resuruss Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Moj Haneczek koffany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak spi bidulka wymeczona.....nawet juz nie miała siły sie połozyc :evil_lol: Dzieki Lothiu za te foteczki.Tak wiele dla mnie znaczą.Widac ,ze Hanusi dobrze jest u Was. Quote
lothia Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Bandi pokazała Demciowi do czego służy oparcie fotela Daj popatrzeć Wypad,moje okno No, wywaliłem szczeniarę Quote
lothia Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 z serii Matyś,Demon i rozjechana żaba niestety imageshack nawala więc na razie to tyle Quote
resuruss Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ach :loveu: Moja spryciulka malenka :loveu: W domu tez miala tendencje spinaczkowe :loveu: Hahahahahah,a jak sie zadkiem ryje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 hahaha sesja naoparciowa rewelacja :loveu: :multi: :multi: :multi: ahhh śliczna ta moja Haneczka ;) :loveu: a Demciowe ucholki niezmiennie powalające :mdleje: Quote
agabass Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 ale Maja urosła proszę ale lalunia rewelka foteczki psiaków Demon całuśny kochaś lotka wklejaj fotki Quote
Juszes Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='lothia']cd Żaba Ale słodziasne :loveu::loveu::loveu: Quote
lothia Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Aga a czemu ja widzę tylko Twojego Tatę z baskami a Ciebie nie mogę namierzyć?i nie ma kto fotecek porobić nawet tz i Matyś już je rozpoznają:lol: Quote
Anza&Hacker Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Kolejna galeria grzywkowa:multi: Czemu ja tu jeszcze nie trafiłam?!:roll:... ...w każdym razie ciesze się, że w końcu i tu jestem:p - moje częste odwiedziny macie jak w banku:razz: Śliczne te wasze grzywki!:loveu: Quote
lothia Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: ale urwisy jak się spotkają ,potrafią ganiać w kółko przez dłuugi czas, takie tam dwa głupolki:loveu: Quote
Magda-Amir Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 ohhh ale bym wysciskala te duze uszka :loveu: i duzy calus w duzy nosek :buzi: Quote
lothia Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Bardzo nam miło, jestem w szoku że nagle tyle osób tu wpadło:crazyeye: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Lothia a jak uszka Hanki?? nie stawiacie? Quote
agabass Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 psiaki super białaśne :evil_lol: :evil_lol: zdrówka dla Demanka Quote
nomu Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ojej ojej ale dawno tu nie byłam, pozdrawiamy:hand: Quote
lothia Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 uszki na razie się leczą, moja mam chciałaby stawiać ale tata i brat stwierdzili że tak wyglada super i nie ma mowy o stawianu, więc są boje o to Quote
malawaszka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 haha no to pięknie wojna w domu z powodu uszu :evil_lol: ;) Quote
lothia Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 chorowitek wykręcony, na szczęście już wyzdrowiał:loveu: musiałam go zawinąć w mój sweter a tu po chorobie w zimowych szeleczkach, bo mają golfik Quote
Marta Chmielewska Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Śliczności, takie roześmiane i radosne :loveu: :loveu: Quote
nomu Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='lothia'] a tu po chorobie w zimowych szeleczkach, bo mają golfik Aaa teraz będzie mu cieplej, a zima za pasem ;( Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 ojejj na co Demonek był chory? coś przegapiłam :oops: a Majeczka strasznie śliczna :loveu: Quote
Recommended Posts