i Krecha niestety cały czas są z nią kłopoty po ostatniej operacji Quote
lothia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Han pokaż swoje kociska Bonitka są już te maluszki? Quote
lothia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 i jeszcze przyrodnie rodzeństwo Demcia Quote
Recommended Posts