lothia Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 cały czas mam problem z neostradą,na pocieszenie MISTRZ YODA w dzieciństwie Quote
bonita Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='lothia'] Ale koffany:loveu: Z netem ostatnio jest wiele problemów:mad: Pozdrowionka :) Quote
lothia Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 to dziewczynka-Majka-Wampirella:lol: ale wybaczam pomyłkę, łyse toto to i można się pomylić niestety nie wiem czemu neostrada cały czas mi się rozłącza:mad: do szału mnie to doprowadza Quote
bonita Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='lothia']to dziewczynka-Majka-Wampirella:lol: ale wybaczam pomyłkę, łyse toto to i można się pomylić niestety nie wiem czemu neostrada cały czas mi się rozłącza:mad: do szału mnie to doprowadza Pisałam Koffany dzidziek, ale dzidzka zjadło:mad: Wampirella mówisz:evil_lol: , a nie wygląda:lol: Pozdrowionka :) Quote
lothia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Bonitka z nieznanego mi powodu na dole Majce urosły dwie jedynki ale na górze nie ma jedynek tylko dwie dwójki możesz sobie wyobrazić jej pełny usmiech:evil_lol: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='lothia']Bonitka z nieznanego mi powodu na dole Majce urosły dwie jedynki ale na górze nie ma jedynek tylko dwie dwójki możesz sobie wyobrazić jej pełny usmiech:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pewno świetny - wapmirzy:evil_lol: , mojej to najpierw rosły z tyłu, a przód miała łysy aż do 14 msc:cool3: Quote
Light of Shin-Ra Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dawno mnie tu nie było a przecież Demonek to jeden z moich faworytów (ach te jego uszy boskie). Gdzie jakieś nowe zdjęcia.:placz: A Mistrz Yoda super, tylko uszka chyba pod kapturem schowane. Quote
lothia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 a tak wyglada chora Wampirella i sam Demonek w nieco innej formie Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hahahahaha jakaś ściema z tą chorą :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lothia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 katar,kaszel,wymiotuje i ma rozwolnienie,na dodatek wreszcie przebijają sie jej dwie jedynki na górze, a ona bez przerwy chce się bawić,gada,podskakuje i chce żeby robić jej samolocik albo podrzucać, a jako chora powinna spać:angryy: coby mamusia się wyspała,na dodatek wyrwała trochę kłaczków Demciowi:mad:,jest zafascynowana włosami i niteczkami oraz metkami[im mniejsza tym lepsza] Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 nosz nijak niewidzę w niej chorego dziecka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lothia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 hehehe może ona udaje chorą? http://img404.imageshack.us/my.php?image=dembc7.jpg stara fota ale z braku nowych.... ooo nie widać fotki Quote
bonita Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ha. ha, ha takie uśmiechnięte pysio chore?, wierzyć się nie chce Zdrówka duuuuużo życzymy ślicznotce, no i niech się mamie wyspać daje ;) Troszkę walentynek :) Quote
resuruss Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Hihi ,alez urocza Wampirella :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: .Cudna foteczka Gosiu!Bedzie miala swietna pamiatkę jak juz dorosnie :loveu: Quote
lothia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Ress Bonitka dzięki no tak Majce zeszło na oskrzela , w związku z tym przez 4 dni antybiotyk a ta poducha o którą się opiera to brzuch tz[ale on przecież ma sylwetkę szczupłą , wysportowaną:evil_lol: ] Quote
resuruss Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 lothia napisał(a):Ress Bonitka dzięki no tak Majce zeszło na oskrzela , w związku z tym przez 4 dni antybiotyk a ta poducha o którą się opiera to brzuch tz[ale on przecież ma sylwetkę szczupłą , wysportowaną:evil_lol: ] Buahahahahahaha,Lothia ,no leze i sie urlam ze smiechu...Dobrze ,ze akurat nie piłam nic ,bo pewnikiem bym opluła wszystko :evil_lol: Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='lothia']Ress Bonitka dzięki no tak Majce zeszło na oskrzela , w związku z tym przez 4 dni antybiotyk a ta poducha o którą się opiera to brzuch tz[ale on przecież ma sylwetkę szczupłą , wysportowaną:evil_lol: ] To tak jak mój:cool3: . My też choroby przerabiamy, moja młodsza ostatnim czasem miała zapalenie płuc, od kilku dni jest już dużo lepiej, antybiotyk kończy za dwa dni. mam dość chorób na ten sezon:p Quote
arystokratka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witajcie :D W jakim wieku jest to maleństwo ( o dziecko mi chodzi) ;) Quote
lothia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 9 mies., własnie wyrosła jej 1 a druga się przebija[a już sie bała że taka dziwna zostanie u nas nareszcie wszyscy zdrowi:multi: hahaha Bonitka cos jest w tym ze oni wszyscy maja sylwetki szczupłe ,wysportowane które wygladają jak na zdjeciu, a może my sie nie znamy:evil_lol: złośliwe jestesmy? Quote
bonita Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='lothia']9 mies., własnie wyrosła jej 1 a druga się przebija[a już sie bała że taka dziwna zostanie u nas nareszcie wszyscy zdrowi:multi: hahaha Bonitka cos jest w tym ze oni wszyscy maja sylwetki szczupłe ,wysportowane które wygladają jak na zdjeciu, a może my sie nie znamy:evil_lol: złośliwe jestesmy? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba to nam się coś zdaje, masz rację, takie złośliwe jesteśmy:diabloti: Fajnie żeście już ozdrowieli. Pozdrowionka :) Quote
lothia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 tak śpi zdrowe dziecko ze zdrowym psem:lol: Quote
resuruss Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Wow!!!Jak fajnie :loveu: Maja cud nie dzieciaczek ....bo moja Zuza to w tym wieku juz Gizmola za grzywe szarpała :evil_lol: Quote
bonita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='lothia']tak śpi zdrowe dziecko ze zdrowym psem:lol: Sen jest zdrowy dla zdrowia :D Moje się do takiego spanka nie nadają, zaraz dzidzia miałaby lądowanie na ziemi:p , a one rozwalone na całym wyrku:cool3: , tyle razy już tak robiły. Zero delikatności. Quote
Recommended Posts