Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to dziewczynka-Majka-Wampirella:lol: ale wybaczam pomyłkę, łyse toto to i można się pomylić
niestety nie wiem czemu neostrada cały czas mi się rozłącza:mad: do szału mnie to doprowadza

Posted

[quote name='lothia']to dziewczynka-Majka-Wampirella:lol: ale wybaczam pomyłkę, łyse toto to i można się pomylić
niestety nie wiem czemu neostrada cały czas mi się rozłącza:mad: do szału mnie to doprowadza

Pisałam Koffany dzidziek, ale dzidzka zjadło:mad:
Wampirella mówisz:evil_lol: , a nie wygląda:lol:
Pozdrowionka :)

Posted

Bonitka z nieznanego mi powodu na dole Majce urosły dwie jedynki ale na górze nie ma jedynek tylko dwie dwójki możesz sobie wyobrazić jej pełny usmiech:evil_lol:

Posted

[quote name='lothia']Bonitka z nieznanego mi powodu na dole Majce urosły dwie jedynki ale na górze nie ma jedynek tylko dwie dwójki możesz sobie wyobrazić jej pełny usmiech:evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pewno świetny - wapmirzy:evil_lol: , mojej to najpierw rosły z tyłu, a przód miała łysy aż do 14 msc:cool3:

Posted

katar,kaszel,wymiotuje i ma rozwolnienie,na dodatek wreszcie przebijają sie jej dwie jedynki na górze, a ona bez przerwy chce się bawić,gada,podskakuje i chce żeby robić jej samolocik albo podrzucać, a jako chora powinna spać:angryy: coby mamusia się wyspała,na dodatek wyrwała trochę kłaczków Demciowi:mad:,jest zafascynowana włosami i niteczkami oraz metkami[im mniejsza tym lepsza]

Posted

Ha. ha, ha
takie uśmiechnięte pysio chore?, wierzyć się nie chce

Zdrówka duuuuużo życzymy ślicznotce, no i niech się mamie wyspać daje ;)

Troszkę walentynek :)

Posted

Ress Bonitka dzięki
no tak Majce zeszło na oskrzela , w związku z tym przez 4 dni antybiotyk
a ta poducha o którą się opiera to brzuch tz[ale on przecież ma sylwetkę szczupłą , wysportowaną:evil_lol: ]

Posted

lothia napisał(a):
Ress Bonitka dzięki
a ta poducha o którą się opiera to brzuch tz[ale on przecież ma sylwetkę szczupłą , wysportowaną:evil_lol: ]

Buahahahahahaha,Lothia ,no leze i sie urlam ze smiechu...Dobrze ,ze akurat nie piłam nic ,bo pewnikiem bym opluła wszystko :evil_lol:

Posted

[quote name='lothia']Ress Bonitka dzięki

To tak jak mój:cool3: .

My też choroby przerabiamy, moja młodsza ostatnim czasem miała zapalenie płuc, od kilku dni jest już dużo lepiej, antybiotyk kończy za dwa dni.
mam dość chorób na ten sezon:p

Posted

9 mies., własnie wyrosła jej 1 a druga się przebija[a już sie bała że taka dziwna zostanie
u nas nareszcie wszyscy zdrowi:multi:
hahaha Bonitka cos jest w tym ze oni wszyscy maja sylwetki szczupłe ,wysportowane które wygladają jak na zdjeciu, a może my sie nie znamy:evil_lol: złośliwe jestesmy?

Posted

[quote name='lothia']9 mies., własnie wyrosła jej 1 a druga się przebija[a już sie bała że taka dziwna zostanie
u nas nareszcie wszyscy zdrowi:multi:
hahaha Bonitka cos jest w tym ze oni wszyscy maja sylwetki szczupłe ,wysportowane które wygladają jak na zdjeciu, a może my sie nie znamy:evil_lol: złośliwe jestesmy?
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba to nam się coś zdaje, masz rację, takie złośliwe jesteśmy:diabloti:
Fajnie żeście już ozdrowieli.
Pozdrowionka :)

Posted

[quote name='lothia']tak śpi zdrowe dziecko ze zdrowym psem:lol:

Sen jest zdrowy dla zdrowia :D

Moje się do takiego spanka nie nadają, zaraz dzidzia miałaby lądowanie na ziemi:p , a one rozwalone na całym wyrku:cool3: , tyle razy już tak robiły. Zero delikatności.